Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wściekła na maksa!

Powiedzialam co myślę.

Polecane posty

Gość wściekła na maksa!

właśnie wygarnelam mojemu facetowi wszystko co mnie boli i Wkurza. po raz kolejny mnie okłamał i już tego nie wytrzymałam. Powiedzialam wszystko co myślę, dosłownie wszystko! dałam mu jasno do zrozumienia że jak jeszcze raz mnie okłamie to spakuje siebie i córkę i sie wyprowadze a on będzie sie z nią ewentualnie. widywal w weekendy bo już mam dość. Powiedzialam też że wolę być sama z dzieckiem niż męczyc sie z takim kłamca jak on. ulzylo mi że to wszystko z siebie wyrzuciłam. dobrze zrobiłam czy może jednak przesadziłam?

Gość wkurzona na maxxxa
Bardzo dobrze zrobiłaś i co dotarło coś do niego? bo do mojego w ogóle nie dociera...

Gość smutna i zmęczona
i bardzo dobrze

Gość wkurzona na maxxxa
Ale o co poszło?

Gość wściekła na maksa!
ogólnie o wszystko. zbierało sie to we mnie już Dlugo. dzisiaj sie dowiedziałam że okłamał mnie po raz kolejny. on pracuje głównie na nocki. robi w ochronie, cały czas w aucie, jak nic sie nie dzieje to śpi. pracuje tam też taka babka. na początku ona jeździła swoim autem a teraz jeździ z nim i mówił że niedaleko miejsca gdzie on w aucie ona siedzi w takiej budzie. rano powiedział że żeby całą noc nie siedzieć samemu to pojechał tam na budę chwilę pogadać. jest tam jeszcze dwóch facetów. a co sie okazało później to ta baba całą noc spala u niego w aucie! myślałam że oszaleje! tak samo mogę Wkurza że jak ktoś go poprosi o pomoc to odrazu leci jak na skrzydłach a jak ja powiem że chce żeby mi pomogł to ciągle powtarza że jest zmęczony, zajęty, nie ma czasu, chce obejrzeć film i tak cały czas! wkoncu nie wytrzymałam.

Gość wściekła na maksa!
mam nadzieję że tym razem do niego dotrze. tak mu nagadalam że aż mu łzy poleciały. powiedział że nie pozwoli mi odejść a już tym bardziej zabrać dziecka. Haha. ja na to że nie potrzebuje jego zgody żeby odejść a córki napewno mu nie zostawię bo to ja ją nosiłam 9 miesięcy pod sercem, ja ją urodzilam i ja teraz z nią jestem 24 na dobę. zamilkł.

Gość wkurzona na maxxxa
Co za zbieg okoliczności,mój też pracuje w ochronie.Non stop się kłócimy bo jak ma wolne to leci jak na skrzydłach do kumpla,ale też była taka sytuacja,że był gdzieś w nocy a ja dokładnie nie wiem gdzie.NIby powiedział że był u kolegi x tylko dziwne bo tamten mieszka z rodzicami i nigdy u niego nie siedział do 2 nad ranem.Mało tego zadzwoniła do niego rano jakaś koleżanka?! słodziutkim głosikiem wstawaj książe...ja to akurat słyszałam doskonale bo leżałam obok,pytam się kto a ten głupio zaczął się śmiać i mówi że koleżanka z pracy(ja nie znam ani jednej z jego koleżanek)to mnie wkurwiło że jakaś niby koleżanka mówi do niego książe :O i karze mu wstawać do pracy....

Gość wkurzona na maxxxa
On też ma dyżury w galerii handlowej i mówi że to koleżanka z tej galerii że to tylko koleżanka która męża i w ogóle co ja sobie myśle,ale dobrze że to słyszałam bo teraz jak się wkurze to mówię do niego książe,oczywiście jest to sarkazm.Co za człowiek zrobił ze mnie wariatkę :O

Gość yyyKafeKrytykant
spakuj jego a nie siebie i corke co sie bedziesz z dzieckiem tulac po swiecie

Gość wkurzona na maxxxa
Ja już mojego raz spakowałam i wyrzuciłam ...i głupia zmiękłam i przyjęłam z powrotem myśląc że po czymś takim coś zrozumiał ale jak widać nic nie zrozumiał...

Gość wściekła na maksa!
my na ogół sie nie kłócimy. zwłaszcza teraz jak miesiąc temu urodziło nam sie dziecko. są jakieś drobne nieporozumienia jak u każdego ale ogólnie w porzadku. ale dzisiaj już nie wytrzymałam. zwłaszcza jak sie dowiedziałam że spał w jednym aucie z ta Kurwa! znam ja bo mieszka nie daleko nas. ma 3 dzieci z innymi facetami. teraz jest z facetem który jeździ na dwa tygodnie w delegacje, później jeden weekend jest z domu i znow jedzie a ta korzysta że go nie ma i ciągle na imprezy jeździ jakby to był ktoś normalny to może bym inaczej zareagowała. a on sam mówił że jest pusta i sie puszcza a teraz wielka koleżaneczka.

Gość wkurzona na maxxxa
Bo widzisz faceci lubią takie prostaczki puste,tylko co im tak imponuje...szkoda gadać,ale wiesz to może faktycznie tylko koleżanka z pracy,chociaż nigdy nie wiadomo.

