Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stien

Kto z was ma albo miał taki wózek jak w załączonym linku?

Polecane posty

Gość MamaMani
Dokładnie tego samego wózka nie miałam, ale bardzo podobny http://allegro.pl/nowosc-sportive-x5-w-super-cenie-pompy-karex-i3115292243.html i poza wieloma innymi wadami, które ma, ten wózek jest niewygodny dla dziecka!!!! W tym nosidle dziecko mieściło mi sie może z miesiąc. A kiedy się je wyjmie (to nosidło) to dziecko ma nierówno i leży z przygiętą głową, nakładłam tam koców a i tak to niewiele dało. Poza tym jest moim zdaniem za płytki. Nie wspominając już o tym, że po roku czasu sporadycznego używania zaczęło spadać jedno koło. Też mi zależało na tanim wózku, ale ten to po prostu wyrzucone pieniądze, drugi raz bym juz go nie kupiła, wolałabym uzywany a lepszej jakości i wygodniejszy dla dziecka.

Gość Stien
Zosia to jak to z tym twoim materiałem, wagą i jakością? Pisałaś wyżej prawdę, czy przekolorowałaś trochę jego atuty, żeby się pochwalić? Jeśli pisałaś prawdę to chciałabym wiedzieć, bo wtedy będę wiedziała, że ten z mojego linku będzie zbliżonej jakości.

Gość onabezogona29
pomijając fakt, chyba trzebA BYĆ CONAJMNIEJ dziwnym żeby sądzić iż skoro producent robi wózki za 500 zł i za 1500 to oba bedą z tych samych materiałów i identyczne :o

Gość dajcie spokoj juz
bez sensu autorka chce taki wózek, a nie inny.

Gość zosiasamosia12345
Stein bardzo sobie chwalę z tym , że dopatrzyłam na wózku i mój konkretnie jest firmy ADBOR. Jest bardzo wygodny. Z tym , że fakt do najlżejszych nie należy. Przynajmniej w wersji z gondolą. W domu mamy parter i pietro i jak była koleżanka to zwyczajnie z podobnym wózkiem jak z Twojego linku nie zmieściła się na schodach :-/ więc zautomatu musiałam szukać innego. Bardzo chwalę tylko dla mnie jest uciązliwe wpinanie gondolki bądz fotelika. Cięzko mi to idzie ale może dlatego że jestem kobietą. Mój mąz robi to od ręki

Gość zosiasamosia12345
a co do zapadających się kólek to ta sama koleżanka miała też problem bo kólko sie odkształciło po tym jak nie korzystała z wózka jakieś 2 miesiące. kólko było pompowane i jak dzwoniła do producenta to powiedział że już takich nie robią wózków bo co sezon każdy jest wzór troszkę inny więc jest strasznie trudno dobrać :-/

Gość Stien
Sprawdziłam w necie. Adbor nie robi modelu Faster, ale mniejsza o to bo Adbor to podobna polka cenowa i jakościowa to tego z Rędzin. Nie rozumiem, jak wąskie muszą być schody by utknąć z wózkiem o rozstawie kół 60 cm? Przecież nie ma klatek schodowych mniejszych niż metr. W tym z mojego linku nie trzeba niczego wpinać, bo on nie jest wielofunkcyjny. Twój warzy niecałe 12 kg i piszesz, że ciężki? Może źle wyważony i dlatego. Czołgi mają tą zaletę, że są super wyważone w pozycji kiedy dziecko jest twarzą do matki. W odwrotnej już nie, bo rączka jest bliżej osi kół, ale mnie nie przeszkadza jak najdłuższe wożenie twarzą do mnie.

Gość Stien
Przecież ten Zipp i Faster to są dwa totalnie różne wózki. Teraz to już ewidentnie kręcisz. Jak byś miała inny to nie widzę sensu czemu miałabyś wklejać link do innego wózka niż twój, przecież wiesz co masz na naklejkach. Wstyd ci, że ktoś cię złapał na tym, że masz model od tego samego producenta i teraz chcesz wszytko odkręcić? Nie wierzę w takie przeoczenie. Dziecinada. Kurdę, przecież to tylko wózek dziewczyno. Czego ty się wstydzisz? Myślisz, że Adbor jest w czymś lepszy?

Gość zosiasamosia12345
Wiesz co może klatki schodowe, ale my mieszkamy w domu jednorodzinnym. I taka dziwne schody są, może poprzedni właściciel miał takie życzenie. Tamten link podałam poglądowo adopiero ten ostatni pokazuje to jaki wózek posiadam :) Wcze sniej nie chciało mi się szukać. Waży dokładnie 11,8 kg ale bez fotelika lub gondolki...... Z gondolką jest cięzki jak diabli. Chyba z 18kg ma. Ale niestety lwia część wózków wielofunkcyjnych tyle waży. Fakt widziałam lżejsze ale kosztowały coś w granicach 3500 tyś.

