Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość orinoko12345

dostałam w twarz

Polecane posty

Gość 234kerfqwoxrhf
patologia. u mnie tez cos w ten desen probowal ugrac. jak mu zdzielilam raz a porzadnie to sie odechcialo. teraz od ponad 10 lat od tamtego incydentu w ogole nawet gestu agresji w moja strone nie uczynil. patologie trza w zarodku zdusic. ciosem jednym porzadnym badz rozstaniem.

Gość orinoko12345
właśnie ja też go kopałam, i to b. mocno. Tylko po nogach bo wyżej nie dostałam a chciałam w wiecie co. Teraz nie wiem jak mam się zachowywać. W ogóle się nie odzywać do niego. On nie rozumie w ogóle o co mi chodziło w tej kłótni. Mysli że o to że za mało pieniędzy zarabia. Bo mu powiedziałam że tamci robią remont, wszystko wspólnie ustalają a my nawet nie potrafimy usiąść i coś konkretnego ustalic. Bo zawsze mówi :ty wybierz, ty zrób, ty wymyśl. Chciałam inaczej urządzić łazienkę to zrobił byle jak najtańszym kosztem. Mieszkam już tam x lat i odkąd się wprowadziliśmy to co było niewyremontowane to tak jest. Uważam że ja w tym związku muszę nosić spodnie. Wszystkie sprawy w urzędach - ja, ubrania i książki dziecku - ja, jedzenie - ja, rachunki - ja, miał komornika na głowie - też ja i to musiałam pismo pisać o rozłożeniu na raty i jeszcze krzyczał na mnie, a to on zawalił i potem mówił że nie będzie płacił. a skończyło się u komornika i ja musiałam ze swojej wypłaty płacić. Czy to normalne? Czy u was też tak jest?

Powiedz mu najbardziej groźnym gardłowym głosem, jaki jesteś w stanie z siebie wydobyć, że dnia tego i tego zakończył się pewien etap waszego małżeństwa!!!!!!!!!!!!!!!! To pobicie nigdy nie powinno mieć miejsca - jesteś już teraz inną osobą, ten związek jest już innym związkiem - i przez najbliższe miesiące, lata - będzie to okres próby. Jeżeli nawet kiedykolwiek pomyśli o uderzeniu ciebie - ty zakończysz ten związek. I nie ukrywaj tego, bo damscy bokserzy na to właśnie liczą.

Gość lady mary
I zbieraj kasę,że jak się ewentualnie sytuacja powtorzy, to żebyś miała w portfelu ,albo na koncie trochę więcej niż 300 złotych. W tej chwili masz związane ręce właśnie przez brak pieniędzy. A swoją drogą możesz założyć niebieską kartę.To powinno go trochę otrzeżwić

Gość orinoko12345
Wczoraj się z nim nie widziałam, bo przyjechał późno z pracy. Spałam w salonie. Dziś mnie przepraszał i pytał czy długo się tak będę nieodzywać. Powiedziałam ze nie rozmawiam z damskimi bokserami. Powiedział: wiem że źle zrobiłem, przepraszam i takie tam. Ale ja mam to w d. na razie. Muszę być nieugięta i mam nadzieję że mi wbijecie do łba żeby się nie poddawać. Dziś wstałam rano z dzieckiem, zjadłyśmy sniadanie, ubrałyśmy się, on dopiero potem wstał, nie wiem czy jadł, czy nie, nie obchodzi mnie. Potem wyszłam do pracy i zawieźć ją do szkoły.