Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy serio jest to mozliwe

Wpadka a antykoncepcja hormonalna

Polecane posty

Powiedzcie szczerze czy faktycznie jest to mozliwe ze zazwyjac regularnie tabletki antykoncepcyjne mozna zaliczyc wpadke? Bo jak dla mnie jest to niemozliwe no moze malo prawdopodobne. Czy w ogole osobiscie ktos byl w takiej sytuacji i z reka na sercu powie ze mimo zazywania regularnie wpadl (bez biegunek wymiotow interakcji)? Bo takie sytuacje kiedy sie slyszy kolezanka kolezanki wpadla a brala regularnie to sa smieszne.

Antykoncepcja jest grzechem. Siłę rozkładać nogi masz ale już zając się wychowywaniem dziecka to nie. Pewnie znając życie nie jesteś nawet w małżeństwie.

:D zabawna jestes a wlasciwie to smieszna i zalosna

Gość buuuuuuuuuuuuuuuuuh
lekarz mi pwiedzial ze 1 na 1000 kobiet rocznie moze wpasc mimo stosowania regularnie i wg zalecen ale z tego co slysze dookola to co druga brala regularnie i wpadla :p :p gowno prawda!!! jedna kolezanka sie odchudzala biorac jakies tabsy na przeczyszczenie oczywsicie nie pomyslala zeby jakos rozdzielic w czasie antykoncepcje i tabsy na biegunke, teraz ma 3 letniegi synka :p :p inna pomylila opakowania wziela czesc z jednego czesc z drugiego blistra i wpadla :p :p wiec dziewczyny albo nieumiejetnie biora tabsy i nie chca sie do tego przyznac albo biora je tak sobie jak mi sie przypomni :p

osobiście sądzę, że nie jest to możliwe i ta dziesiąta % nieskuteczności to tylko zabezpieczenie producenta.

Gość tosiaaa27
ja bralam tab anty 6 lat i nie wpadlismy z narzeczonym (dodam ze nie urzywalismy dodatkowego zabezpieczenia i konczyl w srodku)

Gość dfdsfsfds
tosiaaa27 żebyś chociaż po polsku umiała pisać, niektórzy robią takie byki ortograficzne że aż zęby swędzą :O:O:O

a czy chodzi tu o ortografie ? czy pomoc ? od dziecka mieszkam za granica wiec uwazam ze moj polski i tak jest dobry :) i ze mozna mnie zrozumiec prawda !