Gość lolita12 Napisano Kwiecień 12, 2013 Witam serdecznie Chcę się was zapytać o radę ile czasu trzeba żeby zapomnieć. Otóż byłam z meżczyzna 7 lat nie układało się zawsze dobrze dość burzliwy związek ciągłe powroty i rozstanie gdzie ja nieraz cierpiałam bo się zdecydować nie mógł i zawsze wychodziło tak ze to ja prosiłam nalegałam i ostatnio nam się nie układało wróciłam do Polski on został za granica przez 3 miesiące pisałam co znami będzie on powtarzał żebym mu dała czas a na koniec powiedział ze koniec z tego co zobaczyłam i sie domyślam to flirtuje z inna bardzo się załamałam i się uzależniłam od niego wybuchłam i obiecałam sobie ze choćby nie wiem co waliło i się paliło nie wróce do niego wcześniej tez mielismy rozstania ale nigdy nie flirtował szukał pocieszenia, staram się zapomnieć wręcz jego z nienawidziłam miałam marzenia dzieci rodzina a tu szarpane zycie emocjonalne po prostu nie chce już go znać kochać.Jam ma30 lat on 35 na dodatek ja nie wiem on chyba kryzys wieku średniego przezywa odmładza się zaniża wiek i na młode dziewczyny patrzy.Ja walczyłam ale już się poddałam i nie chce za dużo łez .Dlatego pytam się ile czasu trzeba by zapomnieć i wyjść z tego uzależnienia mam nadzieje ze już mu się nie odwidzi bo wybuchnę z podwójna siłą.Pomózcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach