Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poradzicieporadzicie123456

jak rozkochać faceta?proszę o rady:)

Polecane posty

Od jakiegoś czasu spotykam się z pewnym Panem:) Zależy mi na znajomości z nim, bardzo go lubię. Wiem,że jemu również zależy. Skąd takie wnioski? Otóż proponuje spotkania, często odzywa się, dzwoni, prawi mi komplementy, interesuje się tym, co u mnie słychać. Mogę przypuszczać,że mu się podobam-wielokrotnie to sam podkreślał. Problem w tym,że ja dość dawno nie byłam w związku i nie za bardzo wiem jak "rozkręcić"bardziej tą znajomość, a nie ukrywam-chciałabym. Sama jestem kobietą dosyć nieśmiałą, problem w tym,że ów Pan chyba również. Często prawi mi komplementy, na spotkaniach jest fajnie, widać że się "klei", ale mimo to nie doszło jeszcze do żadnego kontaktu pozawerbalnego tzn pocałunek, przytulenie, złapanie za rękę, mimo iż Towarzysz podkreśla-poza spotkaniami-przez telefon, na portalach- że chciałby to zrobić. Jakieś rady?

Gość należy ułozyć z nóg kąt
rozwarty minimum 165 stopni i nie zakładać majtek

wypowie się ktoś na temat ?

prosiłabym o w miarę normalne rady

Gość hahahahahahahahhahhahahahahah
idź z nim na dyskoteke i tańcZ jak dziffka, ocieraj sie, zawsze działa :D

Gość tatatataat
Opowiedz mu swoją prawdziwą historię, to masz szanse albo pokocha i będzie kochał Ciebie, albo odejdzie, co jest lepsze od udawanych miłości.

Gość jhhhgjfd
Chciałby i boi się. Co on jest? Panienka na wydaniu? Przecież ty go nie będziesz łapać... Za rękę...

On jest ode mnie kilka lat starszy,ma 29 lat ja w tym roku skoncze 21. Nie pocaluje go pierwsza,poniewaz sie na to nie odwaze,za bardzo sie boje,ze zle to odbierze. jest fajnie,ale chcialabym go jakos sprowokowac dyskretnie do jakiegos kroku na przod. i nie mowie tu o seksie,bo o tym nie ma mowy. co moglabym zrobic w tym kierunku? staram sie ubierac w miare dobrze-on czesto komplementuje moj ubior, potrafie sluchac,mamy wspolne tematy do rozmow a mimo to...jest jak jest...

ale ja juz mowilam-mi nie zalezy na seksie tylko na tym by go troche rozkochac,osmielic. kurcze, nie mam pojecia. dawno nie chodzilam na randki,a kiedy chodzilam to byli to faceci blizej w moim wieku. nie mam doswiadczenia.

poradzi ktos cos?

Może dzisiaj ktoś się odezwie?:) Dziś wieczorem mam z tym Panem randkę, więc miło by było gdyby ktoś podpowiedział coś

Gość kommeta
To napewno oszust matrymonialny taki " Tulopan"

Dlaczego tak sądzisz?

facet ma żone i dwójkę dzieci więc myślę że pragnie kontaktu ze mną jako nowością i wyrwaniem się z rutyny

Gość kommeta
Bo chce cie tylko zbajerowac i finansowo wykorzystac.

To wyżej to nie ja napisałam. Nie może mnie finansowo wykorzystać, bo jestem studentką, pracuję tylko dorywczo, a on sam całkiem nieźle chyba stoi finansowo.

podnoszę temat:)

Gość gość
Hej :) Sama go dotknij, dyskretnie i zobaczysz jego reakcję na Twój dotyk. Tak niby przypadkiem :) albo przytul się do niego, i zobaczysz czy odwzajemni, czy sam Cię przytuli No i uśmiechaj się do niego. Faceci lubią jak kobieta jest wesołą i uśmiechnięta :) No i flirt przede wszystkim

Gość Taki jeden gość VV
Szczerze? Nie zachowuj się tak jak te puste panienki co chcą za wszelką cene zatrzymać faceta mimo wszystko . Daj mu swobodę nie kontroluj go i się nie narzucaj i nie bądź zazdrosna ! sukces murowany . Musisz być wyrozumiała a przede wszystkim nie traktować go jak swojego syna ! a wszystko będzie tak jak powinno on straci dla ciebie głowe. Mnie to wkurza jak kobieta poświęca mi się w 100% bo to ja mam o nią dbać i się starać bardziej niż ona a nie na odwrót ... jeśli jest na odwrót to takie '' matkowanie'' a tego nie lubimy