Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Primaverianka

Podpaski na noc- problem z facetem

Polecane posty

Gość Primaverianka

Kopiuję temat, bo na ogólnym straszne podszywy. Nienawidzę podpasek, ale na noc wolę nie zakładać tamponów ze względów zdrowotnych. Zawsze mi głupio, gdy mój facet się do mnie przytula a ja leżę z tym śmierdzącym pampersem. Nie wiem, czuję się wtedy tak aseksualnie. Boję się, że jakoś ją wyczuję, gdy głaska mnie po tyłku, dlatego staram się wtedy spać odwrócona twarzą do niego. Powiedziałam mu, że podpasek nie używam wogóle. On przyznał mi rację mówiąc, że te pampersy są niehigieniczne. Śmiejemy się z tego oboje, tylko że ja go okłamuję. A skłamałam bo chciałam wypaść w jego oczach jako seksowna kobietka. Wiem, że to idiotyczny problem. Wy też macie takie dziwne fobie? Powiedzieć mu prawdę czy lepiej trzymać go w nieświadomości? Tylko nie doradzajcie mi, że mam na noc używać tamponów. Zdrowie tez jest ważne a trzymanie tampona przez 8 h nie jest takie bezpieczne jak piszą to producenci.

Gość Primaverianka
Nikt mi nie odpowie?

Gość amekkiii
ja uzywam tamponow na noc

Gość juijiuj
masz faceta debila.

Gość xsuz
zdrowie wazniejsze niz osmieszenie się tzw podpaską, mozesz mu powiedziec że dzis skonczyly sie tampony i pierdol to, dobrze mowisz ze podpaski zdrowsze 100 razy niestety, a co będzie jak trzeba bedzie przy nim piernąć?

Gość eryka;;;
a ja ci się dziwię, że zamiast myśleć o swoim komfortowym samopoczuciu w te dni to ty przejmujesz się co powie facet...o rany...czemu wy kobiety wszystko podporządkowujecie facetom, tańczycie jak wam zagrają...współczuje, Ci, że okłamujesz go bo co ON powie...rany co to masz za faceta...

Gość no dajze spokój dziewczyno
nie facet decyduje o tym co masz miedzy nogami jak masz okres tylko ty, bo to ty go masz i druga sprawa jak masz okres to normalny facet o tym wie, ze sie wtedy kobiety po tyłku nie maca , albo jak sie maca to to , ze kobieta ma podpaske miedzy nogami nie robi na nim wrazenia i nie komentuje tego przestań sie dostosowywac do niego i wkładac sobie na noc tampon tylko dlatego zeby sobie mógł cie pomacac po pupie , to idiotyczne

Gość indygoog
Zdrowie jest ważniejsze. Ja też w dzień używam tamponów, a nocą podpasek. Też jest mi głupio, że facet wyczuje że mam podpaskę :/ A najgorsze jest to, że mam obfite okresy i muszę mieć największe pampersy jakie da się kupić... Ale uważam że zdrowie jest ważniejsze. Moja bliska przyjaciółka, przez to że używała tamponów, miała wypalaną nadżerkę... teraz ma całkowity zakaz. Więc wiem że używanie tamponów nie jest obojętne dla zdrowia i tamponów używam tylko w dzień. A nocą męczę się sama ze sobą. Pamiętam raz jakoś przepłynęła krew którędyś - położyłam ręcznik, żeby nie było widać, a jak mąż poszedł do pracy, wymieniłam prześcieradło. Po prostu nie chcę, żeby oglądał takie rzeczy. Od tamtego czasu bardzo uważam...

Gość kropeczka nad iiii
a czy to jest tak trudno powiedziec? przecież to normalna sprawa. I wątpię, żeby tampony były oznaką seksowności, czy kobiecości. Gratulacje :D

Gość a od kiedy to facet decyduje
i jeszcze jakies komentarze, ze te pampersy sa niehigieniczne a co on moze miec za pojecie na temat okresu ?? miał kiedyś ?? masz faceta debila

Gość twój facet to naprawdę
debil, ale ty jeszcze gorsza, ze tańczysz jak on ci zagra, usiłujesz sie przypodobać kosztem własnego zdrowia. mój facet nie ma nic do gadania w tej kwestii i wie, zresztą popiera mnie co do podpoasek, bo sam z seibie myślac logicznie potrafi wywnioskowac, ze tampon to nie ejst nic naturalnego, ze ciało wtedy tam nie oddycha, ze wszystko sie kisi itp.... jak mam okres to dotyka moją pupę, a jak poczuje podpaskę to nie zwraca na to uwagi, bo to dojrzały facet a nie jakas metroseksualna pizda, która dyryguje swoją kobietą, zapewne tez mówi ci co masz nosić a czego nie

Gość filipekfilipek
Pustaki zaraz ci każą zostawić faceta i znaleźć sobie innego. o za debilki z ciemnogrodu

Uświadom faceta, że tampony na noc są neiwskazane ze wzgledów zrowotnych, każdy normalny facet zrozumie. Co do laski, która nstawia budzik i wstaje w środku nocy żeby zmienić tampon - czy ty jesteś normalna?

