Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PRAWOJAZDYONA27

PROSZE O RADE CO ZROBIC? CHODZI O PRAWO JAZDY

Polecane posty

Gość PRAWOJAZDYONA27

Witam, chcialabym abyscie napisali mi co o tym myslicie. Mąż zmusił mnie do zrobienia prawka, ja nigdy go nie chciałam, nie czuję tego. Zaczęłam je jesienią, zdałam egz praktyczny bo dało sie wykuc ale to co ja przechodziłam na praktyce to krzyz panski. Mimo dobrego instruktora z bdb opinią nienawiwdzę jazd, jego, wszystkiego co ma związek z autem.Ciagle przekladałam lekcje bo nie chcę ich, mam nerwicę, a do tego mam ząbkujące dziecko i choruję, i często nie sypiam wcale w nocy. Wiec na samą mysl o jazdach prawie zawał. Szło mi raczej kiepsko, zostało mi 6h do zakonczenia kursu i przerwalam go bo juz nie moglam wytrzymac tego stresu. Minely 2miesiace odkad nie robie dalej kursu. Mąż nie namawiał bo przez ten czas chorowałam i mialam pogrzeb ale teraz zaczał i sie z nim poklocilam bo ja nie chce konczyc, nie chce. Mąż mnie błaga, namawia, ze potrzebne i to i tamto a ja nie wiem co robic ;( Nie chce go zawiezc ale nie chce tego prawka :( Co robic?

Gość Siq
co Cię w jeździe tak nerwicuje. Ja uwielbiam prowadzić samochód, pomyślałaś co się stanie jak trzeba będze np. zawieźć dziecko do szpitala? Odebrać je z przedszkola? itp. Dla mnie prawo jazdy jest niezbędne.

Gość PRAWOJAZDYONA27
zawsze przy wsiadaniu do samochodu nadziewam się na lewarek,przez to straciłam dziewictwo i mam wstret do aut