Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DFRFG

DLACZEGO TAK JEST!!??

Polecane posty

Gość DFRFG

DLACZEGO NA TYM FORUM WIECZNE DŁUGONOGIE DZIEWCZYNY ŻALĄ SIĘ Z POWODU KOMPLEKSÓW A TAKIE SKRZATY OGRODOWE PONIZEJ 163 NIE??! WZROST PONAD 72 TO ATUT!! DZIEWCZYNY!!

Gość tykokobietkii
bo nikt nie lubi żyraf hmmm? :D tylko kobietki do 170 są spox

Gość pawekwiwowowo
kto chce dziewczynę np 175? :o ubierze taka buty na obcasach i będzie tego wzrostu co przeciętny facet :o NIE! 167-169 to jest wzrost dla kobiet

Gość 2*21
bo wysoki powinien być mężczyzna.Kobieta niższa.Długie nogi sa dobre w modelingu moze takze w działalności sutereńskiej ;) .tak na jeden raz.ale faceci wiążą się z niższymi .ponizej 170 cm.

Gość k.jj
do 2*21: a dlaczego tak jest?? bo niskie nie zdradzają.bo nikt inny nie leci na krótkie krzywe nogi :DD i wielką nieproporcjonalnie gębę na wysokości klatki piersiowej faceta .kj

Gość kKAJETANKAJETANN
NORMA TO 165-169

Gość lunakrole
dla mnie babka jest najlepsza od 164 do 170 . a facet powinien mieć ponad 180 żebyć być facetem >:)

Gość bibubibu
Bo niby wysokie dziewczyny to fajne laski, ale muszą zrezygnowac z mega obcasów, by nie byc wyzszymi od facetow, chociaz czesto i bez są wyższe.

Gość julitek
żeby miała tzipke i to wystarczy a czy 156 czy 176 to nie ważne ...

Gość jsmutnakasiZna
ja mam 165 i jest idealnie nigdy nie chcialabym byc wyższa :] współczuje kobietą ponad 172 ,173 cm. nawet coś co kobiece .tzn szpileczki,odejmuja im kobiecości :[

Gość IiIO
ja myślę że :::: ponizej 162 za niska powyzej 172 za wysoka wnioski??

Gość struff
to nieprawda.to kurduple sie podszywaja.mialem kolezanke na tym forum ktora miala 160 cm i pisala takie tematy zeby tylko zrobic nazłośc długonogim bo im zazdroscila :/

Bo np. ja nie czuje potrzeby żalenia sie, bo z jakiej racji? Jestem szczęśliwa z moim wzrostem i z tym, że mogę sie wtulić w mojego faceta mając twarz praktycznie na wysokości jego zajebistej klaty :D. Lubie to. A tak na marginesie, są wieksze problemy w życiu niż niski wzrost.