Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gggggggga

Idealna kobieta ma piersi w rozmiarze D

Polecane posty

Gość gggggggga

wzrost 168-178, talia osy, stopa max 41 (tylko jesli jest wysoka 178. Karzeł z meską girą jest wstrętny) , cycki mieseczka D, włosy min. do ramion, jędrna pupa, długie nogi, BRWI a nie kreski, ładny nos, ciasną pizde i brak owłosienia zwlaszcza w odbycie

Gość ffffffffd
kup se mózg

Gość przeczytajcie..
hmm mam 166, rozmiar 80dd, stopa39, wlosy do ramion, pupa mala, nogi chude;Pnos nie za piekny, ale powodzenie mam;D

Gość elayne
Spełniam wszystko oprócz kryterium w temacie... No ale cóż, facet potrafi przekreślić za jedną negatywną cechę, a jak kobieta odrzuca knypków to od razu głosy, że jesteśmy puste... Dla facetów nie warto się starać i chyba lepiej sobie kupić dildo :o

Gość kobiety idealne w mniemaniu
takich chlopczykow jak ten temat sa:), ale idealnych mezczyzn prawie nie ma, ... pokazcie mi ile jest facetow na ulicach ktorzy maja umiesnione ciala, szczegolnie klaty, duze penisy i sa wysocy ok 190, ile ??? przecietni faceci maja po 170 jak dzieci w gimnazjum, wiotkie klateczki jakby dojrzewania nie przeszli jeszcze i male penisy :(:(

Gość ładna niemoralna
a ty wiesz autorze, jak wyglądają piersi w rozmiarze D ? czy jesteś internetowym gimnazjalnym trzepaczem, który nie ma pojęcia o rozmiarówce ? bo obstawiam to drugie, podawanie samej miseczki ma się tak do rzeczywistości jak podawanie wagi bez wzrostu x rozmiar 60D to bardzo niewielkie piersi, a rozmiar 80D to normalne piersi u grubszej kobiety

Gość co za czasy cholera
napisz to w liscie do św Mikołaja może zrealizuje na gwiazdke twoje marzenia kretynie o wymiane mózgu nie masz co prosic , prawidłowo rozwiniete mózgi męskie zeszły ze stanu kukadziesiąt lat temu

Gość Sweetlips
No to zeby tak od poczatku... Za niska jestem ;) talia gra, gira 38 gra, cycki C wiec doopa, wlosy??? Nie mam!! Zgolilam sie na lyso wiec klapa, pupa jedrna jest, nogi jak na koturnie to dlugie ;), brwi sliczne sa, nos jak dynka czyli ze nie i ciasna jak sie patrzy.... Nie wpisano mnie na twoja liste Mikolajkowa ;)

Gość czas powiedziec temu stop
kobiety !!! przestańcie dostosowywac swój wyglad i zachowanie do kretyńskich wymagań jakichś męskich popaprańców każda wyglada jak wyglada i jest jaka jest !! a jak nie pasuje to spier*dalac !!

Gość no dokładnie baby powinny sie
zjednoczyc i powiedziec NIE dupkom pokroju autora

Gość szycha
Mam 195 może więcej w miarę umięśniony lubię rozmiar D to dlamnie minimum kobieta musi być wyższa i mieć trosze więcej D pozdrawiam panie ☺

Gość gość
Ma racje osoba powyżej. Miseczka D moze zawierać niewielki biust, głupolu. Dokształcić się jak juz tak rozmiarami operujesz, bo zlota rybka moze poczuć sie zdezorientowana :P D 60? D 65? D 70? D 76? D 80? Zatkało kako?

Gość gość
nie jestem autorem ale i tak mnie zatkalo bo wciaz nie wiem o co chodzi z rozmiarami stanikow, wime tylko za A najmniejsze b wieksze itd itp

Gość gość
zadna ie wytlumaczy czy AA sa wiekse od D hehe;)?

Biust to głównie tłuszcz. Im tęższa kobieta, tym większy obwód pod biustem. Kobieta z obwodem 65 i miską D będzie miała niewielki, ale ładny biust. Im większy obwód pod biustem, tym większa miska i w staniku o obwodzie 70 miska D jest większa, kobieta nadal szczupła i ma ładny biust. Wielkość biustu zależy od obwodu pod nim, dlatego kobieta z rozmiarem 65D, będzie miała biust mniejszy przy rozmiarze 80B.

Gość gość
Idealny facet ma fiutka 18 cm minimum !!!

Gość gość
to niestety nie jestem idealny;)ale ja biustu D tez nie potzrebuje

Gość gość84
A to jest ideał dla każdego z osobna? Jak dla mnie ideał POWINIEN (ale nie musi) posiadać takie o to cechy wyglądu: - wzrost między 165 a 175 - szczupła, może być nawet chuda, albo wysportowana - cycki okolice B (nawet niektóre A nie są złe) - Fajnie jakby to była blondynka o bardziej pociągłej twarzy i fajnym, intrygującym spojrzeniu. Tak naprawdę to chodzi, że była choćby zbliżona do tego typu I tyle w kwestii wyglądu.