Gość wściekła na maksa!
nie mogę jego spakować bo mieszkamy u niego. a właściwie to jest mieszkanie jego mamy. odstąpiła nam górę a ona mieszka na dole.. więc raczej nie mogę tu zostać a jego wyrzucić. a ja mam gdzie mieszkać bo moja babcia z dziadkiem mieszkaja sami. maja 3 wolne pokoje i nie byłoby problemu żebym u nich była do czasu aż stanę na nogi.

Gość wkurzona na maxxxa
Przemyśl to jeszcze bo skoro się raczej nie kłóciliście to może nie jest aż tak źle,ale ta panienka jakaś podejrzana z tego co piszesz,widać kuurwiszon jakiś.

Gość wściekła na maksa!
wiem że mnie nie zdradza. wątpię żeby potrafił to zrobić. tylko Wkurwia mnie to bo to prawie tak jakby z nią spał w jednym łóżku. a on mi potrafił robić wyrzuty że koledzy do mnie mówią misia albo miśka bo dla nich to tak jakby zdrobnienie imienia Monika.

Gość wkurzona na maxxxa
Powiem Ci jedno,nigdy nie mów nigdy...mój też nigdy nie miał koleżanek ani nic z tych rzeczy a tu nagle taki telefon z rana...Poza tym po co Ona ta spała? nie mogła w tej budzie? zdzira jedna

Gość wściekła na maksa!
bo to jest taka pusta dziwka. a tam niby nie chciała być bo jeszcze dwóch facetów było których prawie nie zna.. tylko że jak zaproponowała żeby jeździli jednym autem to doskonale wiedziała że oni tam będą.

Gość wściekła na maksa!
bo to jest taka pusta dziwka. a tam niby nie chciała być bo jeszcze dwóch facetów było których prawie nie zna.. tylko że jak zaproponowała żeby jeździli jednym autem to doskonale wiedziała że oni tam będą.

Gość wściekła na maksa!
ja to normalnie sie gotuje jak o tym pomyśle. ja siedzę całą noc z dzieckiem a on sie tam świetnie bawi z jakimś pustakiem!

Gość wkurzona na maxxxa
Bo takie dziwki lubią pracować wśród samych mężczyzn i powiem Ci jeszcze że była taka sytuacja u nas mój poszedł na ognisko jak twierdził sami faceci bez żon i dziewczyn...no to mówię ok,impreza pracownicza a się okazało że któryś z kumpli zadzonił po te panienki pracownice z galerii...ale oczywiście dziewczyn miało nie być,ale swoich,cudze jak widać mile widziane...Też się wkurwiłam na maxa....

Gość wściekła na maksa!
ja jak mu Powiedzialam żeby wziął wolne na jedną noc żeby być z córka bo znajoma ma urodziny i chcemy wyjść w kilka dziewczyn do clubu to myślałam że mnie udusi i będzie cucił żeby za chwilę znow mógł dusić taki był zły że ja chce iść sama na imprezę.;/

Gość wkurzona na maxxxa
Oczywiście się tłumaczył że to nie On dzwonił i On wcale nie chciał żeby tam były a kurwa siedział do rana i pewnie się dobrze bawił z tymi pustakami....

Gość wściekła na maksa!
nie to to u nas takiej sytuacji nie było. zawsze pytal czy chce iść z nim. a jak w ciąży np źle sie czułam albo Poprostu mi sie nie chciało to pytal czy nie mam nic przeciwko żeby poszedł.

Gość wkurzona na maxxxa
Powinnaś właśnie zacząć chodzić sama i się bawić,ciekawe co by było gdybyś z jakimś kumplem spała w aucie...pewnie by Ci oczy wydrapał

Gość wkurzona na maxxxa
Mój się nie pyta czy nie mam nic przeciwko bo twierdzi że nie będę go w klatce zamykać... i tak pójdzie co bym nie zrobiła

Gość wściekła na maksa!
raz to nawet mnie namawiał żebym z nim szła bo on jest w OSP i mieli zebranie. a oni zawsze po zebraniu jakiś grill czy coś. to namawiał mnie żebym szła bo wiedział że będą go nagadywac żeby wypił a jak ja będę to mu odpuszcza... byłam w szoku bo tam sami faceci. nikt nie przychodzi z dziewczyna czy żona tylko on zabrał mnie.

Gość wkurzona na maxxxa
No to widzisz ja też zawsze chodzę z jego kumplami,ale tych z pracy nie znam za bardzo.Raz była taka sytuacja z tym ogniskiem bo ponoć faktycznie mieli być sami faceci,tylko któryś potem jak wypił to zadzwonił po te panienki.

Gość wkurzona na maxxxa
Jutro mamy rocznice to mu chyba fuck you pokażę

Gość wściekła na maksa!
no ja mu to Powiedzialam, że ciekawe co jak ja bym sobie na noce kolegę zapraszala jak on jest w pracy to powiedział żebym tak zrobila i że to kwestia zaufania.. a ja na to że mu nie ufam bo kłamie a jak bym tak zrobila to na dzieńdobry kazał by mi pakować walizki.

Gość Hania wwwww
Ja 2 dni temu miałam podobną sytuacje. Wypierdol dziada i koniec! Albo sama się wyprowadź nie wierze w to że nikogo sobie nie znajdziesz! Bez sensnu psychicznie się męczysz! Wykończysz się jeśli nie odejdziesz- a to zupełnie niepotrzebne