Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bezprawna jeździna

Prawo jazdy

Polecane posty

Gość Bezprawna jeździna

Dzióbki trzeba mi szybko prawo jazdy. Ile potrzebowałabym czasu na zrobienie tego? A może ktoś robił za granicą? Gdzie? Jak? Jak najszybciej :D

Gość dcfvgbhnjmk,.fvgb
Mi zajęła dwa miesiące z kursem i jedną poprawką praktycznego. Zdawałam w Słupsku.

Gość a co mi zrobisz
mimimum miesiąc w założeniu że będziesz jeżdzić co najmniej raz dziennie po 2 godz, w ośrodku w którym zamierzasz zdawać nie mają kolejek no i przede wszystkich w założeniu że zdasz za pierwszym razem

Gość Bezprawna jeździna
Geez. Ja chcę z dwa tygodnie :D

Gość Bezprawna jeździna
A słyszałam, że Polacy robią za granica. Czechy, Ukraina? Robil ktoś z Was? Jak to wygląda?

Gość a co mi zrobisz
może łatwiej zdać w tych krajach, ale kurs też musisz przerobić a to trwa, w dwa tygodnie od teraz nie masz szans na zrobienie prawka, bo nawet jeśli zrobisz szybki kurs, egzamin będziesz miała od razu i zdasz za pierwszym razem, to poczekasz na plastik jeszcze ... samo zdanie egzaminu nie uprawnia do jazdy, uprawnia dopiero wydanie decyzji o nadaniu uprawnień (choć i to nie jest honorowane przez patrole bo musiałabyś udowodnić że decyzję już masz, ale plastik jeszcze nie przyszedł) - w dwa tygodnie nie masz szans w żadnym kraju Europy

Gość a co mi zrobisz
Chyba, że jesteś ładna i wypniesz tyłek odpowiednim ludziom :)

Gość a co mi zrobisz
post z 12.25 nie jest mój

Gość Bezprawna jeździna
Haha, no tylka wypinać nie będę :D Chciałabym jakoś przyzwoicie w miarę zdać :D

Gość Haha dobrze
Ja na sam plastik czekalam ponad 2,5 tyg. Wiec powodzenia...

Gość comoduele365
Mi to zajęło pół roku z przerwami, po 3 oblanym egzaminie było załamanie i odczekałam 3 miesiące, dopiero potem wzięłam się za zdawanie :) dodatkowe godziny, i 4 pozytywny. U mnie kurs trwał 2 miesiące, potem zaraz pierwszy egzamin. A na wyrobienie dokumentu czekałam 17 dni :D

Gość Bezprawna jeździna
Ja poczekam na 'plastik' jak to zwiecie :) Chodzi o to, że mieszkam za granicą i chcę wrocić po prawko do Polski (albo pojechać do Czech czy gdziekolwiek) na jak najkrótszy okres czasu. A potem mogę czekać na dokument tu gdzie mieszkam...

Gość a co mi zrobisz
Obcokrajowcy mogą podchodzić do egzaminu w Czechach, tylko jeśli mają potwierdzony przez policję tymczasowy meldunek na co najmniej 185 dni lub zaświadczenie o pracy w Czechach - jeśli nie spełniasz tego warunku to chyba szans na Czechy nie ma, wiem że są firmy które załatwiają wyjazdy na Czechy w celu zdania egzaminu, za ok. 2000 zł, że kurs i egzamin w 3 dni i załatwiają odpowiednie papiery - ile w tym prawdy nie wiem mam znajomego instruktora który mówi że jeśli ktoś dysponuje czasem (wyjeżdżenie jazd w sensownym odcinku czasu), ma dobre umiejętnosci i łut szcześcia zda szybciej w Polsce niż gdyby miał jeżdzić na kursy i egzaminy choćby na Czechy

Gość Bezprawna jeździna
Wiesz jak to wygląda z Ukraina?

Gość a co mi zrobisz
na Ukrainie też wymagane jest zameldowanie, choćby tymczasowe, do tego kraju też są zorganizowane wyjazdy ale mimo wszystko trwa to wszystko dłużej niż miesiąc

Gość Bezprawna jeździna
Rozumiem. Dziękuje :)

Gość gość
Jak na szybko Ci potrzebne to polecam zamówić na offshoreidcardscom!Mega szybko realizują zamówienia a jakość mega xD