NyxN1ght 129 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Głosujcie na Nawrockiego napisał: No może, ale oni się tam nie tyrają tylko dlatego że ojca masz za szefa. A pewnie i tak uciekasz jak któregoś zobaczysz xD Wcale nie, mam wśród nich fajnych kumpli. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TRZYNASTY 6 Napisano 12 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, NyxN1ght napisał: Wcale nie, mam wśród nich fajnych kumpli. Posłuchaj dobrej muzy za free Edytowano 12 godzin temu przez TRZYNASTY 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Głosujcie na Nawrockiego 1 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, NyxN1ght napisał: Wcale nie, mam wśród nich fajnych kumpli. mam nadzieję tylko że zachowujesz sie przy nich normalniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 298 Napisano 12 godzin temu 3 minuty temu, Głosujcie na Nawrockiego napisał: W porównaniu z tobą i klaudiusz to bardzo atrakcyjny Tęsknisz za Kotarbą? Fajne wtedy było? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Głosujcie na Nawrockiego 1 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: Tęsknisz za Kotarbą? Fajne wtedy było? Nie. Tęsknię za NIMFETKA bo Kocham Ją bardzooooo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 298 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Głosujcie na Nawrockiego napisał: Nie. Tęsknię za NIMFETKA bo Kocham Ją bardzooooo Dlatego wrzucasz jej zdjęcia na wykopie? I ją hejtujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Głosujcie na Nawrockiego 1 Napisano 12 godzin temu 6 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Dlatego wrzucasz jej zdjęcia na wykopie? I ją hejtujesz? To nie byłem JA tylko franek ona o tym wie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 298 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, Głosujcie na Nawrockiego napisał: To nie byłem JA tylko franek ona o tym wie Wrzucałeś jej foty i są na to twarde dowody. Chcesz siedzieć jak ojciec? Wiesz, że to jest karalne, tak samo jak stalking w sieci, cyberprzemoc, blokowanie forum, więc uważaj, bo tutaj ludzie nie są ślepi i głupi po gimnazjum jak ty Zajmij się szukaniem pracy, nim wylądujesz pod mostem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 298 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Głosujcie na Nawrockiego napisał: Nie ma żadnych dowodów oprócz twoich urojeń. A za te kłamstwa prędzej ty pójdziesz siedzieć babciu o wyglądzie młodego chłopca Mam dowody i Dutch też ma dowody. Więc nie bądź taki pewny szczerbatku 🥰wiem, że wolisz facetów, dlatego ciągle tu ich wrzucasz z maxmodels i robiłeś loda Kotarbie. A w niedziele wszyscy Trzaskamy na nowego Prezydent,ty nie, bo nie masz dowodu osobistego i tylko skończone gimnazjum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mała świnka 3 Napisano 11 godzin temu 32 minuty temu, Głosujcie na Nawrockiego napisał: W porównaniu z tobą i klaudiusz to bardzo atrakcyjny Nie ma co porownywac 20 latka i 50 latka xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 298 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Głosujcie na Nawrockiego napisał: Masz dowody na to że Franek wrzucał na szczęście łatwo to da się sprawdzić. W NIEDZIELĘ to ty będziesz najeebana ja MESSERSCHMITT od rana Zgłoszone. Może idź się leczyć jak masz problemy z alkoholem szczerbaty. Żal ci dópę ściska, że dobrze zarabiam a ty jesteś w czarnej dópie bez toalety. Fuj. Nie cytuj mnie owsik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 298 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, Mała świnka napisał: Nie ma co porownywac 20 latka i 50 latka xD Czasami 50 latka wygląda lepiej od 20 latki. Więc nie dla psa kiełbasa świnko (koszmarny nick i podły równie jak twój charakter ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jukon tworki welcome 51 Napisano 11 godzin temu Salowa chyba dawno nie miała rooochania, bo się do wszystkich rzuca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 129 Napisano 11 godzin temu Ciekawe co u Moona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mała świnka 3 Napisano 11 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Czasami 50 latka wygląda lepiej od 20 latki. Więc nie dla psa kiełbasa świnko (koszmarny