Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wściekła na maksa!

Powiedzialam co myślę.

Polecane posty

Gość wkurzona na maxxxa
A rozmawiałaś z tą zdzirą która spała w tym aucie?

Gość wściekła na maksa!
Ty masz rocznicę a moja córka jutro kończy miesiąc.;) jak to szybko zleciało. mam wrażenie że dopiero co leżałam na porodówce.

Gość wkurzona na maxxxa
Hania ale wiesz skoro by się kazało że On jej nie zdradził to Ona wyjdzie na zazdrosną wariatkę która nie ufa mężowi..

Gość wkurzona na maxxxa
Dobrałyśmy się dziś ;) miesiąc to maluszek jeszcze.My 13 lat,i już nie wiem co mam o tym myśleć skoro On się nei liczy w ogóle z moim zdaniem.

Gość wściekła na maksa!
on teraz jest w pracy i znow z ta pizda. aż mnie nosi jak pomyśle. napisałam mu sms że ja sie na to nie godze i nie zamierzam tego zaakceptować a ta suka ma swoje auto to niech nim jeździ. jak ja cipa swedzi to niech idzie do swojego męża albo sobie wibrator kupi a nie sie do niego podlizuje.

Gość wściekła na maksa!
no jeszcze malutka ale czas szybko leci więc nim sie obejrze to już będzie biegać.., ja postanowiłam że jak jeszcze raz mnie oszuka to pakuje torby żegnam. nie będę żyć w kłamstwach.. u mnie łatwiej bo jesteśmy bez ślubu. i wg mnie dla dziecka też lepiej żeby mieszkała tylko ze mną niż żeby patrzyła jak sie kłócimy.

Gość wkurzona na maxxxa
No to masakra współczuję Ci :O co za dziwka!

Gość wkurzona na maxxxa
My też ślubu nie mamy bo zawsze coś było nie tak,no i raz już go spakowałam na tydzień się wyniósł,mieszkał kątem u kumpla to się idiotka zlitowałam że się zmieni,że coś zrozumiał.Gówno prawda,a u nas kłótnie to były takie że jeszcze trochę a bym nożami rzucała w niego....

Gość wkurzona na maxxxa
Mam nawet ochotę otworzyć sobie wino to które miałam schowane na jutro

Gość wściekła na maksa!
u nas raz była taka kłótnia konkretna. ponad rok temu. tak mnie wnerwił że odruchowo dałam mu w twarz. po czasie może i żałuję ale należało mu sie.

Gość wściekła na maksa!
ja to mam ochotę sie napic i iść spać, nie myśleć o niczym.. ale nie da sie tak. trzeba myśleć o dziecku. nowo jakby przesypiala noce to inaczej a tak to sie śpi na czuwaniu...

Gość wkurzona na maxxxa
Szkoda się denerwować do mojego nic nie dociera ale to też jest moja wina bo nie jestem konsekwentna ale taka jestem, zawsze daje szanse i mam miękkie serce to teraz mam podziękowanie.

Gość wkurzona na maxxxa
Przy dziecku to nie ma mowy o piciu

Gość wściekła na maksa!
no nie ma. zwłaszcza przy takim malutkim. chociaż dzisiaj po południu po roku abstynencji pozwoliłam sobie na jednego słabego drinka... ja mam tak samo jak Ty ale teraz muszę być twarda i konsekwentna. nie mogę być bezsilna. nie będę całe życie cierpieć przez faceta. skończyło sie. Powiedzialam mu że ma w pracy całą noc na myślenie. niech sie zastanowi nad tym co robi i co ma zmienić a rano pogadamy..

Gość wkurzona na maxxxa
Ja się mojego pytam po co jest w ogóle ze mną skoro nie poświęca mi w ogóle czasu po co się dalej męczyć tak...to mówi że przesadzam i tylko tyle,żadnej rozmowy czegokolwiek tylko słyszę że przesadzam...

Gość wkurzona na maxxxa
Też mu mówię żeby się zastanowił co jest dla niego ważniejsze ale to i tak jak grochem o ścianę.On nie widzi w ogóle problemu! tylko ja się czepiam i wydzieram...

Gość jaki podły drań z niego
Aleś ty naiwna autorko. Ty wierzysz, że ona tylko spała u niego w aucie? Lipa na maksa. Oni się pieprzyli jak króliki. Dziwa jest tylko dziwą i jak mu do auta wlazła, to z pewnością już nie odpuściła, a facet cóż, znasz przysłowie - jak suka nie da... Żaden ale to żaden fiut się do zdrady nie zechce przyznać. Podejdź go jutro. Powiedz, że rozmawiałaś z suczą i się przyznała, obserwuj reakcję... Tylko bądź wiarygodna.

Gość wkurzona na maxxxa
Nie przesadzaj nikt tego nie wie czy spał z nią czy nie,poza tym w tym aucie byli też inni pracownicy więc to nie jest takie jasne i nie strasz autorki topiku bo nie jest powiedziane że każdy facet zdradza.

jest jest, znam kilka takich franc i wiem co potrafią, a autorka niech wierzy w co chce. Jak woli udawać to jej sprawa. Facet to fiut, niech mu tylko jakaś pokaże a poleci. Taka prawda. jeżeli wściekla woli udawać że nic się w tym aucie nie działo t oniech wierzy, tylko jak można wierzyć komuś kto już wiele razy skłamał? Niech szerzej oczy otworzy.

