Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość desperados teQila

co z allegro? dziwny wyglad itp

Polecane posty

Gość desperados teQila

co sie porobilo z allegro, jakies dziwny uklad strony, wyglad wszystko, nie mozna nic znaleźć, np bizuteria wszytko naraz, nie moge wyszczegolnic zloto czy srebra , do tego nie ma czegos takiego ja najpopularniejsze czy to tak juz ma byc czy co, wurzona jestem

Gość mialam to samo pisac dzis
Tez mi sie ten wygląd w ogole nie podoba, chcieli byc nowoczesni i upodobnic sie do eBaya a wyszlo do bani :/ wszystko wielkie, jak dla ślepego, na gorze baner, na dole baner, nie mozna swobodnie przegladac auckcji, masakra

Gość desperados teQila
no wlasnie, najbardziej w oczy rzuca sie cena a nie produkt ! zle sie oglada,za duzo go ogarniecia wzrokiem, szajs jakis

Gość hjjggnn
Zjebali grafikę, jak Zumi - jedno i drugie wygląda chujowo. Co za upośledzonych grafików tam trzymają i płacą im kupę kasy.

o wlasnie : cena , ikony b.duze , niewiadomo gdzie klikac , za duzo obrazkow , kłuje w oczy :/ zaraz napisze swoją opinie, wam tez radze, moze jakims cudem ktos to przeczuta

Zumi to rzeczywiscie tragedia... Teraz juz tylko z Google korzystam, nie męczy oczu, wiem gdzie co jest

Gość wiśnióweczka
od wczoraj zmienili i jest beznadziejne ;-(

juz od jakieg czasu mozna bylo testowac - niektore udogodnienia sa lepsze, ae wiecej jest minusow ale jesli chodzi chodzi o zumi to jest tragedia - teraz sie to nie nadaje do nieczego

Gość znowu 10 osób pisze..,,,.
zmienili miesiac temu. wg obiegowej opinii nowe jest tak brzydkie jak pani kasia ktore je firmowala swoja facjata :D

Gość hjjggnn
W dupie mają użytkowników i nikogo się o zdanie nie pytają. Mogli chociaż ankietę zrobić...

a jak widzisz jakies banery tak jak tu http://cafe.allegro.pl/showthread.php?1657303-Bardzo-powa%C5%BCny-b%C5%82%C4%85d-uniemo%C5%BCliwiaj%C4%85cy-korzystanie-ze-strony-allegro v to trzeba ciasteczka wyczyscic.nowy wyglad ma jeden plus nie ma wyskakujacych u gory reklam przynajmniej na razie

Gość wwwwwwwwwwwwwee
tez jestem wsciekla!!!! gdzie można zglosic swoją opinie nt tej nowej grafiki?

Gość hjjggnn
Ten AdBlock w nawiązaniu do tego: "nowy wyglad ma jeden plus nie ma wyskakujacych u gory reklam"

wiem cop to adblock ale widzisz dziecko ma on taka przypadłość że za wyjątkiem reklam blokuje tez potrzebne rzeczy ktore chce aby mi wyskakiwaly.dodatkowo jak juz jestesmy przy allegro to adblock powoduje interakcje z edytorem wizualnym(gdy mamy wstawione w opis zdjecia) i skryptem wyboru kategorii(nie wiem dlaczego ale to skrypt jawy i czasami sie przycina przy adblocku). poza tym w nowym wygladzie tego problemu nie ma.

Gość telefonikkk
beznadziejnie ciężko teraz jest wyszukiwać coś ehhh utrudniają zamiast ułatwić