Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wqddqwdqwdqw

na podstwie takich rzeczy sądze ,że źle wygladam przesadzam?

Polecane posty

Gość wqddqwdqwdqw

np jak jakiś facet jest dla mnie mało uprzejmy czy np nie pomoże mi z bagażem ,albo stoi grupka taksówkarzy i mnie nie skomentuja to ja już uważam ,że tego dnia wygladam fatalnie... myslicie ,ze tak faktycznie jest?

Gość wqddqwdqwdqw
oczywiscie nie kazdego dnia tak jest ,ale sa takie dni ,że tak własnie sie zdarza. Mam to brac do swojego wygladu czy to raczej przypadki?

Gość Lajla3232
masz juz jakies zaburzenia, podobnie z reszta jak ja. ja rowniez uroilam sobie ze jak ktos jest dla mnie nieuprzejmy to jest to kwestia tego ze ma mnie za pasztet. ale glebiej zastanawiajac sie nad tym tematem tak wcale byc nie musi bo co ma cudzy wyglad do tonu rozmowy? z tego co obserwuje to dla pieknych rowniez ktos "niemily" jest "niemily"...

Gość wqddqwdqwdqw
nie wiem czy mamy zaburzenia czy tak faktycznie jest ,ale nawet jak mi raz profesor na uczleni nie odpowiedział ,, dzien dobry" to wziełam to do siebie ,że napewno to dlatego ,że wygladam źle ... albo takie sytuacje ,że przyzwyczaiłam ,że w oim mieście taksówkarze jak stali w grupce ,a ja szłam żeby wsiąść do którejść taksówki to komentowali ,że ,, ale masz szczeście ,że taka dziewczyne wieziesz i takie żarty... a jak raz nie skomentowali ani nic to sie poczułam brzydka wtedy albo jak jakiś facet był dla mnie nie miły itd...nie zdarza się to zbyt częśto ,ale czasem tak... fajnie ,że przynajmiej jest tu jedna osoba co ma podobnie , juz myslałam ,że tylko ja tak mam...