Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izuśśśśśśśśś

napisać czy nie?

Polecane posty

Gość smutnaaaa26
@doIii zyyyyy x A Ty z mężem pracowaliście razem? Skąd się znaliście i mieliście swoje nr? :)

Gość Izuśśśśśśśśś
smutnaaaa26 - robisz tak samo jak ja. Też udawałam przechodząc koło niego, ze jest mi obojętny a w rzeczywistości serce biło mi 5 razy mocniej. Wy też nie jesteście sobie obojętni, mówię Ci :-) Ehhhh pomylone to wszystko

Gość smutnaaaa26
no pomylone że hej! Teraz sobie siedzę i przypominam jak mi powiedział cześć :) Przechodziłam niby go nie widziałam i sam mnie zaczepił jejku ale fajnie nie wiedziałam że wie jak mam na imię :) A on też tak fajnie zareagował był zaskoczony że ja wiem :D hihihihi x x Izuśśśśś błagam Cię napisz do niego jejku jakie podchody :D

Gość Izuśśśśśśśśś
Do smutnaaa26 - napiszę. Tyle osób już każe mi to zrobić, że chyba nie mogę zrobić inaczej. Najgorzej jak nie odp lub odp coś głupiego :-( a te podchody są śmieszne jak u 15-latków :P

Gość smutnaaaa26
@Izuśśśśśśśśś to prawda ale co poradzimy chyba w każdym wieku tak jest :P Co napiszesz? cieszę się:)

Gość Izuśśśśśśśśś
Smutnaaa26- na miłość nie ma rady i czy ma się 15lat czy 30 to człowiek głupieje. Napisze. Pewnie teraz ze 4 godziny będę myslała jak sformułować SMSa. Wiem, że On dzisiaj o 22 kończy pracę, więc moze moja wiadomość Go mile zaskoczy.

Gość smutnaaaa26
A skąd wiesz o której kończy pracę? Mój też kończy dziś późno... Oblookałam jego grafik hihi :D A co masz chęć napisać?

Gość doIii zyyyyy
My się znaliśmy a w sumie widzieliśmy przez 4dni, ja bylam na wyjeździe ze swoimi znajomymi i on ze swoimi, nie znaliśmy się wcześniej, nigdy nie widzieliśmy, wyszlo tak ze wieczorem podczas imprezy jego znajomi lacznie z nim dosiedli się do nas, tylko momentami rozmawialiśmy, po 4dniach wymieniliśmy się wszyscy numerami tel, no i jak już wrocilam do domu to myslalam czy napisac czy nie, co napisac...przecież się nie znamy praktycznie...no i kombinowałam jak Wy teraz:D On sam napisał, a raczej jego przyjaciel pisal bo on nie miał odwagi, nie wiedział co napisac i czy się odezwe...w tym sms zapytal czy dotarlam szczęśliwie do domu, odpisałam, ze tak i zapytałam o to samo:Di tak się zaczelo pisanie:P Potem poprosil o moje gg i od tamtej pory pisaliśmy codziennie godzinami po pracy, czasami do bardzo pozna:)az zaproponowal, ze chce przyjechać, no i tak się stało a dzielilo nas 400km, przyjechal raz, potem drugi, trzeci, czwarty....a teraz jest moim mezem:) Milo wspominamy te czasy, a milosc nadal taka jak na początku, do tej pory piszemy do siebie smsy kiedy jesteśmy w pracy;)

Gość doIii zyyyyy
my się nie zalismy -miało być wcześniej.

Gość Izuśśśśśśśśś
Do dooli + piękna historia. żeby nam ze smutna tak się udało. Do smutnaaa26 + nie wiem jeszcze co napisze i jak w ogóle zacznę. Jak odchodzilam z pracy to byl grafik na caly miesiac i Go zapamietalam. Ale my jestesmy do siebie podobne.

