Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszczęsliwaaaaaaa

muszę wytrzymać

Polecane posty

Gość nieszczęsliwaaaaaaa

zakonczylam znajomosc, ja sie zakochalam, on chcial tylko seksu Dodatkowo, okazalo sie, ze ma dziewczyne :( Jak powiedzialam, ze to koniec to on zaczal sie oburzac i stwierdzil, ze on sie nie zgadza (haha co za tupet) Trzymajcie za mnie kciuki, zebym wytrwala Bo czuje, ze bedzie probowal sztuczek Nie chodzi o to, ze mu ulegne, bo nie ulegne Ale boje sie, ze to mnie wykonczy, ze bedzie cholernie ciezko :( Jak sobie radzic w takich stytuacjach ?

Gość ombeline
bedzie ciezko[czesc latwiej chyb rzuci fajki:P ale musisz wytrzymac bo cie to zniszczy. wiem co mowie bedziesz wrakiem czlowieka.

Gość też nieszczęśliwa
ale szczęśliwa dasz radę jest ciężko powodzenia i trzymam kciuki

Gość nieszczęsliwaaaaaaa
wiem, ze to musze zakonczyc Dlatego z nim porozamawialam i zakonczylam Ale on sie czuje tak pewnie i wyglada jakby w ogole nie wzial na powaznie moich slow :( Wiem, ze bedzie ciezko, Ale moze :):) znajdzie sobie inna i ja bede miec spokoj :) Bo tak jak sie nie odzywa to ja zaczynam normalnie zyc, robie co lubie i jest ok , najgorzej jak on zaczyna mi o sobie przypominac ;/

Gość nieszczęsliwaaaaaaa
a zawsze bylam taka ostrozna, 100 razy myslalam zanim cos zrobilam A tu takie gowno :( Boje sie, ze to bedzie dlugo trwalo albo ze w ogole nie uda mi sie ulozyc sobie zycia :(

Gość ombeline
j sie juz tak mecze od 3 lat🖐️

Gość gigi gigi
i tak z nim będziesz za wszelką cenę bo jesteś zwykłą desperatką - facet pluje ci w oczy a ty mówisz, ze deszcz pada

Gość lowelances
jestem w podobnym główni a on się żeni....

Gość Koranoss
Zdecydowanie powinnaś zająć swoje myśli innym facetem, nie chodzi o seks, ale np. o niezobowiązujący spacer, dzięki czemu o tamtym zapomnisz.

Gość ombeline
ale w takim przypadku zaden inny facet nie jest interesujacy

zmienic nr tel gg maila polikwidowac wszelkie mozliwe kontakty i zajac sie czymś co pochlonie nas. Isc na fitness spotykac sie z kolezankami wybrac jakąs wyjątkową literature ;)

Gość nieszczęsliwaaaaaaa
nie jestem desperatką. Wiem, adoracja innego pana bardzo by mi pomogla :) Ostatnio nawet dostalam kwiaty od jednego pana a od innego czekoladki :) wiec nie jest tragicznie :D

Gość nieszczęsliwaaaaaaa
V tak porobilam :) a zajecia mam az nadto :) i jak pisalam wczesniej nie mysle o nim za czesto, dopoki nie zaczyna mi sie przypominac Potrafi przyjsc do mnie do pracy z pudelkiem czekoladek i szerokim usmiechem Polozyc je na biurko usmiechnac sie powiedziec milego dnia i wyjsc

Gość nieszczęsliwaaaaaaa
ombeline 3 lata??????????????/ Chryste jak to wytrzymujesz??????

nieszczęsliwaaaaaaa---> wiadac wyczuwa ze twoja decyzja jest nie do konca przemyslana, że jestes w niej chwiejna ;) ze jestes do złamania wystarczy dobra taktyka i cierpliwosc:) Moze powiedz ze sie narzeczona dowie ze cie nachodzi?:P

Gość nie wiesz revoler że
czekoladki zawierają min.magnez są zdrowe :)

Gość nieszczęsliwaaaaaaa
haha nie chodzi o czekoladki, tylko o to ,ze przpomina o swej osobie ;P a co do poinformowania narzeczonej :D to jest to moja opcja na najgorsze chwile :) jesli nadal nie bedzie chcial pojac to wtedy to zrobie :) nie, nie jestem chwiejna, po prostu on jest bardzo pewny siebie, przystojny i pewnie nie spotkal sie z odmowa :)

ja nie mowie by to robić :P ale by jego poinformowac że: jesli nadal bedziesz mnie nachodził to nie omieszkam jej poinformowac o tym co porabiasz":P załoze sie ze zadziala natychmiast ;)

nie wiesz revoler że czekoladki zawierają min.magnez są zdrowe >> zawierają też coś więcej - gest :classic_cool:

haha nie chodzi o czekoladki, tylko o to ,ze przpomina o swej osobie ;P ale z emocji zaraz całe pudełko chyba połykasz? :classic_cool:

Gość nieszczęsliwaaaaaaa
tzn taki mały szantążyk :D OK, jak bede zmuszona to uzyje :)

Gość nieszczęsliwaaaaaaa
no nie cale :P przez tydzien je pożeralam :D bo za wielkie bylo pudelko :P

Gość nieszczęsliwaaaaaaa
no bez przesady :P po prostu jadlam dobre czekoladki :D wisnie w likierze :P

Gość lowelances
mam dobnie autorko mi mówił ze chce się kolegować mimo wsztstko w koncu uległam ale widze ze on troche inaczej rozumie koleżeństwo...i meczy mnie to musze skończyć tą znajomość

pobudzala tymi czekoladkami endorfiny stad takie dylematy :classic_cool:

Gość nieszczęsliwaaaaaaa
no i wkrotce wyjezdzam na dlugi weekend majowy, w odlegle miesjce, wiec mysle, ze sobie super poradze z tym :) najwazniejsze to nei dac sobie wejsc na glowe :D

no bez przesady po prostu jadlam dobre czekoladki wisnie w likierze ech te słodycze , słodycz i oblizywanie się ...:classic_cool: