Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dodijeid

hipokryzja i puszczalstwo mezczyzna

Polecane posty

Gość mądra jestem
aa no i dla mnie jest tez roznica między prawiczkiem którego nikt nie chciał ale gdyby tylko mógł to by ruchał się z każdą tyle że nie może bo sie wstydzi wyjśc z domu.Takiego prawiczka nie ma za co podziwiać,co innego ten który miał okazje ale gardził nimi bo czeka na kobietę życia,na miłość i wie że to nie takie proste jak przygodny seks ale nie chciał takiego seksu i mimo głupiej mody i presji otoczenia nie uległ temu ale nadal szuka miłości.Taki facet byłby ideałem,sama mam podobne podejscie ale nie jest ono nadzwyczajne u kobiet

Gość mądra jestem
/kobieta z duzym przebiegiem nie budzi zaufania dletego na żone nikt normalny takiej nie chce/ a facet z dużym przebiegiem budzi? HAHAHA! nigdy bym mu nie zaufała /Nam facetom w zasadzie też NIE WOLNO tylko ze Wam kobietom jakoś nie przeszkadza to ze facet miał setkę przed wami, chcecie byc tą 101 i godzicie sie na to, chcecie w ten sposób siebie dowartosciować naiwnie myslicie ze bedziecie tą ostatnią, frajerki/ - no frajerki dlatego ja nie jestem frajerką.Szkoda że facetom sie wydaje że im wszystko wolno bo są tak rozpuszczeni przez te frajerki

Gość mądra jestem
faceci tez mają intymność i ją oddają! często byle komu bo intymność dla nich nic nie znaczy więc nie mają oporów by iść do łóżka z byle kim i robią to'' dla spuszczenia z krzyża'' i wtedy moim zdaniem sie nie szanują,nie chodzi przecież o to kto kogo zdobywa i czy w ogóle tylko o to jaki to seks,co sie czuje do tej osoby i co sie myśli,jakie są intencje.Nie lubie cwaniakow co oszukują zeby kogoś przelecieć

Gość gosc84
Ja nie wiem, kto wam do głów nakładł tych bzdur, że laska, która się pruje na lewo i prawo jest zła, a facet, który pyka co podanie jest ok. Jedno i drugie wielkiego szacunku nie wzbudza i tyle. Nie ma co do tego dorabiać jakiejkolwiek ideologii.

Gość buahahahaaaaaaaaaa
mądra jestem ma być wyjątkowy a nie byle kto co zadawał się z byle kim! xxxxx czyli twoja matka i ojciec to byle kto :) masz zryty beret idiotko

Gość mądra jestem
co Ty masz do moich rodziców i do mnie? najlepiej kogoś obrażać zamiast podać argumenty dlaczego sie nie zgadzasz z moim zdaniem.To tylko o Tobie źle świadczy,pewnie jakiś macho ruchacz poczuł się urażony a najeżdżanie na czyichś rodziców to już całkowite dno zajeżdża gimbazą : -jesteś głupi -no chyba twój stary

Gość bo niektóre prawiczki muszą
mieć usprawiedliwienie (piszę niektóre, czyli te zryte) a)jak się uda jakąkolwiek ubłagać o seks - nabywają doświadczenie by móc się spodobać wybrednym i paskudnym kobietom b)żadnej nie da się ubłagać o seks - czekają na tę jedyną c) siedzą na dupie i nic nie robią - nie warto szukać bo każda kobieta się "puszcza" co tu wyjaśniać?:D przeciętny człowiek szuka sobie kogoś z podobnymi pogladami zamiast zastanawiać się nad teoriami i marnować życie na forum internetowym. ja osobiście faceta maczajacego gdzie popadnie bym nie chciała nawet na jednorazowy numerek (jeśli bym miała kiedyś na takowy ochotę), bo zwyczajnie nie wiem jakim cholerstwem się zarażę. i co mi po doświadczeniu faceta?:D i ludzie, kto takiej ciemnoty nawciskał ze liczba lasek na koncie świadczy o umiejętnościach seksualnych? co to, po wsadzeniu do cipy jakichś umiejętności się nabywa? by kobiecie sprawić przyjemność wystarczy wiedza anatomiczna i słuchanie JEJ WSKAZÓWEK (bo tu zdziwie prawiczki, KAŻDA ma swoje preferencje) a nie maczanie fiuta w czym popadnie, i zwykle wymaga to dłuższej praktyki z tą samą partnerką a nie 1-3numerki z kimkolwiek

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
s u k o pokaz c i p e

Gość tak czy siak kobiety wolą
bardziej takiego co się puszczał niż tego co tego nie robił

Czytajac wczesniejsze wypowiedzi mozna odniesc wrazenie, ze bliskie zwiazki kobiet z mezczyznami polegaja tylko i wylacznie na profesjonalnym bzykaniu. Licytowanie sie, kto z partnerow mial wczesniej wiecej "zaliczen" jest bez sensu. Ludzie szukajac odpowiedniej osoby do zycia, kieruja sie doborem intelektualnym, urokiem osobistym i uczuciami, bez ktorych nie ma mowy ani o szczesliwym zyciu, ani o wspolzyciu. Ja uwazam, ze seks z osoba, ktora sie kocha, ma zupelnie inny wymiar. Cementuje zwiazek i czyni go - niepowtarzalnym. Ale to jest moje zdanie. Nie wszystkim "Ruchaczom pospolitym" i kobietom - lekko prowadzacym sie to odpowiada. Dla nich duza ilosc zaliczonych partnerow jest powodem do dumy, i niech tak zostanie.

Gość hrdhrdu
pewnie,że sam seks z byle kim nie uczy nic dobrego.To może i jest doświadczenie,ale na pewno nie jest to dobre doświadczenie.Kto powiedział że doświadczenie czyni człowieka lepszym? Może go wręcz zepsuć!! Przypadkowy seks uczy egozimu,dbania tylko o własne zaspokojenie.Ktoś zna seks od mechanicznej strony,bez uczuć.Zamiast mysleć o seksie jak o pięknym przeżyciu,niesamowicie intymnym,z kimś kogo się kocha myślą o tym jak o zwykłej rozrywce czy potrzebie fizjologicznej.Myślą,że jest to coś,czym trzeba sie chwalić przy kolegach,że liczy się to,jak duże miała cycki i ile sie napracował,żeby ją zdobyć.A raczej uciecha,że nie musiał się nawet o to starać.To ma być niby dobre doświadczenie i materiał na partnera? A w życiu!!! Toż to tylko zepsuty frajer.Może sobie tłumaczyć swoje puste zachowanie na milion sposobów,nawet że kobiety właśnie o takim partnerze marzą,ale to nie zmieni faktu,że dla mnie tacy faceci to dno i omijam ich szerokim łukiem.