Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dodijeid

hipokryzja i puszczalstwo mezczyzna

Polecane posty

Gość dlatego nie ineresowly
Nam facetom w zasadzie też NIE WOLNO tylko ze Wam kobietom jakoś nie przeszkadza to ze facet miał setkę przed wami, chcecie byc tą 101 i godzicie sie na to, chcecie w ten sposób siebie dowartosciować naiwnie myslicie ze bedziecie tą ostatnią, frajerki

Gość dsgdsgfd
tak narzekacie na puszczalstwo u facetów a chcecie musowo doświadczonego seksualnie faceta to zdecydujcie się. 0 Pewnie zaraz będą teksty, że doświadczenie można zdobyć z jedną partnerką a nie setką innych ale musi się znaleźć NORMALNA kobieta, która da szansę niedoświadczonemu facetowi. A skoro wszędzie słyszymy od was, że musowo doświadczony a najlepiej jak najbardziej to stąd to wszystko.

Gość dffdgfdgd
kobietom przeszkadza zbyt małe doświadczenie u faceta mężczyznom przeszkadza zbyt duże doświadczenie u kobiet Wy skreślacie prawiczków a my puszczalskie ot co cała prawda

Gość CEB53T
ciekawi mnie ilu prawików z kafe laski odrzuciły z tegoż powodu, że są prawikami :D aaaa no tak, przecież jakoś trzeba się usprawiedliwiać że nie potrafi sie kobiety zdobyć :p

"czesc, jestem edek, jestem prawiczkiem" x Tylko totalny zyeb by tak zaczął rozmowę :o jakbym był kobietą też bym takiego olał

"facet dlatego sie puszcza, bo jest tak cienki w te klocki, ze zadna nie chce go na dluzej I wciaz musi zaczynam od nowa" I się wyjaśniło, dlaczego faceci nie chcą dziewczyn z dużym przebiegiem. Po prostu są one kiepskie w łóżku i muszą wciąż zaczynać od nowa:)

Gość CEB53T
jakby mi tak facet zaczął na "dzień dobry" to bym mu w pysk strzeliła. Jakim prostakiem trzeba być żeby chociaż pomyśleć taki tekst...

Gość kobietaDorosłaSpełniona
po co mielic znów ten temat... dorosniecie, pożyjecie trochę i na starość dojdziecie jak wszyscy do wniosku, że to wszystko c.h.u.j :O

Gość 54865867
puszczalski - źle czeka na odpowiednią kobietę - źle dziwne jesteście

Gość dlatego nie ineresowly
"A gdzies Ty sie naczytal, ze chcemy tylko zurzytych frajerow? W swierszczyku? Co za kolejny fajtlapa." (zużytych pisze sie przez ż -fajtłapo) Nigdzie nie wyczytałem, mam oczy i rozum, rozmawiam z ludzmi widzę ze kobietom zaliczacz wręcz pasuje, więc daruj sobie te teksty.

NIe płacę, niech mi zapłacą za prawictwo. W koncu dziewictwo chodzi czasem nawet po milion dolarów to za tyle sprzedam swoje prawictwo. W koncu chcemy równosci w kwestii seksu :P

Gość widać jaki z cb facet
skoro masz problem z tym kto musi sie napracować a kto nie :D Taki z ciebie zdobywca za 5 gorszy :D

Gość CEB53T
tak tylko przegraniec mógł napisać :D Jakoś inni nie mają problemów z tym wszystkim

Gość darker to nie to że nie chcesz
żony tylko wiesz, że żadna cie nie zechce czyli, że jak facet ma kolegów to jest gejem?

Gość darker to nie to że nie chcesz
byś inaczej wtedy na to patrzył no ale jak jesteś brzydki, głupi i nic nie osiągnąłeś w życiu to dobrze że nie masz złudzeń.

Gość Bzdziag
Darker.....to ze napisalam ze facet ma taka kobiete na jaka go stac, nie znaczy, ze chodzi o kase. Ale widocznie z ciebie to jeden z million ow, co mysli, ze fura skora I komora I juz laska jest jego. Sam jestes najwieksza dzifka, bo liczysz sie przez pryzmat posiadanej kasy. Obliczony co do pensa......nie jedna kobieta zarabia wiecej niz nie jeden facet I co wtedy? Ale taki frajer nie zrozumie czegos takiego, bo tylko kasa mu w glowie. Obliczony ile wyda I co za to dostanie. Sami sie prosicie, zeby was dymac na kase...

Gość SeksownaBrunetka23
Jestem pierwszą kobietą mojego męża i rozprawiczyłam go jak miał 25 lat. Ja miałam 2 partnerów przed nim nie licząc przygody z kumplem i jednej małej(nie seks) z facetem, z którym się spotykałam. O to drugie -mimo, że nie spotykaliśmy się- miał pretensje. O to pierwsze nie. Ale wie i wiedział o wszystkim, bo wcześniej byliśmy przyjaciółmi. Internetowymi ;>

Gość MałaMi__
ja stracilam dziewictwo w wieku 18 lat wiec nie jest ze mną źle, inne "dziwki" w wieku 15, wiec ufff

Gość r5yy5
brunetka-czyli za młodu szalałaś i się puszczałaś a na koniec wyszłaś za spokojnego i kochającego ciapciaka-i on ma cie teraz szanować i być ci wiernym

