Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ślub,wesele , imprezaa, miłość

Pytanie do tych którzy robią wesele

Polecane posty

Gość ślub,wesele , imprezaa, miłość

Czy wyprawiacie później poprawiny ??? Nie mogę się zdecydować czy zrobić tylko wesele czy też poprawiny ???

Gość Stop nie! : D
U mnie po weselu nie było poprawin , moim zdaniem są nie potrzebne . Każdy jest zmęczony i wogóle mało osób przychodzi

Gość weselisko 16.02
Wesele skończyło się o 5 nad ranem , poszłam do domu 4-5 godzinek spania i poprawiny były ; D

Gość asdfghkj
My nie robimy. Byłam na weselach z poprawinami i czułam się na każdych fatalnie-oczy czerwone od nieprzespanej nocy, nogi jak balony. Byłam też na takim bez poprawin i to podobało mi się bardziej. Wolę zapłacić gościom za porządne śniadanie i dłuższy pobyt w pokojach niż snuć się jak zjawa na poprawinach :P

Gość racjaaw100%
Popieram tutaj wyżej... Byłam na paru weselach z poprawinami i to była masakra, każdy zmęczony , nogi bolą , Państwo Młodzi też zmęczeni siedzą jak na skazanie losu ... Lepiej zrobić wesele bez poprawin

Gość racjaaw100%
Popieram tutaj wyżej... Byłam na paru weselach z poprawinami i to była masakra, każdy zmęczony , nogi bolą , Państwo Młodzi też zmęczeni siedzą jak na skazanie losu ... Lepiej zrobić wesele bez poprawin