Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anek1

Kameliowy zakątek/dworek stara cynkownia

Polecane posty

Gość Kasia i Dawid
Witam, Mieliśmy w Kameliowym Zakątku wesele 9.08.2013. Powiem szczerze, że cudowniejszego wesele nie mogliśmy sobie wymarzyć! Czytając tutejsze negatywne komentarze jestem w szoku! Dla mnie Pani Bożena jest bardzo kompetentną osobą, stawała na głowie, żeby wszystko było jak sobie wymyśliliśmy, polecała nam wiele kontaktów ( min cukiernia Bakus z Czechowic- Dz. z której tort był bajeczny!), do tego wszystkiego P. Bożena jest bardzo miłą osobą, nigdy nie dała nam odczuć, że nie ma dla nas czasu, zawsze chętnie doradziła. Pozostała cześć załogi również wspaniała ! Panowie kelnerzy spełniali każdą naszą prośbę, byli bardzo mili i do samego końca uśmiechnięci! Dodatkowo sama sala jest przepiękna, jedzenie bardzo smaczne, w dużych ilościach, a to co pozostało było na bieżąco bardzo estetycznie zapakowane. Szczerze mogę powiedzieć, że to było najwspanialsze wesele na jakim byłam, a tym bardziej cieszy mnie fakt, że było to Nasze wesele ! Pozostaną nam cudowne wspomnienia i jest to tez zasługą Pani Bożeny i jej zespołu. Wracając do wcześniejszych wypowiedzi, dziwi mnie fakt, że buntujecie się o zaliczkę. Taki jest biznes, rezerwując cokolwiek wpłaca się zaliczkę. Rezerwując wczasy, wpłacając zaliczkę i rezygnując miesiąc przed wylotem nikt wam pieniędzy nie odda! Ludzie zastanówcie się nad tym co piszecie! Umowa jest nie tylko formą zabezpieczenia dla Was ale i dla usługodawcy, i podpisując ją zgadzacie się na zawarte w niej punkty.

Gość djwitek
witam serdecznie...właśnie wróciłem z Kameliowego...miałem okazję tam grać jako dj...ale na dzień dobry wyszedł "kucharz"w brudnym stroju i po kilku słowach dowiedziałem się że jestem piord......djem i w ogóle to co najgorsze....byłem w szoku!!!Gram nie w jednym lokalu i nigdy mnie tak nie obraził ...ale jak się póżniej okazało ,był to właściciel lokalu!!!Byłem w szoku,straszny kontakt i katastroficzne słowa z ust "kucharza"(wlasciciela) i ten strój ...nie polecam,z muzycznymi pozdrowieniami dj!!!p.s Panowie z obsługi ok!.pozdrawiam

Witamy jesteśmy świeżo po ślubie (14.09.2013) wesele odbyło się w Kameliowym Zakątku w BB. Szczerze polecamy każdemu tę salę jak i p. Bożenę - doradzała nam na każdym etapie organizacji jak i znosiła dzielnie nasze zapominalstwo - listę gości jak i ustawienia stołów daliśmy dużo po terminie ustalonym wcześniej. Ze względu że mieliśmy na salę ok 80 km prawie wszystko było załatwiane telefonicznie i w niczym nas nie zawiodła. Sama sala zachwyciła nas i gości - a umowę podpisywaliśmy jak sala była w budowie. Szczerze trochę się tego obawiałam, ale rezultat powalił nas na kolana. Tak jak obiecała p. Bożena :) Pomogła nam w rezerwacji pokoi dla gości co nie było łatwe bo w tym czasie były targi w hotelu i brakowało miejsca ale p. Bożena je dla nas wydarła :) Co do dnia wesela - wszystko było jak w zegarku. Jedzenie pyszne, bardzo urozmaicone, pięknie podane. Obsługa na b. wysokim poziomie, bardzo kulturalni panowie, schludni i zawsze uśmiechnięci :) Pomagali starszym osobom np. zjechać windą do toalet. Po weselu wszystkie resztki porządnie nam zapakowali żebyśmy mieli jak je dowieźć do domu. Uważamy że p.Bożena jest profesjonalną osobą, dobrze znającą się na swoim fachu, dobrze zorganizowaną i pomocną. Dzięki niej nasz Wielki Dzień był naprawdę cudowny, nie musieliśmy się niczym martwić tylko oddać się beztroskiej zabawie i radości :)

Gość gość
Rejestrujesz się żeby napisac jednego posta? Daj sobie spokój

Gość gość
dobre sobie,2 dni po ślubie i ma czas na pisanie na necie,mój syn też miał slub 14.09 i jeszcze do dzisiaj na kompa nie siadł bo czasu nie miał