Gość Bzdziag
....ale naszalala....ze ho ho......z dwoma. Co za debil! Debilizm facetow jest powalajacy

Gość mądra jestem
matko co za bzdury aż sie flaki wywracają ze złości kto wam wmówił że kobiety nie patrzą na przeszłość faceta?! te porządne które są dziewicami bardzo na to patrzą! Dlaczego na tego jedynego miałabym wybrać kogoś dla kogo seks to sport i przeleci każdą? Po co? żeby mnie zdradzał,żebym sie czuła jak piąta woda po kisielu? żebym sie wkurzała że ma inne podejście do seksu niż ja,ja mam gdzieś czy facet sie napracował na seks czy nie,bo patrze na to,czy łączy go z miłością czy mu wszystko jedno bo jak to drugie to nie pasowalibyśmy do siebie.Poza tym zwyczajnie mnie to odrzuca że taki facet może szukać dziewicy,niesprawiedliwe to i ja jako dziewica mam za duży szacunek do siebie by się oddać komuś takiemu.Mój męzczyzna ma być wyjątkowy a nie byle kto co zadawał się z byle kim!

Gość mądra jestem
no dobra na pewno są laski którym nie przeszkadza przeszłość albo nawet wolą ruchacza ale nie wrzucajcie kobiet do jednego wora bo to nie fair wobec nas,tych które tak szukamy porządnego z zasadami dla którego intymność coś znaczy,który nie jest cwaniakiem hipokrytą i szowinistą! który nie pieprzy bzdur o kluczach i zamkach,ta no faktycznie jest za co podziwiać faceta który zalicza łatwą laske,napracował sie jak cholera,bo zatańczył z nią na dyskotece i tyle zdobywania litości..dla mnie tacy faceci to dno,chyba nawet myśle o nich gorzej niż faceci o puszczalskich laskach.W końcu naprawde trzeba sie nie szanować żeby uprawiać seks z kimś kim sie gardzi..

Gość mądra jestem
/Bzdura. Większość facetów na żonę będzie chciała w miare porzadną, a puszczalskie owszem ale tylko na raz lub kilka razy. Kto normalny będzie brał babę na żone co ją 20 chłopa miało. Własnie taką prędzej wezmie słaby facet, wiedząc że skoro cudem trafiła sie okazja miec kobietę to trzeba ją wykorzystac/ dlatego kobiety przestają się szanować,bo widzą że to nie ma sensu bo po co czekać na faceta który nigdy na nas nie czekał,przeciwnie wymagania niewiadomo jakie ale on sam znajdzie tysiąc tłumaczen ze on to może robić a kobieta nie. sama robie sie zgorzkniala jak czytam takie tematy bo mnie szlag trafia i tyle.ale nie przestane sie szanować więc nawet jak każdy facet jest takim debilem i rucha sie z każdą a potem szuka dziewicy to u mnie ma zamknięte drzwi,wole skisnąc jako dziewica bo zbyt dumna jestem i zbyt gardze takimi facetami by sie nimi zainteresować,powinni mieć nauczke ze za późno na dziewice i widocznie jednak prowadzili taki tryb życia że zostały im tylko pusczalskie czyli ha! ich własny poziom przecież.Tym bardziej mnie wkurza jak faceci wierzą że dla kobiet przeszlosc nie ma znaczenia.

Gość mądra jestem
dla mnie tlumaczenia są tylko dwa kobieta mowi ze przeszlosc nie ma znaczenia co moze oznaczać: a) miałam 20 partnerów w łózku wiec gwiżdze na przeszlosc (zawsze to lepsze niz dziwne podejscie faceta ze mimo swojej przeszlosci laska ma jej nie mieć) b) jestem tak zdesperowana że nie mam wymagań i nie szanuje sama siebie,facet będzie dla mnie bogiem jaki by nie był - byleby był. Normalne dziewice mają wymagania,roznimy sie od facetow tym ze my mamy prawo wymagac np. prawiczka bo same jestesmy dziewicami.Facet ruchacz nie powinien nawet pomyslec o dziewicy!

Gość mądra jestem
/Z jednej strony piszesz, że teraz dziewictwo nie jest w cenie i kobieta ma prawo się bawić i to normalne./ nie jest w cenie bo brakuje facetów co by szanowali dziewice.Jesli wolą sie zabawiać z puszczalskimi sami dokonują wyboru które kobiety dla nich na pierwszym miejscu.

Gość mądra jestem
/moim zdaniem nie można oceniać jaki człowiek jest po liczbie partnerów seksualnych lub ich braku. To nienormalne/ no tak,pod samym kątem ilości partnerów faktycznie nie,bo facet mógł mieć 2 przygody a inny 4 dziewczyny które kochał i gdybym usłyszała że pierwszy miał 2 laski drugi 4 mogłabym lepiej pomysleć o tym pierwszym a gdybym sie dowiedziała co to za przeszłość to wolałabym drugiego jako tego który seks uprawia tylko w związkach a nie traktuje jak zabawę.Więc ja oceniam raczej po tym jaki to był seks,z kim,jakie facet ma podejście do tej sfery,nie może być tak ze "to tylko seks" i zgrywa wielkiego macho i jeszcze jest dumny z "podbojów"