Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wyspa Polska

W Polsce dobrze się żyje tylko górnikom, policjantom, urzędnikom

Polecane posty

Gość Wyspa Polska

i paru innym zawodom, reszta klepie biede i składa się na emerytury i przywileje tych świętych krów

a kto ci zabroni zostać górnikiem? Prace lekka,łatwa i przyjemna. A pieniądze takie że jak wypłatę przeleją to aż karta do bankomatu się cięższa robi. Idź i popracuj.

Gość a co ja myślę....
lekarzom, prawnikom... prezesom, dyrektorom. a cala reszta... jak napisales.

Gość qdqwdwqdwqd
policjantom i urzednikom? bez przesady... znam kilku i wcale nie maja ,, kokosów " z tego... W Polsce dobrze zyja raczej lekarze , stomatolodzy ,przedsiebiorcy ,ktorych biznes przynosi niezle zyski , architekci , a reszta klepie biede

Gość qdqwdwqdwqd
prawnikom ,ale tylko po apikacji... prawnikiem jest sie i po studiach ,ale to nie wiele daje...

Gość andzia to nie moje imię
że też nie miałam danego talentu i zdoności do tego, by zostać architektem czy lekarzem. Biznesu tez nie zrobie bo nie mam smykałki. Dobrze żyje sie tez politykom, dziennikarzom znanym oczywiscie (TV, radio, gazety), aktorom, piosenkarzom.

Gość a co ja myślę....
i celebrytom, ktorzy za 10 minut wystepu biorą 50 tys z naszych podatkow

Gość qdqwdwqdwqd
no i politykom oczywiscie:O Polska stała sie bardzo trudnym krajem do zycia... Za zwykła pensje przeważnie ledwo starcza na podst potrzeby ,albo i nie... trzeba sie chyba stad wynosić , sama o tym myśle choc za granicą też z praca nie jest rozowo , poza tym skonczyc prawo tak jak w moim przypadku i pojsc do pracy fizycznej za granice to marna parepektywa ,ale jesli mam klepać biede zarabiajac 1500 czy 2 tys? Beznadziejne czasy mamy ...