Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vonita92

M.O.P.S a praca...

Polecane posty

Gość Vonita92

witam, mam dość dziwną sytuacje w domu a mianowicie.. moja mama korzysta z opieki społecznej, ja jestem na bezrobotnym i dość długo już szukam pracy ale nie biore od matki ani grosza oprócz tego że mnie żywi. kobieta z MOPS-U ciągle się czepia żebym poszła do pracy, dlaczego jej tak na tym zależy? pewnie by ograniczyć matce korzystanie z opieki tak? z tym że nawet jeśli pójde do pracy to byt matki się nie polepszy ponieważ tak jak mówiłam nie biorę od niej ani grosza i też sama niestety jej nie pomogę gdy bede pracowała ponieważ wtedy raczej wyprowadze sie do narzeczonego . jak myślicie, czy powinnam o tym zakomunikować kobiecie z MOPSU? bo troszke nie fajnie sie czuje gdy przychodzi do domu na wywiad do mamy i słysze jak mów do niej "i co z córką? znalazła coś w końcu czy nie?" . drażni mnie to bo odbieram to tak jak gdyby ode mnie były zależne to ile matka ma kasy lub może mieć gdy będę pracowała .

Gość Vonita92
nikt nie odpowie...?

Pewnie tak ci wygodniej, że pracy nie masz. Sposnosr, a przepraszam narzeczony daje ci kase, mata jedzenie. Żyć nie umierać. Idź ty pijawko społeczna umrzyj.