Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ju.......

facet zapomina a tobie gdy tylko znikniesz mu

Polecane posty

Gość Ju.......

z zasiegu wzroku. Taka prawda. Kurwa mac!:(

Gość a dziwisz sie?
z tego co pamietam to ty duzo chlalas ( pisalas czesto o tym) no i wyglad tez niewyjsciowy, a w dodatku jestes wulgarna:O

Gość Ju.......
Moj wyglad jest bez zarzutu, a picie nie przekracza normy krajowej :-) Rok stracilam na niego, a jemu wystarczyl tydzien niewidzenia, by znalezc sobie nowa "przyjaciolke"

kochana roznie to bywa ale faktycznie cos w tym jest brak regularnego kontaku robi swoje pytanie czy ta przyjaciolka to na powaznie czy w ramach umilenia czasu i niedlugo bedzie "papa"

Gość a dziwisz sie?
nie trzeba bylo wklejac tu fotek to moze by ktos uwierzyl:D a pisalas juz po poludniu,ze jestes po 10 piwach,wiec daj spokoj z ta norma krajowa:D

Gość Ju.......
Po prostu zawiodlam sie po raz kolejny, myslalam, ze tym razem bedzie inaczej. Tez go dlugo nie widzialam, ale tesknie i nie swiruje z innymi, choc moglabym.

Gość xvdfs
to działą w obie strony, ja swojego tez ostatnio ie widuje i mi przechodzxi wszystko

to ze ktos danego dnia wypuja 10 piw to nie znaczy ze robi to ciagle a wyglad autorka ma bez zarzutu:) widzialam wielokrotnie, wiec daruj sobie swoje uwagi pomaranczo hmm Ju jak facetowi naprawde zalezy to nie "zapomina" od tak

Gość Ju.......
A gdybym napisala, ze lece na rozowym sloniu to tez bys uwierzyl? :-P Dawno i nieprawda:) Hej Tamari. Wiesz, ja tego nie wiem od niego, bo nie mamy nadal kontaktu, ale nasz kolega powiedzial mi co i jak. Zreszta samo to, ze sie nie odzywa od swiat o czyms swiadczy. A tamta...slyszalam, ze bardziej otwarta, cokolwiek to znaczy. I wolna, to moze byc argument:(

Gość a dziwisz sie?
no dokladnie jak facetowi zalezy to "OT" tak nie odpuszcza:P a zdjecia widziala cala kafe,wiec ty daruj sobie. Poza tym nie pila okazjonalnie tylko codziennie,bo o tym pisala,wiec nie klam Tamari.

wlasnie wolna, moze uznal ze z Toba nie ma przyszlosci bo wiadomo gdybys byla wolna to co innego czasem osoba sie zmusza do poznania innej osoby czy zwiazku nadal czujac jeszcze cos do poprzedniej dla tzw wlasnego dobra pomaraczo co mnie zdjecia obchodza:-O na zdjeciach to nawet slicznotki wychodza czasem niekorzystnie widzialam Ju na zywo wiele razy i to dla mnie jest wazniejsze niz jakas ta fota i opnie anonimow z kafe

Gość Ju.......
Dzieku Tamari:) Zapomniec nie zapomnial, tylko jak sie przestalismy widziec regularnie to milczy, a mielismy prawie codzienny kontakt jak nie live to mailowy. Przezyje, chcialam sie tylko podzielic efektem obserwacji:)

Gość a dziwisz sie?
no niech ci bedzie,ze niefotogeniczna.ale jakby byla taka slicznota za jaka ja uwazasz, po znajomosci oczywiscie,no i do tego wartosciowa i z fajna osobowoscia, to by ja chyba w trabe nie puscil:D ide,bo szkoda palcow. Tamari🖐️

To że tak ma twój facet nie oznacza że wszyscy. To tak jakby powiedzieć, że wszyscy księża to pedofile. To są uogólnienia zakrzywiające prawdę.

Gość Ju.......
Tobie nie musze, ale jemu sie akurat podobalam, zreszta co ma uroda do przyjazni?