Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lakomczuszka

Co dzisiaj zjedliscie?

Polecane posty

Gość lakomczuszka

Pochwalcie sie, co jecie na emigracji? :) Ja dzisiaj jadlam troche dziwne rzeczy. Na sniadanie winogrona. Potem pol paczki bialej czekolady. Na lunch salatke. Na kolacje zjadlam sobie groszek konserwowy w puszce (Pudliszki) i pol paczki Jaffa Cakes.

Gość Sweetlips
ja dzisiaj przegielam 2 kabanoski 2 kromki chleba dyniowego sausagerollke...ale mala spiceburgera :( sausage... :( 3 paluszki rybne lyzke ziemniakow salatke z cykorii jutro nic nie zjem!!!

Gość no ja dzisiaj tez przegielam
i zjadlam puszke paprykarza szzecinskiego. W promocji byl i pomyslalam sobie A tam kuzwa, zaszaleje i kupilam :D normalnie to jem zupki chinskie Asda Smart Price za 40 pi. ;) :D :D

Gość gjfgffgfgbv
kurcze! Ja też przegięłam. Na śniadanie zjadłam owsiankę, na drugie KABANOSA!! (w dupsko mi pójdzie! tyle w nim tłuszczu) Za karę na obiad zjadłam tylko kilka różyczek brokuła. A na kolację... popłynęłam przy kolacji jak ta lala. Zeżarłam duży jogurt naturalny, ogórka zielonego w całości i ponad pół papryki. :(

Gość jestem przeżarta
oblizałam puszkę po groszku z pudliszek i zżarłam pestki z papryki, chyba pójdę rzygać

Gość Sweetlips
ja pienie.... czyli ze wychodze z tym obzarstwem na prowadzenie :(

Gość jestem przeżarta
jutro też głodówka, ale raz powącham pomidora

Gość gjfgffgfgbv
Jezu i to na serio jeszcze biorą... durne baby.

Gość gjfgffgfgbv
nie wąchaj, twarda bądź! Ty wiedz ile to kilogramów może cie kosztować??!!

Gość lakomczuszka
eee, no ale na powaznie, ciekawa jestem co sobie podjadacie za granica :) Ja dzisiaj troche zle sie czuje wiec nic nie gotowalam, lunch przewaznie jem na stolowce w pracy, ale dzisiaj byl dzien "fish and chips", a one sa na stolowce niedobre, wiec wzielam salatke i tak sie zlozylo, ze samo dziadostwo dzisiaj jadlam, nic porzadnego :)

Gość Sweetlips
przeciez cie laduja :) lykasz jak mlody pelikan :) wyluzuj :)

Pomidora wachasz?! Szalejesz kobieto, szalejesz! przeciez na emigracji bieda ma byc a ty taka rozpuste prowadzisz! ja w ramach diety i ciulania na biket do Polski na Boze Narodzenie, wacham przyprawe curry, ktora kupilam sobie ponad rok temu w hinduskim sklepie :D Od razu sie jesc odechciewa i kaska do swinki leci ;) 🖐️

Gość jestem przeżarta
jeden wdech to only jedna kaloria tylko nie wiem na plus czy minus? przyprawy wchodzą w nozdrza, bo sie mocno zaciągam, więc ich nie wącham

Gość lunatycy
jestescie pzrezabawni a pan knur to juz apogeum, zaplulam monitor :D

Przekonalas mnie :) Nie ma co SE zalowac. Jutro bede caly dzien wachac ogorasa. Zielonego rzecz jasna. Nawacham sie kalorii i doopa mi urosnie. Bede sexi jak Kim Kardashian 🖐️