Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serce bije bimbam

wszystkie kobiety na forum wymiotowaly w ciazy,a czy sa takie ktore niewymioto

Polecane posty

Gość serce bije bimbam

waly i nie mialy mdlosci?

Gość wszystkie? nie wydaje mi się
ja nie wymiotowałam ani razu, a 3 razy byłam w ciąży jednak mdłości całodobowe miałam straszne:O

też nie wymiotowałam w żadnej ciąży, a mdłości to miałam bardzo sporadycznie, raczej mi się zdarzały jak jeszcze zjeść nie zdążyłam ;)

Gość serce bije bimbam
troche mnie pocieszylescie juz myslalam ze wszystkie zygaja:/ jestem w 4 tyg i panicznie sie boje wymiotow;(

Gość tortillla
bylam 2 razy w ciazy, ani razu nie wymiotowalam w pierwszej ciazy mialam przez miesiac lekkie mldosci, w drugiej nawet nie, tylko niektore zapachy mi przeszkadzaly

Ja z synem wymiotowałam strasznie, teraz z córką miałam tylko mdłości i to po południu, wymioty zdarzyły się może ze 4-5 razy. Za to moja Mama nie wymiotowała ani ze mną ani z moją siostrą.

Gość 30april
Hej,u mnie już końcówka ciąży, za niecałe trzy tygodnie mam CC, ja również przez całe 9 miesięcy nie wymiotowałam, jednak mimo wszystko miałam mdłości i było mi niedobrze, czasami to już chciałam zwymiotować tylko po to żeby przestało mnie mdlić, jednak bez skutku. Mogę powiedzieć że mdłości towarzyszyły mi całą ciąże, pierwsze trzy miesiące, później były mniej nasilone,ale były, po prostu okazało się że z czasem jak dziecko rosło zaczęło uciskać mi na żołądek i tak już do końca.

Gość chimerka ___
ooo Marzka :D Kupe lat Cię nie widziałam... Kiedyś udzielałam się w sierpniówkach 2008 ! Gratuluję trzeciego dziecka :) Kiedy czwarte ? ;) hehe zartuje Ja w obu ciążach zero mdłości i wymiotów.