Gość smutnaaaa26
@doIii zyyyyy ale piękna historia :) Zobacz mieliście wszyscy swoje nr, a Ty akurat chciałaś napisać do niego, a on do Ciebie jejku piękne są takie historie :) Szkoda, że mój się nie odezwie np na Fb skoro ja się dowiedziałam jak się nazywa to on gdyby chciał też pewni by mógł wydaje mi się że się z kimś spotyka może nie jest to nic poważnego może to początki ale pewnie ma kogoś :( No właśnie doli w Ty wiedziałaś że on nikogo nie ma? No w sumie skoro to był wyjazd i byliście sami to pewnie można było się domyślić..

Gość doIii zyyyyy
smutna 26-Ty musisz zacząć trochę flirtować z nim, wiesz fajny uśmieszek, zerkac w jego strone...bo tak oboje będziecie myśleli, ze kazde każdemu obojętne:DTy masz inna sytuacje od Izy i ja tez nie radze pisać na fb, bo widzicie się w pracy, wiec Ty musisz dzialac w pracy:D:P a Izka już nie pracuje z nim, wiec musi napisac. Pamietam te kombinacje:D nawet po tym jak się odezwal, myslalam następnego dnia czy się odezwie...no i się odezwal:) Może napisz mu prawde:D wiem wiem, latwo się mowi:P Kurde sama nie wiem co bys mogla mu napisac....może tak "Hej, co u Ciebie slychac?Nadal pracujesz w ...?Pewnie brakuje Ci dawnej kierowniczki" :D

Gość Izuśśśśśśśśś
W sumie racja nasze sytuacje sa inne. Napisze tak jak mi poradziłaś. Trzymaj za nas kciuki, żeby się udało. Myślicie, ze odp mi i nie ośmieszę się. Mam nadzieje,ze nie rozgada ludziom o tym SMS-ie.

Gość smutnaaaa26
Wiem Doli, ale boję się okazać mu że mi się podoba bo jeśli ja jemu nie albo jak kogoś ma to będzie mi głupio :/ A na fb nie będę pisać bo potem będzie mi w pracy głupio.. Zerkam na niego chyba on to powinien zauważyć bo nie raz sie nasz wzrok spotkał :) Ostatnio troszkę zaczął zagadywać ale co z zachowaniem jest taki obojętny ale zdziwiłam się że powiedział mi cześć bo zawsze chyba też albo udawał ze mnie nie widzi albo byl obojętny a dziś się mile zaskoczyłam i w dodatku wie jak mam na imię o matko! :D Izuśśś Doli dobrze pisze tak z żartem do niego napisz :)

Gość doIii zyyyyy
Tak ja bylam wtedy singlem on tez, ale nie tylko my, byli tez inni wolni faceci, ale on mi się spodobal od pierwszego wejrzenia:P mowil mi ze ja mu tez od razu się spodobałam, ale wstydzil się zagadać, ja tez się wstydziłam, ale często zerkałam na niego:Pz tym blyskiem w oku:D a jak odjezdzalismy to nas jego grupka zegnala, no i każdy buzi w policzek, jak podeszłam do niego żeby się pozegnac to myslalam ze zemdleje tak mi serce walilo, pocalowal mnie w policzek...no i tyle, ale każdy calowal każdego w policzek, wiec tez myslalam ze może mi się wydaje, może ja mu się nie podobam...a jednak:) Smutna 26 -pracujecie razem, może ktoś wie czy on ma kogos...musisz się owiedziec.

Gość smutnaaaa26
Izuśśśś myślę, że się ucieszy :) A na pewno nie rozgada w końcu jest dorosły. Izuśśś powiem Ci że w takiej sytuacji gdybym poszła gdzie indziej do pracy to nie miałabym oporów nawet jakbym miała się ośmieszyć, bo i tak bym go nie widywała w pracy potem, a jak kiedyś bym spotkała to trudno ;) A Ty wiesz coś o nim? Jest sam ?

