Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

emptymess

obwisle piersi

Polecane posty

jest :) nikt normalny nie lubi piegow i co z tego, ze obwisle??, dobrze zwiazane wstana :), a i wrazliwsze beda

A mojego męża podniecają moje rozstępy na udach choć dodam że nie mam ich dużo i nie wyróżniają się kolorem. A piersi jeśli są obwisłe świadczy to na pewno że są naturalne. Nie w tym nie widzę dziwnego.

To już wiem teraz dlaczego I. Pavlović tak często chodzi bez stanika :D ma swoich fanów ;)

nei :) nie wymyslaj podepnie sie sutki do obrozy i beda sterczec jak u nastki a za to jaki rozmiar? moga tylko pomarzyc :)

Gość Obwisłe czyli jakie?
Jakiegos linka daj do zdjęcia. Bo często facet lubi niby lekko obwisłe, a potem się okazuje, że to laska o sterczących cyckach :O Ja jestem właścicielką dużych, ciężkich, a co za tym idzie nie sterczących piersi i fajne to nie jest dla mnie.

Gość ajakjdkjdjakk
piegi są bardziej niż ok , kto mówi ,że są nieładne ?? to plotki

No ok, wymyślam, bo akurat stylu tej pani wyjątkowo nie lubię ;P I A ktos prosił o linki - http://www.kozaczek.pl/img/a/462b.jpg Nie dośc, ze obwisłe, to na dodatek niesymetryczne, a dekolt do pasa :O Wiadomo, ze piersi nikt nie wybiera w sklepie, ale na litośc boską, własnie po to ludzie wymyślili staniki :O :D

Prosiłam o linka emptymess, czyli kogoś kto twierdzi, że takie lubi. Krytykantom dziękuję, staniki noszę :O

emptey nie jecz :) jak sie takie "obwisle" pobujaja nad toba robiac ci orgazm, to zadna malolata tak nie umie :D

ha ha ha ha nei jestes zlosliwa :) te drugie to sa obwisle piegi a nie cycki :D

://cdn.rbcdn.com/galleries/yourgirlfriends/pictures/4244-hot-amateur-babe-posing-naked-on-her-bed/10.jpg dodajcie sobie na poczatku http bo cos nie dziala jak powinno :(

No, wiesz co... ona to będzie miała obwisłe piersi, ale za 10 lat :P Takie "obwisłe" to połowa kobiet ma, jak nie więcej :P

Ja bynajmniej do takich nie należę. Podobają mi się wszystkie tzytze. Nawet te małe klasy "A". Oczywiście u wybranych i ze starannością moich gustów wybranką. Zwisy, :( jakoś nie szczególnie mnie jarają, by nie napisać odpychają. Co nie jest dobre, bo z góry odpycha się od siebie osoby, które dla mnie przegrywają tylko dlatego że fizycznie są niedoskonałe.

nowy :) nie lubie cie, zreszta z wzajemnoscia ale nie masz racji cycek to ma byc cycek i juz

Teraz widzę. Mam podobne, tylko że większe i pełniejsze (nie takie płaskie).

Wpiszcie sobie w google "Wiktor Ljapkało (Lyapkalo)" On lubił malować biuściaste, naturalne kobiety ;)