Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kgmsneune56edk

MOJA RODZINA MNIE DOBIJA!!!

Polecane posty

Gość kgmsneune56edk

Niestety JESZCZE mieszkam w domu rodzinnym a dokladniej z mama... maz pracuej za granica a ja wychowuje dziecko . Nie wiem co mam robic jestesmy w trakcie budowy w stanie surowym(na chwile obecna) rozwazalam wynajecie mieszkania ale wiaza sie ztym dodatkowe koszty co za tym idzie opoznienie budowy... Chodzi o to ze moja matka wcina sie miedzy mnie a mojego meza non stop go krytykuje , buntuje mnie przeciwko niemu przyznaje sie ze pod jej wplywem ja tez zaczynam zachowywac sie jak jakas zolza , czasem az mi gluoio ze cos pwiedizalm choc tego nie chcialam , cierpi na tym moj zwiazek i ogolnie moje zycie, matka potrafi skladac mi w szafkach , chce wiedziec wszytko jak jej cos nie pasuej caly czas szuka czegos zeby mi probelm tylko zrobic , chwilami juz nie moge tego wytrzymac , z dnia na dizen nie mam ochoty na nic najgorsze ze corka widiz co sie dzieje ze sie kloce z nia itd , nie chce zeby na to patrzyla ...:(

Gość qwerty...
chyba bym wolała opóźnic budowe ale wyprowadzic sie od matki.Bo inaczej zanim razem z mezem zamieszkasz to mozesz juz byc po rozwodzie ,oczywiscie przez mamusie.

Gość kgmsneune56edk
no wlasnie tego sie boje, naprawde staram sie jak moge zeby wszytsko bylo ok , najgorsze jest to ze czy cos robie czy nie i tak zawsze znajdzie jakis powod do klotni , jedyny plus pomaga mi czasem zostajac z mala gdy mam cos zalatwic ale nawet wtedy musze sie nasluchac ze ona ma malo czasu ze mam szybko wrocic i robie wszytsko z zegarkiem na reku i wracam zawsze do domu w nerwach co mnie czeka czy znowu bedzie mamrac czy nie, z reguly zawsze mamra

Gość kgmsneune56edk
do tego caly czas slysze ze nie radze sobie z dzieckiem, ze nie potrafie np posprzatac ona musi poprawic bo twierdzi ze zle to zrobilam itp . Wmawia mi ze jestem "gorsza" od wszytskich pod kazdym wzgledem naprawde zaczynam w to wierzyc i moja pewnosc siebie znikla juz dawno , chwilami nie potrafie sie odnalesc zrobilam sie nerwowa ogolnie wszystjko zmienia sie na gorsze, czuje ze chyba o kilkalat za dlugo mieszkam w domu... lepiej miec troche ciezej ale mieskzac sammeu i miec spokoj niz codziennie sie denerwowac

Gość reeeewww
Dziwna sytuacja, ale jedno jest pewne ZA DŁUGO z nia mieszkasz to prawda