Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maxi reporterka

relacja na goraco ;p

Polecane posty

Gość maxi reporterka

Myslalam ze nie ma takiej rzeczy ktora facet mogl by mnie zadziwic. ale wlasnie na wlasne oczy zobaczylam o czym wy tu chlopcy piszecie... Bo wlasnie jestem z kumpelami na basenie i wlasnym oczom nie wierze ;) Najmniejszy siusiaczek swiata ;D

Gość ogolony-k
Moj jest duzy i ogolony.

Gość Malagana
Moj ma 15cm i nie jest ogolony

Gość maxi reporterka
Nie pytam glabie ile mierzy twoj robaczek (pisac mozna wszystko) Ale dziele sie znaleziskiem i to z pierwszej reki ;D mamy plana z dziewczynami zeby poogladac sobie mikrusa ;p nie przez kompielowki ;> Bede informowac...

Gość maxi reporterka
Jesu ale byla fajna zabawa ;D Jak na czlowieka teoretycznie mega zakompleksionego, chloptas dal sie szybciutko zbalamucic ;> i zaprosic do sauny... Oddac maltaskow oczywiscie nie chcial ;> Ale gdy my sciagnelysmy staniki, musial dac cos w zamian ;D JESU JAKA BEKA ;D

Gość Vilka19
hahaha robaczek :D

Gość limes_limes
To, że ma małego to jeszcze nie problem. Ale gdzie on ma JAJA??? Jaja są ważne, bo to one decydują o tym czy jesteśmy męscy czy nie. Nie ma się z czego śmiać.

Gość maxi reporterka
;D zajebisty nie... A zebys widziala jego mine jak oddal majteczki (inna nazwa nie pasuje ;p) Zadna sie niemogla powstrzymac ;) jak my parsknelysmy smiechem ;p A biedaczek nie mial jak sie schowac ;D bo go oczywiscie dal rade jedna lapka ;D beka jak h!!!

Gość kkkrras
jaja ma w dupie

Gość xyzek
O kurka:O Mój ośmioletni syn ma większego :O

Gość Vilka19
hahaha na 100 mieliście polewke jak chuj :D

Gość maxi reporterka
Hehe mial jajeczka ;D takie kuswa malutkie ;D haha byl w stanie zrobic dla nas wszystko ;> Zebysmy mu tylko oddaly majtki ;p ale jak zobaczyl aparat ;) jesu jak on sie przerazil ;D ale fotki i tak porobilysmy ;) W koncu rekordzista ;p haha a w "nagrode" za mega ubaw ;) pozwolilysmy mu odejsc, po przechwyceniu recznika ;p jesu jaka on mial mine ;D

Uważam się za bardzo poważnego człowieka, która sądzi, że człowiek jest zbudowany, jak jest zbudowany, ale aż musiałam sobie wsadzić pięść w usta ze śmiechu. :D

"siusiaczek" tak powiadała moja babcia, bo kultura osobista nie pozwoliła by mogła rozwinąć skrzydła jak teraz można. :) Nie chcę źle prorokować, ale jak tak dalej pójdzie to zdominujemy i tę cześć typowo damskiego forume.Lezbijki już pakują graty, bo zaczyna tu śmierdzieć facetami, jak nigdy. Wręcz, niektórzy czują się jak u siebie. :P

Gość Vilka19
hahaha to dzisiaj dobry humor macie :D

Gość limes_limes
A mówi się, że to dzieci potrafią być najbardziej okrutne na świecie ... Mnie mikro cycki u dziewczyn mnie nie śmieszą - wręcz odwrotnie. A jakby miał faję na 45 cm do kolana jak kawał kaszanki, to też jest śmieszne? Wieeeelkie CYCE też nie są śmieszne. :(

Jasne, że to niepoczciwe i paskudne. Ale człowiek nic nie może na to poradzić. Taka natura.:( Można spróbować ją okiełznać i zamiast szerokiego uśmiechu przywołać na twarz wyraz współczucia, ale czy to nie byłoby hipokryzją? :O

Gość Vilka19
oj chłopaki, biedaki :D

Gość maxi reporterka
Hehe polewka to malo powiedziane ;D Jak mu sie mokre gatki przykleily do siusiaczka, sam biedaczek wydal na nie wyrok ;> Musial nam sie pokazac ;) Ta jego minka ;> widac bylo ze bedzie wesolo... ;p

Gość maxi reporterka
Kiedys slyszalam ze te naprawde male siurki ;) podnieca sciaganie im majtek... I jak tak sobie przypominam naszego rekordziste ;D to jak przylozylam maly paluszek by okazal sie wiekszy, wszystkie ryczalysmy ze smiechu ;D a naszemu chlopczykowi wlaczyla sie mega uleglosc..!. ;> Taka zabaweczka ;> nawet ladniutki ;p gotow spelniac nasze zachcianki ;) Anka zazartowala ze pewnie ma sprawny jezorek ;) wiec niech kleka ;D a on taki nagusienki ;D z tym malutkim kutaskiem chce klekac ;p taka byla impreza ;D chyba mam nowe hobby ;p

Gość Agaaaaaaaaaaaaaaa
smutno mi, kiedy czytam, ze kobiety (hmm, raczej dziewc\yny) potrafia byc takie okrutne :( zlwaszcza, ze chlopak nie ma zadnego wplywu na rozmiar przyrodzenia ciekawe, jak by sie czula jedna z druga w takiej sytuacji - wystawione na publiczna kpine i wysmiewanie, za cos, na co nie maja wplywu to naprawde przykre a nie smieszne, ponyslcie, jak on sie teraz czuje, nie dosc, ze i tak na pewno ma mega kompleks to teraz jeszcze traume na zycie :/

Hehe ;) Panno Agnieszko co prawda jest taka opcja... Ale nie ma pewnosci ze to mu zrobilo krzywde ;) mnie tez los wysterowal na muke ;D Bo korzystajac z opini chyba wszystkich kobiet w mym zyciu (nie byly to same gowniary) Jestem dumnym posiadaczem w/w rekordu ;p

Gość hjgthhhjjuu
Upup

Gość maly siurak
Wyobrazcie sobie bylem dzis na basenie. Przystawily sie do mnie takie 3 grube pryszczate wiesniary. Postanowilem sie z nimi zabawic i zdjac w saunie gacie. Na poczatku sie smialy ale jak mi stanal to kazda chciala obciagnac. Ale im powiedzialem ze z pryszczatymi krowskami o tlustych wlosach, cerze jak pizza i celulitem na dupsku nie koleguje sie. Zwialy w pół sekundy, jedna nawet recznika zapomniala hahaha

Gość mokry klex
hahahahahaha, oooo ranyyyyyy :-D