Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość e3322

CZY KOMUŚ UDAŁO SIĘ WYJŚĆ Z SAMOTNOŚCI ?

Polecane posty

Gość e3322

Jeśli tak jak to zrobiliście ?

Gość dshgfjashdgfgd
mi nie:O powiem Ci cos wiecej - a czasem jest jesczze gorzej:O

Gość e3322
Ja już teraz widzę, że jest bardzo źle. Skończyłam już kilka lat temu studia, wyprowadziłam się z domu rodzinnego, mieszkam sama, wiele znajomości się pourywało bo każdy jest zajęty sobą i jestem sama, ciągle sama :( .

Gość 5 koła? si si jak najbardziej
wiesz jak najłatwiej kogoś poznać? Upić się i iść na dyskoteke, to mit, że chodzą tam tylko idioci, poznałam tam chłopaka, który pracuje w miejscowym szpitalu i jest po medycynie, b. dobra partia :D

Gość acyk
jak masz ochotę to podnies temat za godzinę i porozmawiamy

Gość e3322
Ale właśnie w tym rzecz, że ja tak nie chcę, nie chcę iść na dyskotekę, wypić parę drinków i być hop do przodu. Z teoretycznego punktu widzenia "kogoś" można poznać wszędzie. Kwestia tylko taka, żeby to była ta odpowiednia osoba, a ja myślę, że kolejnego ciosu nie przeżyję. Po ostatnim rozstaniu dochodziłam do siebie ponad rok, a może i nawet dłużej. Długo jestem już sama, nauczyłam się tej samotności i nawet z pewnych względów byłoby mi dziwnie gdybym kogoś miała. Ale znowu z drugiej strony jest mi ciężko, smutno, źle i dopada mnie to coraz częściej.

Gość oijoijoij
Z tym poznawaniem wszędzie to kicha.Wiem po sobie.Nigdy mi się to nie zdarzyło.Nawet z moim ostatnim byłym poznalismy się przez forum czytelnicze.Tak to w życiu byśmy na sięnie nie wpadli/

Gość oijoijoij
Ale wiem ,ze w większości przypaków tak sie zdarza.Jednaznajoma poznała swojego przyszłego męża na przystanku autobusowym.Druga przyszła do kuzynki, która akurat miała gości i jednym z nich był facet,za którego potem wyszła. Trzeci wyjechał niespodziewanie w góry,z paczką znajomych(dołączył się w od\statniej chwili) i co?Już 5 lat jak żonaty. Cholera, a ja tez nie siedze w domu, wiecznie mnie nosi,i nic.Nawet załozyłam sobie konto za jednym z portali i tez nic.W sumie chyba je skasuje.

Gość e3322
No właśnie, albo się ma farta albo się go nie ma. Ja swojego byłego poznałam w pracy i przez niego w efekcie straciłam również pracę, bo jakoś po rozstaniu nie wyobrażałam go sobie widywać znowu codziennie... Potem założyłam własną działalność i to niejako mój gwóźdź do trumny pod względem samotności, choć z samej pracy jestem zadowolona, ale to wykształciło jeszcze większą moją niezależność, to, że jak kot chodzę własnymi drogami, stałam się samowystarczalna.

Gość tez bym chciala wiedziec
jak to zrobic :( :( .