Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saffsafsa

jestem wsciekla

Polecane posty

Gość saffsafsa

prosilam o dyskrecje partnera, prosilam od 6 tyg, nie raz a sto razy. wczoraj niestety nastąpiło face to face i wygadal. "musiaŁ" niewazna ze go prosilam. przenioslam sie z poscielą, a wszystkie jego prosby ignoruje. wtorkowe odwiedziny u tesciowej tez. niech prosi-ja jestem na nie.

Gość okropnie podłamana
Ja jeszcze jak nie byłam pewna, że jestem w ciąży, to zaczął rozsiewać plotki, strasznie mnie to wkurzało i też się do niego nie odzywała.

Gość saffsafsa
nie o ciaże chodzi. ale o to ze ktos posądził go o romans, znalismy te persone wiec po krótkim spięciu poszlo po kosciach. ze nic sie nie stalo. niestety wczoraj zrobil tej osobie awanture, chociaz prosilam go o milczenie. "ta osoba" bardzo moze zaszkodzić z kolei komus innemu-wlasnie o to poszlo. skoro to zignorowalam i prosilam o milczenie, prosilam i gówno.

Gość saffsafsa
jezeli o cos prosicie sto razy i to od 2 miesiecy a ktos to zignoruje, to co nalezy zrobic? szczerzyc radosnie zęby, czy dać nauczkę! bo mi wlosy z nerwów wczoraj stanęły,bylam pewna ze zamknie te morde.

Gość to co innego
MIAŁ PRAWO! To jego posądzono o zdradę - jego sprawa, nie twoja

Gość saffsafsa
"miał prawo"- może miał ale go jednak o cos prosilam, gdy on prosi to ja zawsze robie co chce

Gość saffsafsa
"ta osoba" to szefowa mojej najlepszej koleżanki-wlasnie o to chodzi, teraz ją wywali z roboty, a przynajmniej będzie gnębić. aż mi sie myslec nie chce co sie teraz stanie, nei mam odwagi spojrzec kolezance w twarz! to bardzo zyczliwa kolezanka, tyle mi pomogla, a tu takie swiństwo

Gość taka prawda :(
widac ze nie mozesz mu ufac :(

Gość saffsafsa
wlasnie dotej pory nigdy mnie nie zawiódł. co mam zrobic?ignorowac?nie spac z miesiac. teraz siedzi sam w pokoju i wzdycha i mam to w dupie.

Gość saffsafsa
do tej pory nigdy nie opuscilam sypialni. nigdy

Gość nie mow nic wiecej
i nie pros.

Gość hehe bo padne
i dobrze zrobił. To Ty jestes wg mnie dziwna. Ktos posądza go o zdrade a wy nawet nie zrobicie tej osobie awantury, żeby wiedziała żeby więcej takich rzeczy nie robić. Dajecie jej rpzyzwolenie na cos takiego i może jeszcze rpzyjacioł będziecie udawac. Popieram Twojego męża, nie Ciebie.

Gość patrząc na to z boku
Niestety ale mimo całej sytuacji nie mogę Cię poprzeć, bo uważam, że nie masz racji mając pretensje do faceta. Spróbuj wczuć się w jego sytuację, gniew w nim narastał, bo ktoś go skrzywdził i to musiało mu się w końcu ulać. Normalna rzecz, nie dziwię mu się, i tak długo udało Ci się go powstrzymać. Przestań się dąsać tylko weź na klatę konsekwencje poinformowania go o kogo chodzi, bo to przecież Ty mu wygadałaś kto go posądził. Nie da się takiej rzeczy nie wyjaśnić

Gość gddsgdgs
konsekwencje?pojechal sam do tesciow a ja sie nie odzywam drugi dzien