Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hahahah.?..?

Nowa bakteria atakuje ludzi uprawiających seks bez zobowiązań

Polecane posty

Gość no to mnie nie dotyczy
juz bys nie zyl bez nich.masz jakas obsesje na temat boga,ze ciagle go mieszasz do wszystkiego:D?

Gość znowu 10 osób pisze..,,,.
nie mam zadnych obsesji temat o bogu wiec stad sie wzial a przy zyciu utrzymuje mnie pepsi a nie bakterie :D bakterie(te pokarmowe) zwalczylem doszczetnie :D

temat nie o bogu tylko o sexie bez zobowiazan.a bakterie zwalczyles tylko te dobre:D

kazdy widzi co chce ty widzisz w temacie sex ja boga :D widac co komu po glowie chodzi :D :D :D moze i te dobre niewazne wazne ze dzieki niemu teraz siedze tu i sie smieje bo doslownie utrzymalo mnie przy zyciu a nie czekam w szpitalu w kolejce do umierania :D

"Nowa bakteria atakuje ludzi uprawiających seks bez zobowiązan"- to jest temat! Gdzie tu widzisz tego swojego boga.Chyba masz jakies omamy po tej pepsi:D

to jest poczatek tematu dyskusji na koncu masz "macie za swoje, to kara od Boga" czyli ten sex bez zobowiazan nie jest przedmiotem tylko kara od boga ktora ludzi go uprawiajacych spotyka. no ale ty zawsze wybierasz to co ci pasuje :P omamy tez miewam ale jak mnie ktos obudzi :D na razie jeszcze nie spie :D

no,ale autor boga nie wciagal do watku:P Nie pij juz tej pepsi:P

no liczba znakow jest ograniczona stad temat tematu dyskusji tak jak i twoj nick zawiera czesc tego co ktos ma do rpzekazania a z kontesktu wiadomo o co chodzi wystarczy wypowiedz autora przeczytac do konca a nie wybiorczo :P chcesz abym sie przewrocil :D że mnie namawiasz dop rzucenia pepsi ?

no pewnie,ze chce,chyba nie ma nic zabawniejszego niz facet przewrocony,:Djakkolwiek to brzmi:D

znowu mi sie cos zacielo ale juz nie bede pisal od kogo to znak :D

napisz do wiadomo kogo,zeby naprawil i zapomnij o tym swoim bogu:D

zalezy co kogo bawi ja tam rozbawionych gęb nie widziałem raczej takie jakieś bazradne, niewiedzące co zrobić :D no ale moze ty masz specyficzne poczucie humoru :P ja w sumie sie tez z teog smieje :D tak czy owak pepsi naprawde potrafi utryzmać człowieka przy zyciu i to opinia potwierdzona medycznie :D a nie moja fanaberia :D dobra ide spac bo pepsi sie skonczylo pół godziny temu :D a nie chce mi sie jechac na stacje wiec dobranoc 🖐️🖐️🖐️

i ja nie mam boga ja wierzę tylko w zdrowy rozsądek a to z bogiem nie idzie w parze. idz do spania tzn. kladz sie wyjdzie ci na dobre zamiast czytac te glupoty tu w szczegolnosci moje :D

raczej fanaberia medyczna.Teraz cie postawila,a jutro cie przewroci:P( o pepsi mowa oczywiscie) :D pa