Gość gość
dobre sobie,2 dni po ślubie i ma czas na pisanie na necie,mój syn też miał slub 14.09 i jeszcze do dzisiaj na kompa nie siadł bo czasu nie miał

Gość Kasia i Szymon
Witam, czytając wasze wypowiedzi nóż mi się w kieszeni otwiera, ja też się naczytałam i tr*******m przed moim weselem, wątpliwości zostały rozwiane w 100% Pani Bożena to odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu potrafi wyluzować najbardziej zestresowaną Pannę Młodą zawsze odbierała telefon albo oddzwaniała i odpowiadała na moje głupie pytania. Jedzenie pyszne, wszyscy goście chwalili, to co zostało elegancko zapakowali dzięki temu mogliśmy rozkoszować się tymi smakami jeszcze w domu. Sala przepiękna wszyscy zaskoczeni zmianą wnętrza. Jestem prze szczęśliwa że mój najważniejszy i najpiękniejszy dzień w życiu odbył się w tym miejscu, wszystko wyszło tak jak było zapisane w scenariuszu. Czytając niepochlebne opinie nie potrafię zrozumieć zamiarów tego kto to pisze - świadczy to tylko o waszej słabości... pozdrowienia dla całego Kameliowego Zakątku Kasia i Szymon 21.09.2013r

Gość agnieszka i karol
Witam Mielismy wesele w Kameliowym Zakatku w bb i musimy przyznac ze wszystko wyszlo bardzo dobrze. Z p.Bozena mielismy b.dobry kontakt nie bylo zadnych problemow . Jedzenie b.dobre i obsluga super nikt z gosci sie nie skarżył jedzenie i nawet owoce ktore zostały pieknie zapakowane nam do domu . Nie mielismy zadnych zastrzezen. Szczerze polecamy wesele odbylo sie 31.08.2013 pozdrawiamy

Gość gość
ale w Kameliowym nie ma kobiety tam jest facet właścicielem ,kobieta jest w Starej cynkowni

Gość Dworek Stara Cynkownia
Witam serdecznie wszystkich uczestników tej dyskusji. Chciałam sprostować/ wyjaśnić pewną kwestię. W temacie toczy się rozmowa na temat Kameliowego Zakątka i Dworku Stara Cynkownia. W kwestii formalnej pragnę poinformować że od września 2014 najemcą/ włąścicielem Dworku w Czechowicach jest Pani Anna Klajmon ( włąścicielka bielskiej restauracji BLU) Nie odnosimy się w żaden sposób do wyrażanych wcześniej opinii - chętnie odpowiemy na wszelkie pytania dotyczące organizacji wesela w Dworku Stara Cynkownia. Właścicielkę Kameliowego Zakątka Panią Bożenę Szczurek znamy osobiście i pozdrawiamy. Na stronie staracynkownia.pl , która została stworzona od nowa znajdują się wszystkie aktualne dane.

Gość gość
Stronka zmieniona i to sie chwali,tylko nie rozumiem ,ale wrzesień 2014 dopiero będzie.po drugie wstawcie ładne zdjęcia z układem stołów,jak wyglada sala z układem U ,bo takich jest najwiecej chętnych gdy na środku sali jest parkiet.Okrągłe stoły są ładne ale niepraktyczne,ciężko usadzić gości.

Gość gość
Bardzo dziękuję, oczywiście od 2013 roku ;). Co do zdjęć i innych elementów strony wszystko będzie dodane sukcesywnie bo chcemy żeby były to zdjęcia z naszych realizacji. Po przejęciu Dworku we wrześniu dokonaliśmy wielu prac polegających na odświeżeniu, malowaniu oraz konserwacji parkietu. Już niebawem pojawią się zdjęcia z konkretnych, zrealizowaych już przez nas imprez. Jako że temat powyższy jest jakby połączony i dotyczy Kameliowego Zakątka i Dworku Stara Cynkownia nie chcemy robić zamieszania. Zakładam osoby temat dotyczący Dworku a tytaj chciałam tylko zamieścić informację o zmianie najemcy. Pozdrawiamy

;) Przepraszam za wypowiedź jako " gość" - w pospiechu się nie zalogowałam ;)

Gość Studniówkowicze
Nasza studniówka - TRAGEDIA!!!!!!!!!!

Witam ponownie. W związku z tym że w temacie jest dość duże zamieszanie bardzo prosze uściślić gdzie była Studniówka. POZDRAWIAM

Gość Aneta1991
Witam, Chciałabym wznowić wątek organizacji wesela w Kameliowym Zakątku- jak obecnie wygląda współpraca z Panem Właścicielem oraz na jakim poziome jest serwowane jedzenie na weselu?