Gość Titi221352
Mnie szczerze mówiąc gówno by to obchodziło co księciunio na ten temat myśli. To sprawa kobiety i tylko kobiety, to Ty masz się czuć dobrze, komfortowo, a nie on. Błagam Cię zadbaj o siebie bo jak się będziesz tak czaić z kolesiem to z czasem się okaże, że Twoje zdanie i Twoje dobro jest na 2 miejscu.

Gość babcia klozetowa z kafeterii
Uważam że cała ta dyskusja mija się z celem. Każda z nas używa takich środków jakie jej odpowiadają lub dają komfort. Nie rozumiem dyskusji z magla o wyższości kłębka waty nad tabsami. Jesteście żenujące.

Gość Elcia tralalala
Ugrzeczni kwestię kłamstwa i powiedz, że używasz podpasek od niedawna :) I przytocz kwestię zdrowia. Powinien to zrozumieć.

Gość ja nie wiem jak mozna spac
w podpasce, zero swobody ruchu i mozna sie obudzic z poplamionym przescieradlem :o spie tylko i wylacznie w tamponach i jakos zyje, jak przespie te 6-7 h z tamponem w srodku to nie umre od tego przeciez :D

Gość Layyyyylaaa
"Uświadom faceta, że tampony na noc są neiwskazane ze wzgledów zrowotnych, każdy normalny facet zrozumie. " X Co za ciemnogrod, ja cale zycie spie w tamponach i nigdy nie mialam zadnej infekcji intymnej, na pewno bardziej to zdrowe niz przyklejona cala noc do dupy brudna podpaska, fuj!

Gość zete
Babcia dobrze gada.

Gość ale macie problemy rodem
z gimnazjum, mój chłop biega mi podpaski do sklepu i jakoś z tym żyje :p może jeszcze miałabym sie wstydzić tego, że jestem kobietą i mam cipkę oraz okres? hahaha, dobre

liczy sie zdanei autorki w tej kwestii, a ona chce spać w podpasce, uważa że to jest dla niej lepsze autorko nie wstydź się, nei ma czego, facet sie pośmieje ale zaakceptuje :)

Gość a od kiedy to facet decyduje
Layyyyylaaa ... różnica jest taka, ze na podpasce to brudne jest na zewnatrz , a u ciebie cały syf kisi sie przez cała noc w środku .... to jest dopiero syf i mogiła

Okres to naturalna sprawa. Facet powinien to zrozumieć. Mój mężczyzna nie ma z takimi rzeczami żadnego problemu.

Gość Layyyyylaaa
Roznica jest taka, ze wewnatrz krew sie nie utlenia i tym samym nie rozklada, a poza tym zawsze sie budze jak mam pelny tamon czyli gdzies po 3 h i go zmieniam :) Jakos mi to nie szkodzi i nie mam brudnej poscieli ani bielizny, a wy chyba musicie miec wszystko ufajdane krwia, bleee :o

Zadziwiające jest , jak dziewuchy mają bardzo nikłą wiedzę jeśli chodzi o zabezpieczenie higieniczne podczas menstruacji . Tym bardziej "sypiając" z partnerem . Wiedzą , że należy już współżyć z chłopakiem , ale nic poza tym . Ten świat nie przestanie chyba mnie zadziwiać nigdy .

Gość kiedyś coś
"Powiedziałam mu, że podpasek nie używam wogóle. On przyznał mi rację mówiąc, że te pampersy są niehigieniczne. Śmiejemy się z tego oboje" Zdumiał mnie temat konwersacji. O papierze toaletowym też gawędzicie?

Gość ja spie z facetem i z podpaską
smacznie i spokojnie przez całą noc, nie musze nastawiac budzika ani wstawac w nocy zeby zmieniac tampon ja nie wiem w czym wy macie problem albo same jestescie niedojrzałe albo macie facetów niedojrzałych

Gość kafeteria.pl:) :):)
masz 16 lat...? takiej wagi jest Twój problem życzę abyś w życiu nie miała innych