Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowana ja 100

czy moge byc w ciazy???

Polecane posty

Gość zdesperowana ja 100

Witam! Moj problem polega na tym ze uprawialismy z chlopakiem seks tydzien temu, to byl w sumie nasz pierwszy raz bo wczesniej probowal we mnie wejsc 3 razy ale za bardzo mnie bolalo i sobie odpuscilismy (po za tym nie mielismy zabezpieczenia..) Tym razem tez mnie bolalo, wiec co chwile przerywalismy i w pewnym momencie kiedy przerwalismy uslyszalam dziwny dzwiek... i okazalo sie ze prezerwatywa pekla! chlopak mowi ze nie mial wtedy wytrysku, ja tez nie czulam zeby cos we mnie bylo. Wydaje mi sie ze gumka pekla kiedy on byl na zewnatrz(ale bardzo blisko pochwy) choc nie jestem do konca pewna..bo mogla juz peknac kiedy byl we mnie. Wczesniej mu sie prezerwatywa zsunela, ale zalozyl. Nie uzywam zadnych tabletek antykoncepcyjnych, chcialam zaczac ale jednak zrobilismy to jeszcze przed tym.. Bardzo obawiam sie ze moge byc w ciazy.. Minely juz 3 tygodnie a ja jestem dalej bez okresu.. 15 marca mialam bardzo obfite krwawienie przez tydzien. To krwawienie moze byc spowodowane tabletka 72h ktora wzielam jakos 14h po zdarzeniu. Poprzednim razem bardzo obawialam sie ciazy wiec rowniez wzielam tabletke. Hormony mi buzowaly i zaczelam krwawic tydzien po, ale to bardziej bylo plamienie.. a teraz jest obficie jak przy miesiaczce. Okres powinnam dostac 26 marca. I DALEJ NIC... Jakies 2 tygodnie temu uprawialismy peeting, i wyszla taka sytuacja ze raz mi wlozyl, bylo to doslownie kilka sekund bo kazalam mu wyjac. przeczytalam gdzies ze plemniki sa rowniez przed wytryskiem. Wiec bardzo sie obawiam.. Zrobilam test ciazowy 5 marca po poludniu, wyszedl negatywny. Powtorzylam go dzien pozniej z samego rana i rowniez negatywny. Czy to jest wiarygodne? Mam bole brzucha, jajnikow, jestem senna, czuje zmeczenie i rozdraznienie, caly czas na majtkach pojawia sie bialy sluz, i wydaje mi sie ze przytylam... czy to objawy ciazy? Czy istnieje duza mozliwosc na to ze moge byc w ciazy? nawet jesli nie mial we mnie wytrysku? a jesli mial a wzielam tabletke 72h to czy istnieje duze prawdopodobienstwo na to ze moge byc w ciazy? Albo jesli mial wytrysk a wzielam tabletke? I jesli nie jestem, to kiedy moge zaczac brac tabletki antykoncepcyjne? Prosze o pomoc, juz nie wiem co mam ze soba zrobic z tego stresu... taka mam w sobie panike, tyle czasu sie spoznia..

Gość zdesperowana ja 100
wiem ze juz pytalam w temacie o tabletce 72h ale pomyslalam ze moze tutaj uzyskam jeszcze wiecej odpowiedzi..

A co do tabletek antykoncepcyjnych, to najpierw musisz isc do ginekologa, on Ci przepisze tabletki,ktore zaczynasz brac w pierwszym dniu miesiaczki

Gość zdesperowana ja 100
ale pytam sie czy MOZE byc mozliwosc ciazy