Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlamk a totalna

POLEGŁAM

Polecane posty

Gość zlamk a totalna

tak mi dobrze szło, odchudzałam się zdrowo, z umiarem, ćwiczyłam, ale w czwartek poległam totalnie, i od czwartku trwa moje objadanie się, na wagę boję się nawet wejść :o zamiast zaakceptować wpadkę i odchudzać się dalej to załamałam się i poddałam :/ jestem na siebie mega zła, nienawidzę siebie i swojej słabej woli :(

Gość gfhfh
Angelxxx411 na jakiej jesteś diecie? bo masz super spadek wagi (:

Gość gfhfh
a odnośnie tematu to ja tak samo, objadam się od środy. wczoraj było KFC :( nigdy mi się nie uda schudnąć..

dziewczyny jestem po prostu na mż, kopenhaskiej znieść nie mogłam, jak dla mnie zwykłe ograniczanie się jest najlepsze...pierwszy raz tak się zawzięłam i okazało się że jednak potrafię. no i ćwiczę. odrzuciłam też moje ukochane przekąski czyli chipsy paluszki i te inne niezdrowe.

Gość zlamk a totalna
no właśnie - wpadki się zdarzają, ale ja się po prostu rzuciłam na jedzenie i trwa to do tej pory :o tak dobrze mi szło, a wszystko zaprzepaściłam :(

Gość abaryba
padłaś-powstań przerwy są konieczne

ja dzisiaj zjadłam hamburgera ale takiego robionego w domu i z ciemną bułką, nie załamujcie się ! Ja po świętach też się nie mogłam ogarnąć ze 2-3 ale wszystko wróciło do normy...

Gość gfhfh
ja schudłam 3kg (mało ale jednak coś), dziś się zważyłam i już przytyłam 2 :( jutro zaczynam od nowa dietę.

Gość zlamk a totalna
myślicie, że mogłabym jeszcze normalnie od jutra zacząć od nowa? bo ja już jestem tak zrezygnowana, że mi się płakać chce :( chciałam chociaż te parę kilo schudnąć do lata, a zamiast tego pewnie jeszcze bardziej się roztyję jak tak dalej pójdzie :(

Gość zlamk a totalna
ja się teraz zważyłam i przytyłam 3 kilo !! będę musiała chyba przez tydzień się głodzić żeby to zrzucić :o

Gość l6u67iu
jak bedziesz sie glodzic to zawsze bedzie sie to tak konczyc. posluchaj angeli

zacznij już od dziś a nie od jutra, zjedz lekką kolację... i zero głodzenia się bo to bez sensu, za tydzień rzucisz się na lodówkę ! jedz tak jak wtedy gdy dietkowałaś i powróci wszystko do normy.. ja poszalałam trochę w święta,może nie jakoś bardzo ale jednak. Później wszystko normalnie i lada chwila wszystko było jak dawniej!!!!!

Gość zlamk a totalna
no to już raczej nie powinnam jeść dzisiaj nic, bo naprawdę przesadziłam z jedzeniem, mam straszne poczucie winy teraz :o

kurcze czułam się tak samo ale wiedziałam że jak najszybciej trzeba wrócić do normy bo już tyle kg za mną i szkoda to zaprzepaścić tymbardziej że lato coraz bliżej i pierwszy raz w tym roku chcę bez wstydu założyć bikini. dasz radę

Gość zlamk a totalna
ciężko mi się teraz zmobilizować, bo to już nie jest to samo nastawienie, co wtedy jak zaczynałam dietę, a ja teraz wszystko co schudłam, to przytyłam, więc jedyne co mi się chce to się gdzieś zakopać i nigdzie nie wychodzić :(

autorko schudlam 22kg pozniej padlam troche wrocilo ale teraz ponownie sie odchudzam, wrocila motywacja, cwicze mam diete dasz rade!

Gość zlamk a totalna
dziękuję za miłe słowa, mam nadzieję, że mi się uda ... choć to już nie ta sama motywacja, co wcześniej :o

autorko mi tez ciezko bylo sie zebrac, troche to trwalo ale jest, udalo sie:-) jesli masz ochote zapraszam do mnie, bede cie wspierac albo zagladac tutaj i cie dopingowac