Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta P.

Dlaczego On jest samotny???

Polecane posty

Gość Marta P.

Witajcie! Od kilku dni znów mam kontakt ze swoim 29 letnim przyjacielem, po moim powrocie do kraju. Ja w międzyczasie stałam się żoną, ale nasze sympatyczne rozmowy nie dają mi spokoju. Facet jest naprawdę w porządku, ułożony i poważnie myślący o życiu, mieszka sam (nie jest żadnym maminsynkiem), zawodowo też w porządku. Jak go odwiedziłam, to nic mu nie mówiąc, byłam w szoku, że mimo to trzyma porządek a gotuje jak diabli. Dalej się uczy i rozwija (typ naukowca). Rozmowy z nim to przyjemność - można rozpocząć od rzeczy błahych a skończyć na problemach świata. Fizycznie również przystojny facet. Nie wiem, czemu tacy ludzie są sami, skoro tyle kobiet ma problemy z facetami. Chociaż z punktu widzenia towarzyskiego ma dwie wady - nie przebywa na imprezach towarzyskich (woli inne formy rozrywki - sporty czy teatr) oraz - byłam świadkiem - nie umie rozmawiać z "nowymi" dziewczynami. Co innego później jeśli uda mu się przebrnąć "przez pierwszy etap" (niezwykle rzadko) - dla mnie typ idealny, tylko życie się potoczyło tak a nie inaczej... Szkoda, że tacy faceci są w sobie zamknięci, bo nie dają się poznać bliżej. Chociaż później mogą być fantastyczni. No ale ich nie znajdzie się na imprezie.

Gość wojenna zona
Typ idealny ale ty go nie widzisz jako swojego męża.

Gość lenkau897
jest przystojny? Jesli tak, to biore w ciemno:P

gustuje w takich facetach, ale tacy faceci zawsze mnie olewają, zATEM TO zapewne jego wina, zapewne szuka tzw. zołzy

Gość nie wiem jak wygląda ale
z opisu do mnie pasuje i jeśli chodzi o to, że jestem sam to też wszystkie kobiety są zdziwione jak powiem, że jestem właśnie sam. Tyle, że jestem trochę młodszy. Na początku też nie umiem rozmawiać z kobietami ale jak przejdę na "Ty" to rozmowa może przejść na bardzo ciekawe tematy :P

Gość Facet nie chodzi na imprezy
i nieśmiały do dziewczyn. Typowe. Każda takiego skreśli. No dobra, 99,99% :D

Gość ya yebie
no chyba nie "typ idealny" skoro poślubiłaś innego :P mi się wydaję, że ten temat to prowokacja kafeteryjnych prawików :P

Gość niby czemu prowo przecież
taki facet na 99% jest sam. Wręcz to normalne dzisiaj.

Gość Marta P.
Nie skreśliłam Go. Po prostu tak potoczyły się pewne sprawy, że jeszcze w szkole wyjechałam z rodziną. Mieliśmy tylko kontakt od czasu do czasu lub przez net. Dziś już z ułożonym życiem wróciłam do Polski, no i znów możemy widzieć się na co dzień. Jesteśmy przyjaciółmi i tylko tyle. On moich przemyśleń oczywiście nie zna. Bo i po co? Facet oczywiście ma wady, ale są one do "utemperowania" przez kobietę. ;) Po prostu dziwnie się to wszystko układa...

Ale po co temperować jego wady jak tylu fajniejszych wokół?

Gość prawiki są tutej
fajniejszych czytaj ćpunów, chamów, alkoholików.

Gość Marta P.
Tak, ale to wady naprawdę nieistotne w normalnym życiu.

Gość wawawawawawahuytuy
skad jest :D

Jak widać dla dziewczyn są istotne.

Gość kobiety to kur......
pewnie prawik jest, a kobiety wolą ruchaczy