Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Matka żona i kocchanka

SAMA ZROBILAM SOBIE PASEMKA POMOCY!!! FOTOOO

Polecane posty

Gość prawictwo pospolite122
tak, wyglada zle włosy musza być jednej barwy.

Gość ssssssyśka
No nie przesadzaj.Tragediii nie ma .Widziałaś z czym ludzie chodzą na głowach? A ty się przejmujesz czymś takim.Jeśli dobrze się czujesz i tobie się podoba to olej zdanie innych:-)

bożesz ty mój, co sobie zrobiłaś;/ Nie kupuj żadnej farby i nie rób sama z tym nic bo sobie możesz jeszcze większą krzywdę zrobić. Idź do fryzjera i następnym razem nie kombinuj sama jak nie umiesz :)

Gość nie przesadzaj, nie jest
tak zle :) ulozysz wlosy po swojemu i bedzie oK :D

az tak zle?

Gość franiamania
Bez przesady , nikt nie będzie się śmiał bo nie jest tak źle . Słuchaj tylko ten kolor ogólie jest dziwny , taki różowo-bordowy . Pomyśl o innym odcieniu

proponuje zwykłą szamponetkę. zejdzie po kilku myciach, a "schowasz" pod nią nieudany eksperyment :)

Gość kiki i koko
jakby ci ptak narobił

Gość kiszka ziemniaczana
widać,że na wsi mieszkasz(wielki gar w tle),więc nie masz co się obawiać,tam mało kto fajnie i normalnie wygląda

Gość do kąpieli tego tam...
bo tak to jest............. hahaha dobre polać mu/jej!!!!!!!! :P

Gość ewka panewkalko
kiszka ziemniaczana- chyba przez minute smialam się w glos :D

wejdz na strone metbabes.com Czy chociaż jedna z tych kobiet ma włosy w takim kolorze jak autorka ?

Gość anika nie znika
Do bo tak to jest....Mamusia nie nauczyła cię kultury?Jak ty się zachowujesz człowieku?Nawet jeżeli autorka jest ze wsi to największym wieśniakiem/wieśniaczką jesteś ty,bo wieśniactwo to stan umysłu.

Gość naczelna stylistka RP
ejj,chamy....to ze ma duzy gar na kuchence nie znaczy ze jest ze wsi... moze ma duza rodzinę albo 10 psow:) Polarek moze nei jest zbyt elegancki ale na Wlasne podwórko w nim wyjsc-czemu nie:P KOBIETA WYGLADA Z TYLU I TYLKOO Z GLOWY NA JAKĄŚ ...HMM.... NIEELEGANCKĄ 45 LATKĘ....KTORA TRAFIŁA W RECE JAKIEJŚ KOSZMARNEJ NIEDOCZUCONEJ FRYZJERKI...A JAKO ZE PANI FRYZJERKA JEST MIŁA I TANIA TO "CO TAM NIE ROBI Z MOJEJ GLOWY CO CHCĘ". wLOSY NEI SA PIERWSZEJ SWIEZOSCI,WYGLADAJA TROCHE JAK SPOD CZAPKI....CIECIE MI SIE WYDAJE TAKIE KOSZMARNE,JAKBYS SAMA SIE OBCIANAŁA...:( A KOLOR...HM....ODROŚCIKI CIMNOBLONDOWE,BAZOWY KOLOR-JASNY BLOND...A TY PRAWDOPODOBNIE (?) CHCIALAS ZASZELEC Z BORDOWYMI PASEMKAMI...:( KOBIETO BOOORDO JEST TYLKO DO CIEMNEGO WLOSA...NIE NA BLOND!!! zA DUZE KONTRSTY,ZA KOLROOWO I PSTRO... rADZĘ CI ISC DO DOBREGO FRYZJERA....I NIE SLUCHAJĄC WOGOLE JEGO RAD I WSKAZOWEK...ZAŻYCZ SOBIE ZEBY CI ZROBIL JEDEN RÓNY KOLOR NA CALEJ GLOWIE...MIEDZIANY ALBO MAHONIOWY. ps.NIE KOMBINUJ NIC Z CIEMNYM BLONDEM-JA SOBIE CHCIALAM RPZYCIEMNIC SREDNI BLOND CIEMNYM BLONDEM I MIALAM WSTRETNY BRĄZ W KOLORZ KUPY:( NA SZCZESCIE FRYZJER MI TO ZMYŁ.

Gość naczelna stylistka RP
KONTRASTOWE BALEJAZE SA MEGA OBCIACHEM:) WLOSY MAJA WYGLADAC NATURALNIE...ZDROWO...DELIKATNE REFLESKY TON JASNIEJSZE LUB TON CIEMNIEJSZE OD POODSTAWOWEGO KOLORU.... A NIE PASEMKA W ZUPELNEI INNYM KOLORZE :O wlosy takie jak autorka...owszem zdarzają sie sporadycznie,widac to na ulicy...ale przez taka imprezową krejizi fryzurkę zadna kobieta nie beidzie postrzegana jako elegancka,normalna,modna,czy majaca prestizowy zawód.:)

Gość luluholi
kiszka -- a te w miastach są takie cudowne i zawsze zrobione hahahahhahah Kobieto to nie średniowiecze i porównywanie wsi i miasta juz dawno mija się z celem

Gość to wszystko jak nic !
hahaha hahahahahahahagha Bez jaj.... moze i komentarz - bo to tak jest - jest chamski ale zaj-ebiście udany :D :D :D ubaw jak nic :P hahahahahahahahaha

Gość nananana :)
weź sie kobieto nie pogrązaj i zetnij na łyso bo pasemek toś ty chyba nigdy na oczy nie widziala... stylistko za 5 złotych

pasemka( nawet jesli dobrze wykonane) są zawsze obciachem

w naszej wsi psy pana Sołtysa na mój widok przestały szczekać a zwykle szczekały, więc chyba nie jest źle

Od kiedy duży garnek oznacza wieś? Ja mieszkam w centrum dużego miasta i taki garnek mam, bo tylko w takim dużym mogę zrobić rosół z kury i dużej ilości warzyw - do zwykłego kura nie wejdzie:P

Gość rbgtyhfc
a co tu kto bedzie wies obrazal...co za cholota wlasnie wielka pani miejska pokazuje jakim to jest zerem , ktore powinno sie znalezc z wychodku. jestes zerem dziecko bo na wsi ludzie maja wieksza klase niz Ty