Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olga z lublina

nigdy nie daję pieniędzy na nieuleczalnie chore dzieci

Polecane posty

Gość olga z lublina

wiem,ze to zszokuje tu wielu ale uwazam,ze dokładanie cegiełki do nieuleczalnie chorego dziecka jest bezsensem mam płacić kase w zborce na downa czy turnera - to absurd przeciez i tak z tego dziecka nic nie bedzie będzie ono ciągnęła kasę z państwa, czy z nas wszystkich i nie będzie z nich pożytku dla społeczeństwa, wiem to brzmi okrutnie ale takie są fakty. niech je utrzymuje matka i ojciec, skoro zdecydowali sie na przyjscie na swiat dlaczego ja mam płacić (renty, zapomogi, zasiłki) never! z jakiej kurwa racji?

Gość kiujyuo
nie wszystko przelicza sie bejbe na pożytki

Gość xxxxxxxxxxvvcv
Wiem, ze to prowokacja ale gdy wylączymy na chwile emocje i empatie to masz racje :/ i to najgorsze, ze tak naprawde nic nie da sie zrobic tylko pomagac w wegetacji

Gość marysia z zamoscia
popieram zresztą tak myślą wszyscy trzeźwo myślący, ale ludzie są zakłamani wiec pewnie będą tu perfidnie udawac,ze nie hehhe

Gość olga z lublina
gdzi etu prowokacja idiotko? piszę co myślę to temat, który ma spowodwac szczerą dyskusję? nie rozumiesz nawet słowa proowkacja

Gość sandra olecko
słusznie a niby dlaczego mam utrzymywać bezproduktywnego osobnika

Gość ANIA 9898
Ciekawie co powiedziałabyś gdyby to ciebie los obdarzył takim chorym dzieckiem... Waż kobieto słowa bo nigdy nic nie wiadomo, może los zechce nauczyć Cie pokory....

Gość olga z lublina
do olga: usunęłabym i tyle ale osobiscie nie znoszę dzieci i nie chce ich miec wiec małe prodopodobientswo

Gość /8%-&-&
a co jak moj dzieciak urodxil sie zdrowy a teraz jest jak to nazywacie "warzywem".zabic powinnam?

Gość ANIA 9898
Są zaburzenia rozwojowe, które rozwijają się po narodzinach dziecka... Zresztą niewykluczone, że będziesz miała wypadek np.samochodowy, wylądujesz na wózku albo w łóżku całkowicie zależna od innych... Ciekawie co wtedy zrobisz? Poddasz się eutanazji?

Gość olga z lublina
pepełnię wówczas samobójstwo i tyle

Gość izusia.87
olga jak bedziesz matka to pogadamy.

Gość buha hhahahahah
eutanazja to przeciez samobojstwo tylko dla ludzi, ktorzy nie są w stanie sami sie zabic i potrzebują do tego lekarza. ANIA 9898 ma racje, a co gdy przytrafi sie wypadek twojemu partnerowi zyciowemu? Odejdziesz od niego czy powiesz : ''Kochanie wez popelnij samobojstwo , nie jestes juz potrzebny'' :O

Gość ulka z bytowa
czy nie rozmiesz kurwo ze ona nie lubi dzieci?

Gość hoxaas33
oj widać jak mało dojrzałą osobą jesteś :( pamiętaj kochana, że w życiu nie wszystko da się zaplanować. dziś mówisz- nie chcę mieć dzieci, a ja znam mnóstwo takich kobiet, które jak Ty nie chciały, a potem poznały miłość swojego życia, urodziły dzieci. Pamiętaj, że wiele chorób jest nie do wykrycia w życiu płodowym. Swoją drogą nie macie pojęcia, jak zdolne, inteligentne, a przede wszystkim kochane potrafią być dzieci z zespołem downa. Odpowiednia rehabilitacja potrafi zdziałać cuda. Znam taki przypadek osobiście. Życzę wam wszystkim dużo zdrówka i oby zawsze wam dopisywało, bo w życiu bywa różnie.

Gość Ewelllllllllllllll
to straszne co kapitalizm zrobił w Polsce z ludźmi:( smutne to, że nie ma już żadnych wartości poza kasą:(:(

Gość gość
Olga z lublina nie wiesz co cie w zyciu spotka Ty tępy osobniku!!!!!

Gość gość
najgorsze to puszczalskie co nawet nie wiedzą z kim mają dziecko i to niezależnie czy zdrowe czy nie. Taka jedna z drugą też żyją na koszt podatników! Często dziecko jakiegoś turka, araba czy innego takiego a polacy i polki "muszą" utrzymywać darmozjady.