Gość zosiasamosia12345
Zaraz cyknę fotke małego w wózku i podeslę zainteresowanym : )

Gość Stien
onabezogona: Oczywiście, że wózki z tej samej produkcji i od tego samego dostawcy są zbliżonej jakości. Co z tego że mają różne ceny. Płacisz też za wzornictwo. Wiadomo, że prostszy model będzie tańszy niż przekombinowany.

Gość zosiasamosia12345
Stein chcesz foto tego wózka czy nie ?:)

Gość Buehehehe!
Nie sluchaj jej autorko! Ale pierniczy! Producent jak wol napisal: "Waga kompletu stelaz +gondola z kołami).- 11.80KG " I tak na pewno jest, bo aluminiaki są lekkie. "Tamten link podałam poglądowo adopiero ten ostatni pokazuje to jaki wózek posiadam Wcze sniej nie chciało mi się szukać." Tak jasne. :o NIE WIERZ JEJ, ZE SIE JEJ POMYLILY MODELE! :O TERAZ CHCE ODKRECIC SPRAWE, BO WYSZLA NA IDIOTKE. Nie wspomne juz nawet o polmetrowych schodach w domu.. :o przeciez ludzie by w nich utykali. Ona klamie jak nic! Byle tylko postawic na swoim.

Gość Buehehehe!
Dawaj mnie to foto!

Gość ddssd
NIE JESTEM sTEIN, ALE PROSZĘ O FOTĘ. Ja też uważam że takie wózki to porażka. już sam fakt że są takie niskie je pogrąża.

Gość Stien
Też odnoszę wrażenie, że pełno sprzeczności w tym co pisze. Nie rozumiem, jak mając wózek i patrząc na niego codziennie można wkleić link do innego. Ściema. Nie kapuję tylko jak można się wstydzić wózka? Jezu, przecież to tylko wózek, a nie kareta. :o Co komu do tego czym jeździsz? Czego się wstydzisz?

Gość zosiasamosia12345
poproszę maile i sprecyzowanie jakie zdjęcia to mają byc dokładnie i co zawierać :)

Gość cxvcx
Stien w moim mieście często widzę kobiety z takim właśnie wózkiem i normalnie się nimi poruszają, więc raczej nie jest on jakiś najgorszy. Ja bym go osobiście nie kupiła, ale to dlatego, że jest troszkę za niski dla mnie i niewygodnie by mi było wyciągać maluszka. Ale jeżeli Tobie odpowiada to go kup! Poszukaj też opinii o tym wózku w google, może prędzej się dowiesz na ten temat niż na tym pożal się Boże forum. Tutaj to każda ma Orbit Baby G2, Teutonie, Emmalijunge, Knorra i inne "wypaśne" marki.Jak zapytała o BabyDesign to mnie zjechały, że to chińszyzna i żebym kupiła X-landera. Pozdrawiam.

Gość Stien
Chcę jedno ogólne zdjęcie wózka z profilu, gdzie widać całość i logo na ramie. I nie ma maila tylko wrzucone tu na forum przez jakiś darmowy serwis. Ale i tak się pewnie nie doczekam... Kręcisz.

Gość Stien
cxvcx, no ja to wszytko wiem. :) Nie pytam w temacie o ocenę modelu, tylko chodzi mi o tego konkretnego producenta, żeby wiedzieć mniej więcej jak z jakością. Jego niskość mi nie wadzi, bo wielka nie jestem. :) Dzięki za życzliwą odpowiedź. :) Wiem, że tutaj wiele dziewczyn ściemnia, bo forum zapewnia anonimowość i zauważyłam to parcie na drogie zagraniczne marki albo polskie X-landery, ale na Google jest mało informacji odnośnie tych wózków. Jedyne jakie znalazłam o tym modelu też pochodzą zresztą z Kafeterii, ale autor nic nie napisał o jakości ani tkaninach ani ewentualnych wadach, także trudno mi obiektywnie się odnieść do tych postów. Jeszcze raz dzięki za normalną przychylną postawę! ;)

Gość cxvcx
Stein szkoda, że nie masz możliwości obejrzenia takiego wózka na żywo... Tak by było najlepiej.

Gość Stien
Nie sety mieszkam pod Warszawą, a Rędziny są pod Częstochową...

Gość zosiasamosia12345
Na tamtym nicku nie mogłam dodać, wózek jest fajny i wysoki aczkolwiek niekiedy jest takie błoto i dziury w mieście są że nawet ściągam koszyk z dołu. Co widać na zdjęciu

Gość Stien
No ale to nie jest zdjęcie profilowe tylko ucięte. Daj pełne zdjęcie profilowe.

Gość zosiasamosia12345
gdzie ta lawina kobiet , które oskarżały mnie o "ściemnianie"?Czy to może kafe znowu wariuje ;)

Gość zosiasamosia12345
http://www.voila.pl/132/s3x08/?1 Do tego mam jeszzce fotelik samochodowy i gondolkę, ale gondolka już we worku w garażu. Bo moja dzidzia już dawno sama siedzi

Gość Stien
Ale czemu dajesz mi poucinane zdjęcia? Nie chcę frontu, tylko pełnego profilu.