nick i podły równie jak twój charakter ) Bywa. Raz na milion i nie w tym wypadku. Po cholere zakłamywac rzeczywistosc czy dyskutowac tysiac razy o fotach Nimfy na wykop. Edytowano 11 godzin temu przez Mała świnka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przecław 1 Napisano 11 godzin temu 6 minut temu, NyxN1ght napisał: Ciekawe co u Moona. Od kiedy wyciekło jego foto to mało tu pisze. Widziałaś jego prawdziwe zdjęcie? Okazało się że jest podobny trochę do Karola Nawrockiego 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 298 Napisano 11 godzin temu 8 minut temu, Mała świnka napisał: Bywa. Raz na milion i nie w tym wypadku. Po cholere zakłamywac rzeczywistosc czy dyskutowac tysiac razy o fotach Nimfy na wykop. Bo taką mam ochotę i co mi zrobisz świnko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mała świnka 3 Napisano 11 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, Przecław napisał: Od kiedy wyciekło jego foto to mało tu pisze. Widziałaś jego prawdziwe zdjęcie? Okazało się że jest podobny trochę do Karola Nawrockiego Przeciez z Klaudiuszem jest tak samo, ucichła po wycieku fot tylko w przeciwienstwie do muna nie musi sie wstydzic wygladu Edytowano 11 godzin temu przez Mała świnka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mała świnka 3 Napisano 11 godzin temu 5 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Bo taką mam ochotę i co mi zrobisz świnko? To moze sie zajmij bogatym mezem zamiast glupotami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 129 Napisano 11 godzin temu Moje foty nie wyciekły poza tymi które pozwoliłam wrzucić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przecław 1 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, NyxN1ght napisał: Moje foty nie wyciekły poza tymi które pozwoliłam wrzucić. Przecież to z Martą wyciekło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mała świnka 3 Napisano 11 godzin temu Mun wyglada jak typowy sebix za to Klaudia calkiem normalnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przecław 1 Napisano 11 godzin temu (edytowany) 7 minut temu, Mała świnka napisał: Przeciez z Klaudiuszem jest tak samo, ucichła po wycieku fot tylko w przeciwienstwie do muna nie musi sie wstydzic wygladu zauważyłem to Edytowano 11 godzin temu przez Przecław Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przecław 1 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Mała świnka napisał: Mun wyglada jak typowy sebix za to Klaudia calkiem normalnie. Całkiem normalnie 2/10 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mała świnka 3 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Przecław napisał: Przecież to z Martą wyciekło I z fejsbuka jak miała z 15 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ipad pro 17,2 tak 22 Napisano 11 godzin temu 12 minut temu, NyxN1ght napisał: Moje foty nie wyciekły poza tymi które pozwoliłam wrzucić. Ja mam te z tla profilu dwie fotki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 298 Napisano 11 godzin temu 22 minuty temu, Mała świnka napisał: To moze sie zajmij bogatym mezem zamiast glupotami? Bo co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniamusi 10 Napisano 11 godzin temu (edytowany) a ja wlasnie z przyjaciolmi bylismy na przejazdce do lasu i jeziora i sobie wlazlem do wody do pasa i porozciagalem i joga, a jutro chyba rano jak sie obudze ide biegac i wybiegam klaudiusza i mowilem przyjaciolom anglikom, ze mi ludzie z Polski mowia ze musze brac leki, a jeden kumpel do mnie na co leki a ja nie wiem a kumpel ze nie musze brac, bo mi nic nie jest, a antydepresanty sa do doopy, wiec wypad hejtery, sami jestescie chorzy B) Edytowano 11 godzin temu przez pasztetowa mniamusi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniamusi 10 Napisano 11 godzin temu ide jutro chyba rano biegac bo mi sie chce, mam duzo energii i w ogole musze sobie zrobic super sylwetke, kto pobiega ze mna za miasto daleko? Pani Magda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mała świnka 3 Napisano 11 godzin temu 48 minut temu, jukon tworki welcome napisał: Salowa chyba dawno nie miała rooochania, bo się do wszystkich rzuca Ostatnie jeszcze w zeszlym wieku... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach