Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alexissia89

Moja przyjaciółka oszalała.

Polecane posty

Gość Alexissia89

Ona taka atrakcyjna, zgrabna, mądra dziewczyna, mogłaby mieć niejednego fajnego faceta, a tu prowadza się z typem o wyglądzie kloszarda, który w dodatku jest ciotowaty i nieśmiały. Próbowałam jakoś na nią wpłynąć, pokazać, że stać ją na lepszą partię, ale powiedziała, że jestem powierzchowna i przestała ze mną gadać. Boże widzisz a nie grzmisz...

Gość Metaxas
Ma rację. A grzmieć trzeba nad twoją głupotą...

Gość Alexissia89
Jak przekonać ją do tego, że nie marnowała sobie życia u tego nieudacznika a znalazła kogoś na jej poziomie?

Przyjaciółka miala 100% racji. Jestes powierzchowania. I to Cie jeszcze w zyciu zgubi..

Gość Alexissia89
Od razu powierzchowna... Chcę tylko dobra swojej przyjaciółki podobnie zresztą jak nasz wspólny przyjaciel na którego ona też się obraziła. Jest tak zaślepiona że nic do niej nie dociera. A ten jej facet to przecież zero. Wygląda jak bezdomny ciągle te same ciuchy problemy z cerą jest skrzywiony i dziwacznie chodzi. Do tego jeszcze nieśmiały i niezaradny życiowo ciągle tylko czyta i czyta. Widać że totalny nieudacznik i nudziarz i na bank prawik. A ona taka nim zachwycona...

Gość Metaxas
Ciągle tylko czyta i czyta. Rozumiem, że ty takich dziwactw nie praktykujesz... :-)

Gość ajakjdkjdjakk
sama piszesz ,że mądra , więc mądrze wybrała zarówno jesli chodzi o chłopaka jak i o zadawanie się z kimś takim jak ty

Gość Alexissia89
Ona jest w innej grupie to wiele rzeczy nie widzi a my z kumplem znamy typa z zajęć i widzimy co to za miernota. Ostatnio miał referat to się tak jąkał że myśleliśmy że biedaczysko zemdleje he he

Gość Alexissia89
Pewnie że nie. Facet ma być zaradny życiowo męski przedsiębiorczy jeśli już czyta książkę to tylko dlatego żeby się pouczyć a poza tym to dać se spokój i się bawić.

Gość Alexissia89
Jest mądra owszem ale w tej sytuacji głupia. Miała kilku adoratorów przystojni męscy mężczyźni życiowi starali się o nią a ta nic. Wystarczyło jednak że zaczęła gadać z tym gościem i dziwnie się dziewczynie odmieniło. Boże widzisz a nie grzmisz... Laska ma klapki na oczach!

Gość Metaxas
Najważniejsze, że przestała się z tobą zadawać.

Gość Alexissia89
Jak mam jej przemówić do rozsądku i sprawić żeby znowu ze mną gadała? Nie odbiera moich telefonów olewa smsy na uczelni udaje że mnie i Kamila nie widzi. Ten typ całkowicie nastawił ją przeciwko nam.

Gość Alexissia89
Ogólnie to jestem zdania że 90% kolesi na dziennych studiach to totalne zera z którymi nie należy się zadawać. Mój facet jest po technikum mechanicznym pracuje w zawodzie i zarabia prawie 3 tys. na miesiąc ma własne mieszkanie samochód chodzi na siłkę solarium umie zapewnić kobiecie dobre warunki a z takim studencikiem to jedynie gadanie o książkach i filmach przy wodzie mineralnej lub najtańszym piwie bo na co innego go stać? Moja przyjaciółka będzie z tym gościem biedę klepać i nie wierzę że on się wyrobi bo na razie to nic nie osiągnął i nawet zadbać o siebie nie umie.

Gość Metaxas
I bardzo dobrze. Odwalcie się od niej!!!

Gość ajakjdkjdjakk
Alexissia89 to musi być prowo , bo nie wierzę , że są takie puste laski jak ty :)

Gość lamota numero 5
Wiesz,coś w tym jest.moja znajoma miała fajnego faceta (dbał o nią itd),zamieniła go na faceta o przeszło 20 lat starszego (jest w wieku jej ojca), który nadużywa alkoholu i rozgaduje co robią w łóżku i jak ona jęczy,gdy ma z nim seks.Ona oczywiście nic nie da sobie powiedzieć na niego,bo on ją sponsoruje. Smutne,ale bardzo nisko upadła ta moja (już była ) znajoma. Też atrakcyjna, oglądają się za nią faceci.

Gość Serbska
Twoja przyjaciółka postąpiła bardzo dobrze zrywając kontakt z takim pustakiem jak Ty, który wpieprza się w nieswoje sprawy. Widać wielka z Ciebie intelektualistka po tym co tu sobą zaprezentowałaś...lepiej wracaj do swojego chłopaka AMBITNEGO pana po technikum bo zaraz znajdzie sobie innego pustaka tylko młodszego.

Gość BasiaBlues
Prowo, prowo i prowo. Autorka jest na studiach? Kiepski żart!