Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfdsgds

chce być WYŻSZA! NIENAWIDZE SWOJEGO WZROSTU!

Polecane posty

Gość stume
zbieram slimatki? a pasuje twoj kolor wlosow do cery? co zerobic jesli ma cie naturalnie ciemna /:/

Ja mam jasną cere, wiec teraz chodze ruda i wszyscy mowia, że mi tak ładnie. I sama tez sie dobrze czuje, wiec chyba pasuje. Jeżeli masz ciemniejsza cere to może jakieś brazy ciemniejsze będą pasować? Ja mam naturalnie baardzo ciemny brąz i gdyby nie moja mega jasna nieopalająca sie cera porcelana to bym go zostawila, bo świetnie wygląda takie połączenie ciemniejszej cery i ładnego brązu ;).

Gość fhgtrh
z rudym musisz wygladac bardzo sexi :* albo blond.blondyneczki niskie wydaja sie kochansze od brunetek

Gość stume
ja mam naturalnie ciemne wlosy ale ciemne wlosy mnie postarzają.myslalam o kasztanowym brązie.ale mi nic nie pasuje :/

Gość jkjkoloknnbggvvv
masz wiekszy wybor w facetach i musisz wygladac pewnie mlodo! szpilek nie chcesz, a moze buty na koturnie ?

Gość 175 cm mam
jkjkoloknnbggvvv : kto powiedzial ze dziewczyna ponizej np 163 cm wyglada mloda a ta wyzsza okolo 172 juz staro??? co ty to pieprz ysz? twarz nie ma znaczenia. zdjecia legitymacyjne nie przedstwiaja dlugosc nog czy wzrosu ale gebe.brzydka to nieznaczy ze dziewczyna jest wysoka.ludzie.ja jestem wysoka i atrakcyjna ciemna szatynka z dlugimi wlosami i faceci mnie podrywaja gdziekolwiek jestem :L)

Gość pulapulka
ja mam niecale 160 cm i jestem sama.moje kolezanki sa wyzsze odemnie i wiekszosc ma chlopakow.czesto nawet nie pieerwszych.nie uwazam sie za brzydka ale widocznie nie jestem atrakcyjna z twarzy zabardzo.wzrost w takim razie nie ma najmniejszego znaczenia

Moim zdaniem do ciemnej cery jasne blondy odpadają na pewno. Może ostatecznie cos z bardzo ciemnych blondów, albo jasnych brązów. No albo jakiś rudawy, ale tez nie taka marchewa myśle... Musi być coś co do ciebie pasuje.. :)

Gość a ja ...
a ja jestem mężczyzną i mam tylko 174 cm a chciałbym mieć z 4 więcej :-(

Wiem ja mam tylko 160 cm i chce chociaż wyglądać optycznie na wyższą proszę o porady ☺

Gość gość
nie chcie mieć 157.. Chcialabym chociaż te 160 czy 162 ..

Gość Bleblee

To ja też nie lb swojego wzrostu mam 13 lat u 150 :-: