Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hvghhvgh

Z ręką na sercu - Jak często sobie czyścicie uszy?

Polecane posty

Gość hvghhvgh

tematy na temat czystości są najciekawsze

co rano przecieram twarz tonikiem i czyszczę uszy patyczkami to pierwsza czynność, jaką wykonuję po wstaniu z łóżka 1

Gość dw3dfwsfxwsfs
ewa 33 patyczki nie służą do czyszczenia uszu, przebijesz sobie błonę bębenkową i stracisz słuch...kupuje się płyn w aptece do płukania

Gość dw3dfwsfxwsfs
ja noszę aparaty słuchowe, często oczyszcza mi laryngolog to konieczne

Gość lukrecyja
Mój chłopak wkłada mi kilkakrotnie wieczorem penisa do ucha. Zalewa ciepłą spermą i .... nie muszę już nic więcej robić. Uszka czyściutkie. Miód wypływa razem z ejakulatem :-D

Gość mnmmnm309
z ręką na sercu jeszcze nigdy nie czyściłem ale normalnie z wolną ręką to codziennie rano

dw3dfwsfxwsfs ewa 33 patyczki nie służą do czyszczenia uszu, przebijesz sobie błonę bębenkową i stracisz słuch...kupuje się płyn w aptece do płukania 1 1 od 40 lat tak robię i nie dość, że nie przebiłam sobie błony bębenkowej, to jeszcze mam ponadprzeciętny słuch, niestety a uszu staram się nie zalewać, bo tego nie znoszę nigdy niczym 1

Gość gość
Czyszczenie uszu jest bardzo ważne. Jednak na nie wiedziałam jak powinno się to robić i dopiero podczas badania słuchu mnie uświadomiono. Badanie robiłam w gabinecie z aparatami słuchowymi chyba tu: www.ototechnika.pl

Gość gość
za każdym razem jak myję głowę, czyli co drugi,trzeci dzien. czyszczę patyczkami, nawet głęboko, aż poczuję na błonie bębenkowej a słuch mam super.

Gość gość
Codziennie podczas prysznica. Wodą z mydłem i "pokręcę" lekko paluszkiem.

Gość tako rzekne
Dobra, wiem ze to zabrzmi okropnie, tym bardziej ze jestem kobieta... ale czyszcze uszy jak sobie akurat o tym przypomne:/