Gość smutnaaaa26
@doIii zyyyyy Jejku ale fajnie się czyta tą Twoją historię :) Jak o nim myślę to mi serce bije tak szybko... troszkę się stresuję w jego obecności jak robiłam przy nim (stał tuż obok) kiedyś herbatę to aż mi się ręce trochę trzęsły... jejku, ale jestem głupia :D

Gość Izuśśśśśśśśś
Wiem tylko jak sie nazywa, ile ma lat. Jest sam, nie ma nikogo. Sam mi to powiedział. Zresztą ludzie mi to mówili, bo chyba zauwazli, ze coś jest na rzeczy

Gość Izuśśśśśśśśś
Ale tyle razy miałam przy nim telefon w reku i nigdy nie poprosił mnie o numer.

Gość doIii zyyyyy
Trzymam mocno kciuki za Was dziewczyny:)Izka tylko daj znac jak napiszesz:)Pamietaj, ze warto, może to Twój przyszly maz...;) Smutna, a czy w jego oczach jest ta "iskierka"?czy kiedy patrzy na Ciebie czujesz, ze patrzy "inaczej"?:D wiesz o co mi chodzi, o ten blysk w oku...

Gość Izuśśśśśśśśś
Dam znać. Ja przez skore czuje, ze to mój przyszły mąż.

Gość doIii zyyyyy
A nam znajomi mówili już jak byliśmy razem i zamieszkaliśmy, ze wtedy na tym wyjeździe wiedzieli ze ciagnie nas do siebie, ze tak ukradkiem zerkaliśmy, ze widać było ze wpadliśmy sobie w oko... Izka pisz pisz i się nie zastanawiaj, nie widujesz go już w pracy tak jak smutna 26 swego ulubienca, wiec masz lepsza sytuacje, pisz bo my tez się denerwujemy:D

Gość Izuśśśśśśśśś
Smutna mi tez przy nim wiele razy drżały ręce a glosie to już nie wspomnę. Normalny objaw zakochania się.

Gość katiggg
Tak czytam, czytam ... :) nie wchodzę tu często i teraz w oko wpadł mi ten post. Hmm czemu? Chodzę do pewnej pracy zawsze w wakacje (studiuje dziennie) i chodziłam w wolne dni do grudnia (zawsze mam tylko do końca roku taką możliwość). Mimo iż w zeszłe wakacje byłam tam już drugi raz, zaczęłam rozmawiać z pewnym kolegą. Było fajnie, odzywał się itd. W sumie to skomplikowana historia, ale po jakimś czasie był pewien konflikt, nie wiem czemu ale nagle się jakby wszystko zmieniło, przestałam się do niego odzywać (jakby mnie obraził) no i trwało to 5 miesięcy :P w ostatnim dniu jak tam byłam odezwał się i zaczęliśmy gadać jakby nigdy nic. Potem rozmawialiśmy z dwa razy na fb, w marcu się do niego odezwałam co u niego itd i pogadaliśmy i tyle... znów się nie odzywa, tyle że czekają aż wróce do pracy znów (a nie wiem czy wróce). szkoda, myślałam że może coś z tego wyjdzie, fajny chłopak :( no ale nie mam szczęścia, chyba sięprzyzwyczaiłam :)

Gość katiggg
No i oczywiście ciągle słyszalam że "on jest wolny' i "kto się czubi ten się lubi" :) chyba nie w naszym przypadku :P spróbuj, zawsze warto :)

Gość smutnaaaa26
@doli no wlaśnie nie wiem bo on jest taki tajemniczy i to też trochę mnie w nim kręci :) Tylko nawet jeśli mu się podobam to jeśli ma kogoś to nawet błysk w oku nie pomoże ;) x x Izuśśśś pisz i napisz nam jak poszło 3mamy kciuki na pewno będzie dobrze! :)

Gość katiggg
No i nie czekaj do weekendu po co? zrób to teraz :) teraz :)

Gość izaG........
napisz iza. trzymam kciuki:) przypomina mi się historia z moim mężem...... było trochę inaczej, ale też napisałam wówczas smsa - tyle ze podziekowalam w nim za kwiaty które przysłał do mnie kurierem...... Ahhh :)

Gość Izuśśśśśśśśś
Dzieki za wsparcie dziewczny.