Mam sasiada, ktory jest szefem duzego sklepu. Opowiadal, ze ma problrm z personelem, tzn. z mlodymi kobietami ktore tam pracuja. Okazalo sie, ze ochroniarze, ktorzy pilnuja, zeby klienci nie kradli towaru, a sa pracownikami zewnetrznej firmy, nagminnie flirtuja w czasie pracy. Poczatkowo moj sasiad nie zauwazyl nic niepokojacego, ale jednak okazalo sie, ze ochroniarze spotykaja sie z pracownicami sklepu nie tylko w pracy ale takze w wolnym czasie. Chodza razem do restauracji, spotykaja sie w mieszkaniach i romansuja na calego. Niektorzy z ochroniarzy sa zonaci, ale wcale im to nie przeszkadza w podrywaniu mlodych kobiet. Jest im o tyle latwiej, ze znaja sie z pracy, i nawet jak ich ktos zobaczy razem, to maja wytlumaczenie, to kolezanka - kolega z pracy. Byla tez taka sytuacja, ze rano do sklepu przyszla zona jednego z ochroniarzy, zmartwiona, ze maz nie wrocil na noc i od wieczora poprzedniego dnia nie odbieral telefonu. Okazalo sie, ze spal u ... kolezanki, bo sie zle poczul. Jedno jest pewne, faceci, ktorzy pracuja w ochronie, maja duzo swobody, Ich praca jest monotonna, wiec chca sie rozerwac. A co robia na zapleczu sklepu ? / powinni obserwowac klientow na kamerach /, ale nie zawsze tak jest. Podobno zdarza sie, ze obejmuja i caluja swoje chetne kolezanki z pracy. A potem... umawiaja sie po pracy "na kawe" ...

Gość wkurzona na maxxxa
bosa bosa tak masz rację coś w tym jest,mój mi opowiadał jak ich szef się wkurza bo zamiast chodzić po gelarii to Oni siedzą po boksach i flirtują z laskami,mój oczywiście święty On nie,głupia bym była gdym wierzyła.Z drugiej strony faktycznie nuda i dziwne by było do nikogo się nie odezwać,ale są granice.mój na dodatek mój ma dyżury w hotelach i siedzi całą noc sam na sam z recepcjonistką! :O

Zgadza się bosa bosa, to co napisałaś to święta prawda. Właśnie wróciłam z galerii i pracuje tam facet w ochronie, który jakiś czas temu został zwolniony z mojej firmy. Znam go i wiem, że ma żonę a kombinuje z babami w tej galerii jak tylko może. Już z niejedną go widziałam. Prawda, ochroniarze mają za dużo swobody niestety i zbyt wiele pokus. Łatwo im się zapomnieć.. :(

Gość wkurzona na maxxxa
U nich też jest tak że sporo facetów poznało swoje żony,dziewczyny właśnie w pracy.Znam kilka takich par.

Gość wściekła na maksa!
musiałam uciec bo mała wstala jeść i zanim zasnela to trochę zleciało. co do zdrady to bym zauważyła. jego kłamstwa zawsze szybko wychodzą na jaw. nie potrafi kłamać. u niego w pracy nie ma więcej kobiet. tylko ta jedna zdzira... ale ja dopilnuje żeby nie było jej w pobliżu. oni maja 3 miejsca do pilnowania. każde oddalone od siebie o kilka km. Mój na możliwość zmiany miejsca gdzie ma dyżur.. a ja Poprostu zadbam by to zrobil.

Gość wkurzona na maxxxa
Jeśli jest tak możliwość to zrób tak...nie będzie mu jakiś kurwiszon spał w aucie...

Gość wkurzona na maxxxa
A najlepiej to idź do fryzjera,pomaluj paznokcie,kup jakąś kiecę i zrób się na bóstwo a co niech wie co ma do stracenia ;)

Gość wściekła na maksa!
po za tym jak mu powiem za tak ma zrobić i sie nie zgodzi to będzie wiadomo zm coś jest na rzeczy. jak nic nie ma to będzie ok. w przeciwnym razie będzie pewnie kręcił że powinnam mu zaufać itd.

Gość wkurzona na maxxxa
Ale wiesz faceci nie lubią być kontrolowani a broń boże coś im narzucać,przez to może też nie chcieć się zgodzić żeby pokazać kto rządzi..

Gość wściekła na maksa!
jak byłam w ciąży i jej mąż do mnie powiedział że ciaza mi służy, że ciaza wyladnialam itd to patrzyła jakby chciała nas oboje wzrokiem zabić. chociaż ja bym na niego najmniejszej uwagi mld zwróciła. zwłaszcza że jest ode mnie chyba z 15 lat starszy.

Gość wściekła na maksa!
to mu wtedy powiem że albo sie odetnie od tego kurwiszcza albo ja sie odetne od niego. krótka piłka.