Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość musze Wam to powiedzieć...

chyba się pogubiłam

Polecane posty

poznałam fajnego faceta. gdy on o mnie zabiegał ja głupia udawałam, że mi nie zależy. no może nie tyle udawałam co do mnie to nie docierało. przestaliśmy się do siebie codziennie odzywać, on zajęty pracą, ja studia i też praca. on mi się bardzo podoba, to głupie ale dopiero teraz zaczęło mi na nim zależeć, tęsknię za nim bardzo...chciałabym mu powiedzieć co do niego czuję ale nie dam rady. z resztą tak sobie myślę...on jest przystojny, troszkę starszy i życie ma juz w miarę poukładane a ja? dziewczyna z małej wioski, nic jeszcze w życiu nie osiągnęłam, przeciętna uroda...no wszystko przeciętne. on mi się bardzo podoba, lubię go ale czuję sie przy nim taka 'malutka'...

tak bardzo mi go brakuje, marzę żeby mnie przytulił :)

i do tego jestem chyba zbyt dumna, żałuje że mam taki charakter...

Gość też bym chętnie napisała
do swojego byłego chłopaka, ale nawet nie wiem co :O i chyba nie potrafiłabym mu napisać wprost, że tęsknię i chciałabym jeszcze raz spróbować. Byłam głupia, że z nim zerwałam. Minęły już 3 lata a ja nadal o nim myślę :O

Gość wkurwiony facet
No to obie macie już po herbacie. Jak "duma" ważniejsza od uczucia i rozumu.....:) Kto wam takiego kitu nawciskał o jakiejś fałszywej dumie. Chcesz i zaczynasz. To takie proste i uczciwe. A teraz to już POZAMIATANE.

Gość też bym chętnie napisała
a może jako facet powiesz nam jak faceci reagują jak dziewczyna do nich pisze o takich sprawach?