Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dodijeid

hipokryzja i puszczalstwo mezczyzna

Polecane posty

Gość dodijeid

niesamowita wrecz sami majac 100 kobiet w lozku wyzywaja dziewczyne co miala 4 ech:D

Gość fegrd
Bo prawda jest taka, że Im facet ma więcej seksualnych partnerem tym dla was bardziej "męski" Im kobieta ma więcej seksualnych partnerów tym mniej jest ceniona przez mężczyzn.

Niestety, tak to działa. Kiedyś zapytałam pewnego mężczyznę czemu tak jest, że facet, który miał dużo kobiet jest ok, a kobieta z podobną ilością partnerów seksualnych - fuj. Co dostałam w odpowiedzi ? Że dobry kluczyk to taki, którym można wiele kłódek otworzyć. A kłódka, którą można otworzyć wieloma kluczykami nie jest przyjazna. Mężczyźni...

Ja nie rozumiem czemu kobiety tak to dziwi. Facet jednak musi pracować na ten seks, powiedzy są tacy faceci co mogą mieć go na zawołanie, jak kobiety ale to jest niewielki procent. Większośc musi jednak się nastarac troche, wciskac bajere i przyzwoicie wyglądać nie maskując niedoskonałosci makijażem. Kto zyskuje wiekszy szacunek? Syneczek tatusia, który szasta milionami zarobionymi przez ojca czy milioner, który sam do wszystkiego doszedł cieżką praca i zaradnością?

Gość matacz,.,.,
prawdziwy mezczyzna ma gdzies ilu mezczyzn przed nim miała kobieta , liczy sie dla niego on i ona tao jaką jest , jakich wrazen mu dostarczy itd. pierdoły zawsze mają z tym problem , a to sie boją porównania , a to ze byc moze ten poprzedni miał wiekszego , a ze był lepszy , dłuzej mógł , lepiej mógł doprowadził do orgamu , ze kochajac sie z nim w głowie kobiety jest wyobrazenie ze kocha sie tam gdzies z byłym ktory był super itd.

Bzdura. Większość facetów na żonę będzie chciała w miare porzadną, a puszczalskie owszem ale tylko na raz lub kilka razy. Kto normalny będzie brał babę na żone co ją 20 chłopa miało. Własnie taką prędzej wezmie słaby facet, wiedząc że skoro cudem trafiła sie okazja miec kobietę to trzeba ją wykorzystac

Gość matacz,.,.,
dziewica ??? dla kogo ? w jakim wieku ? bo jesli am to byc 23 letnia dziwica , to ja dziekuję , znaczy sie co ? diabeł jej w piecu nie hajcuje ? libido u niej zreowe ?a moze nikt ja nie chciał ? a moze ma takie wygórowane mniemanie ze głowa boli - zatem zasrana ksiezniczka :) nie ja dziekuję , ja mam na koncie i zawze miałem jako piszac to kawaler - odnoszac do tamtych czasów - wiele kobiet i takiejtez podobnej szukałem , co to wie czego chce , ma porównanie , i je akceptuje , a nie ze teski jak by to z innym było , bo mialam tylko kutasa w swej cipie mojego meza :)

Gość matacz,.,.,
wszystko zalezy co nazwiesz puszczaniem ! 20 partnerów to jak dla mnie jeszcze nie tragedia , ale trzeba to odnies do wieku . jezeli majac lat 18 miało sie juz 20 to zaiste ktos lubi zmiany i sex bardzo :) ale jak ma sie 25 lat , a lubi sie sex , to co ma wibratora uzywac jak jest chetny stałego sie nie ma , a ochota jest ?

Gość matacz,.,.,
co znaczy porzadna ? nie ma to wcale odniesienia do ilosci partnerów , ja miałem wiele kobiet a uwazam sie za porzadnego dzis mam 48 lat wychowałem z zona dwoej wspaniałych dzieci i jest dobrze .

i dla tego bóg zakazał seksu przedslubnego i kto uzywaw ten bedzie cierpiał

Z jednej strony piszesz, że teraz dziewictwo nie jest w cenie i kobieta ma prawo się bawić i to normalne. W pierwszym poście nakłaniasz kobiety do kłamania, że miały 2-3. Po co przecież w innym poscie piszesz, ze tylko zakompleksieni faceci się tym przejmują, a normalni maja to gdzies, a o ile mi wiadomo tacy faceci nie są na celowniku kobiet. :D Ustal spójna wersje i wróc

Gość frvfdhytu8
Bzdziag "Tak, tak.....kazda ci powie, ze miala 1-2 a naprawde miala moze z 50ciu. I bardzo dobrze. Kobiecie tez sie nalezy cos z zycia, a nie tylko czekania na jakiegos szmaciarza puszcalskiego w wymaganiami az ja wybierze." 8 Tym tekstem pokazujesz, że tacy puszczalscy was interesują bo nie bierzesz niczego innego pod uwagę.

Gość a mężczyźni powinni korzystać
z prostytutek czy puszczalskich panienek i mówić, że byli tylko w związkach.

"moim zdaniem nie można oceniać jaki człowiek jest po liczbie partnerów seksualnych lub ich braku. To nienormalne" x Całości osobowości po tym nie poznamy ale jednak da się z tego wyczytać jaki to typ osoby. 25 letni prawiczek na 99% będzie zamknięty w sobie i niesmiały, a facet który miał dziesiątki pewny siebie. Jak ktoś uważa, ze kobieta co była w kilku związkach, a taka co miała 50ciu to taki sam materiał na żonę i to o niczym nie świadczy, to powodzenia mu zyczę

Gość przecież frodo to prawik
:o

Gość CEB53T
albo chodzi na dziiwki przez to uważa się za takiego "fajnego" :D

Gość dlatego nie ineresowly
dlaczego kobiety ukrywają ilość partnerów? bo wiedzą ze nikt ich nie bedzie chciał, nie bedzie szanował... kobieta z duzym przebiegiem nie budzi zaufania dletego na żone nikt normalny takiej nie chce

Gość Nie śmiejcie się z niego!
dla brzydala pójście na dziwki to życiowe osiągnięcie :D !!!

Tak bez powodu się nakręcasz? A nakręcić musiałaś się ostro, skoro wciskasz mi, że mówię komu wolno a komu nie. Pisałem chyba wyraźnie, że mam to w nosie. Ale tak jak mówię, z biologią się nie wygra, co ja o tym myślę, albo co Ty myślisz ma tutaj zerowe znaczenie.

"Skoro facet co mial 100 kobiet to szmata, to kobieta, ktora miala 100 facetow to tez szmata. Po rowno. Nauczcie sie marne fiuty !!!" No ok to ja tez chce po równo dostęp do seksu i gdy zamieszcze ogłoszenie, że chce by jakas mnie rozprawiczyła mieć setki wiadomości od napalonych na mnie i moje prawictwo kobiet :P