Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ArkadiuszSBielsko

Przyjaciółka mojej dziewczyny.

Polecane posty

Gość ArkadiuszSBielsko

Już od jakiegoś czasu była między nami dziwna atmosfera, ciągle posyłała mi dziwne uśmieszki i spojrzenia, droczyła się, gdy moja ukochana nie widziała, prowokująco nachylała się w moim kierunku. Początkowo udawałem, że nie robi to na mnie żadnego wrażenia, ale im bardziej Sonia mnie kokietowała, tym trudniej było mi udawać obojętnego. Coraz częściej o niej fantazjowałem, choć bardzo kocham moją dziewczynę i źle się czułem patrząc na tamtą. No ale stało się... Wylądowaliśmy w łóżku. Uwiodła mnie a ja poddałem się jej bez chwili wahania. Po całym incydencie czułem się beznadziejnie, że zdradziłem Igę z jej najlepszą kumpelą, obiecałem, że nigdy to się więcej nie powtórzy, ale wystarczyło, że znowu się spotkaliśmy i znowu skończyło się tak samo. Trwa to już prawie miesiąc, uwielbiam seks z Sonią, jest taka seksowna i bezpruderyjna, ale kocham moją Igę i nie chcę jej stracić. Nie wiem, jak to zakończyć.

Gość ArkadiuszSBielsko
Co o tym sądzicie?

Gość vkggvkgk
jesteś smieciem i nie kochasz swojej skoro ją zdradzasz :O a ta pseudoprzyjaciolka też niezła szmata

każdy facet jest słaby po prostu a to od kobiety zależy jak słaby.

Gość zlecialy sie mamuski
kocham moja ige ale posuwam jej przyjaciolke..zal dziewczyny ze 2 najblizsze osoby ja krzywdza.. nic cie nie tlumaczy, jestescie zerami 🖐️