Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ukryta prawda

Cześć. Odpowiem na każde wasze pytanie ale wy odpowiedzcie na moje

Polecane posty

1. Najtańsze papierosy - jakie są??? ja kupuje L-D miętowe 2. Wasze kochane telenowele???- zemsta, moja miłośc,cud miłości, przyjaciółki i rywalki, gorzka zemsta, krople miłości, posłaniec szczęścia, paloma,zbuntowany anioł 3.Ulubione seriale komediowe? - kiepscy,ranczo,rodzina zastępcza, mamuśki, miodowe lata 4.Ulubione żarcie? - kotlety, kebaby, frytki,ziemniaki,kapusta zasmażana, surówki z sosem chilii, tortille, pizze, hamburgery 5.Ulubione słodycze: - milka,rafaello,merci 6.Ulubione rozrywki: nasza klasa,facebook,forum.o2.pl, kafeteria 7.Czy powinnam usunąć nk i fb???? 8.Czy powinnam odejść z kafe i forum.o2.pl 9.Wasze ulubione Piwo - Reds? 10.Co zrobić z monotonnym,nudnym życiem

Gość viki022
Ja najtańsze kupiłam pod wileniakiem w wa5wie(jakies ruskie) nie oglądam seriali i telenowel pizza, hamburgery,pierogi,kebab, karkówka z grilla, steki, dania z makaronem, gołąbki, czipsy,frytki,nalesniki uwielbiam wszystkie imprezy,alkohol,narkotyki, siłownia, jazda na rowerze, spływy kajakowe, zwiedzanie nie,nudziłabyś sie reds, somersby,desperados\ Znajdz sobie hobby i wyjdz do ludzi

Gość niomuś
czy dwie śmierci to o jedną za dużo czy też omnispotentia? za mało

Ja już 3 razy umarłam i czekam na 4 śmierć. 1 śmierć jak skończyłam 5 lat 2 śmierć jak skończyłam 10 lat 3 śmierć jak skończyłam 15 lat 4 będzie jak skończę 20 lat

Gość moje pytanie brzmi
Ile Ty masz lat i czy masz jakieś problemy psychiczne (na co wskazywalyby twoje tematy)? Odpowiedzi na twoje pytana: 1. Nie wiem jakie najtansze, ale LD mietowe tez zdarza mi sie kupic, lubie je nawet 2. Na dobre i na zle 3. Ranczo, rodzinka pl, miodowe lata 4. Kebaby, frytki, hamburgery, pizza, salatki roznego rodzaju, zapiekanki, tortille, nalesniki na slodko i slono, spaghetti, chinskie zarcie 5. Wszystkie 6. alkohol, imprezy, podrozowanie 7. nie 8. nie 9. zwykle piwo z sokiem 10. wyjdz do ludzi

1. tyton 1kg za 70zl plus gilzy i maszynka :) 2. na wspolnej 3. nie lubie 4. mielony z buraczkami 5. teacakes 6. gra na pianinie, pisanie, pieczenie, palenie 7. nie znam cie to nie wiem 8. ? 9. Ulubione piwo ; nie mam 10. zmienic z monotonnego na kreatywne, tworcze My pytanie is... Co bys zrobil/a gdyby twoj maz oskarzyl cie o zdrade ktorej nie dokonalas

1. Najtańsze papierosy - jakie są??? nie wiem, nie palę 2. Wasze kochane telenowele??? greys anatomy, lekarze, CSI 3.Ulubione seriale komediowe? - nie mam 4.Ulubione żarcie? -krewetki 5.Ulubione słodycze: - lody:( 6.Ulubione rozrywki: spanie 7.Czy powinnam usunąć nk i fb???? HGW 8.Czy powinnam odejść z kafe i forum.o2.pl HGW 9.Wasze ulubione Piwo - lech 10.Co zrobić z monotonnym,nudnym życiem - spróbować kwasa:P

Kolejne moje pytania 1. Jakie informacje można donieść do ZUSu? 2. Jakie informacje można donieść od Urzędu Skarbowego? 3. Jakie informacje można donieść do Opieki Społecznej? 4. Jakie informacje można donieść do Prokuratury? 5. Jakie informacje można donieść do sądu rodzinnego? 6. Jakie informacje można donieść do straży miejskiej? 7. Jakie informacje można donieść na policję? 8. Jakie informacje można donieść do praw ochrony zwierząt? 9. Co zrobi szkoła lub przedszkole jak dowie się że w jakiejś rodiznie jest alkohol i przemoc? Znam rodzine gdzie jest i przemoc i alkoholizm oraz okradanie zusu, oszustwa wobec urzędu skarbowego a także kopanie psów i kotów jakie ci ludzie posiadają. Co powinnam z tym zrobić??? Myślicie że mogę wysłać pisma do danych instytucji anonimowo???

a dlaczego anonimowo? podobno jak się przekroczy 100 donosów to się dostaje order wzorowego obywatela nie odmawiaj sobie tej przyjemności :)

I jestem ciekawa jak zrobię tyle tych donosów to mogłabym np. napisać to komputerowa na kopercie też dać adres komputerowy by wrazie czego nie pokazali tym osobom listów które napisałam, by przypadkiem nie odkryli tego że to ja pisałam. A jakbym zrobiła to telefonicznie? Czy te instytucje podałyby im nr. mojego telefonu?

Gość anonimowość a prowokacja
podnoszona