Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co one mają w glowach

odeszła do innego - ona chce wrócić?? pomożcie zrozumiec laski

Polecane posty

Gość Krasnal Chałabała
Definitywnie jest młoda, głupia i niestabilna emocjonalnie. Wybacz ale laski w tym wieku wybitnie się puszczają.... Nie zależy im za bardzo na stabilizacji i życiu, które jej zaserwowałeś. Interesuje je zabawa, ostry seks pełen namiętności i ogólnie, żeby się nie nudziła. Nie mówię, że wszystkie takie są ale Twoja laska właśnie do tej grupy się zalicza. Stary przechodziłem przez to wiele razy i dziś z perspektywy dorosłego faceta po 30 stwierdzam, że my jesteśmy tacy sami (oczywiście nie wszyscy). Może kiedyś zatęskni za stabilizacją i życiem rodzinnym... póki co nie liczyłbym na to. Możesz jeszcze " poaportować " trochę jak ona rzuci patyk, ale pamiętaj, że kobiety nie będą Cię szanować jak sam siebie nie będziesz szanował. Poza tym wiesz mi lub nie, ale laski muszą mieć świeży zastrzyk emocji przez całe życie. I jeżeli planujesz jakiejkolwiek lasce zaserwować życie nudne, monotonne i pozbawione wrażeń to licz się z tym, że jak na swojej drodze pozna kiedyś faceta, który jej to da to wierność, rodzina i szczerość możesz porównać do papieru toaletowego przy porannej kupie.

Gość jskdhsa
Widac ze chcialbys do niej wrocic. Mozesz pisac co chesz, ze zemsta (swoja droga niby dlaczego na tym gosciu- on Cie nie zdradzil tylko ona), ze Ci przeszlo. Zreszta sam pisales, ze Ty masz tylko ja w glowie. Faceci sa jednak glupi, niektore kobiety tez ale faceci bardziej. Czlowieku miej swoj honor, ona za Twoimi plecami krecila z innym! Nie wyobrazam sobie, abym mogla zrobic cos takiego mojemu mezczyznie, a tym bardziej bym mogla cos takiego wybaczycz. Co innego gdy sa juz dzieci, to warto chociaz sprobowac dla dobra rodziny, ale teraz? Kopa w dupe i do widzenia! Przestan ja idealizowac, ze niby taka cudowna, madra itp. Nawet jak jest zle, to zdrada nie jest rozwiazaniem i madra, szanujaca sie i przede wszystkim kochajaca kobieta o tym wie. Wyglada na to ze panienka jest po prostu prozna. Jak ktos juz napisal byc moze ubodlo ja to, ze Ty juz widac po niej nie placzesz. Mielismy podobna sytuacje z moim niedawno, jego byla ktora go zdradzila i zostawila dla innego nagle sobie on nim przypomniala, gdy zobaczyla ze jest ze mna szczesliwy. To takie typowe a wy faceci sie na to nabieracie. Nie badz glupkiem i nie baw sie z nia w jakies gry bo to Ty zle na tym wyjdziesz, nie ona. Chlopie szanuj sie i poszukaj sobie laski na poziomie, wtedy dopiero jej gul podskoczy a Ty ja na zawsze wyrzucicz ze swojego zycia. I TO bedzie prawdziwa i jedyna Twoja zemsta, na NIEJ.

Gość co one mają w glowach
masz racje, zgadzam sie