Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam co sadzicie

ROZMOWA ON i ONA.. CO MYŚLEC?

Polecane posty

Gość pytam co sadzicie

Witam, poniżej cytuje rozmowe. Co sądzice o wzajemnych reakcjach jej i jego? Czy są soba zainteresowani? Czy sie ktos angazuje? Będę wdzięczna za Wasze opinie.Pozdrawiam serdecznie! ONA: Spełnienia marzeń, zdrowia, ciepłego uśmiechu i pogodnych myśli na co dzień ON: Oj dziękuje bardzo. jak miło a co u Ciebie? ONA: Ja mój tort urodzinowy spałaszowałam już niestety ponad miesiąc temu Szykuje Ci się jakaś większa impreza czy raczej kameralne świętowanie? ON: ooooo, coś ważnego przegapiłem... ale wszystkiego prawdziwego i pięknego Ci życzę, choć z małym opóźnieniem. Imprezy nie będzie ani małej, ani dużej... Jakoś nie przepadam za świętowaniem swoich urodzin, wolę czyjeś ONA: Dziękuję bardzo Tak... i to niezręczne uczucie kiedy śpiewano mi "Sto lat " Całe szczęście te czasy już minęły, hehe No to zdrówko! ON: Zdrówko! Właśnie opijam 35. a czemu Ci było "niezręcznie"? ONA: a ja 33 Nie lubię być w centrum uwagi...Poza tym nie wiadomo czy śpiewać z reszta czy tylko się głupio uśmiechać, hehe Ty miałeś na to jakiś patent? ON: Uśmiechaj się! Tego nigdy za wiele! Poza tym nie ma nic piękniejszego, niż widok pięknej i uśmiechniętej Kobiety ONA: Proszę bardzo. Ty chociaż mogłeś przygrywać reszcie na gitarze ON: Nie mogłem bo w tym temacie jestem na emeryturze ONA:Pytanie tylko kto wcześniej wypadł z gry: Ty czy gitara? Jelenia Góra? Mam nadzieję, że toastów na 35 nie było zbyt wiele i trafisz do domu Na zdjęciu profilowym coś niewyraźnie mi wyglądasz... ON:ja ostatnio nie nadążam za wszystkim, i za gitara i za Jelenia Górą... ONA:Nie Ty jeden, cokolwiek to oznacza W każdym razie do 67 masz już bliżej niż dalej Miłego wieczorku i kolorowych ON: Wole 69 Pozdrawiam serdecznie! Dnia następnego ONA: Wiesz...teoretycznie 67 i 69 nie muszą się wzajemnie wykluczać Przy odrobinie sprytu i koordynacji ruchowej...

Gość pytam co sadzicie
Podbijam watek, doradźcie proszę..

Gość widziały gały co brały
normalna, kumpelska rozmowa. a co podejrzewasz?

Gość pytam co sadzicie
Dzieki, zastanawiam sie czy to wlasnie taka normalna gadka czy nie poczatek fliru... ?

Gość widziały gały co brały
ee, ez przesady, do flirtu to tutaj daleka droga. ja w każdym razie ani podtekstów ani żadnych zaczepek między wierszami nie widzę.

Gość pytam co sadzicie
Dzieki za pomoc, pozdrawiam :)