Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Daisy0610

J.Polski na Maturze oraz Uniwersytet Jagiellonski

Polecane posty

Gość Daisy0610

Witam :-)) Mam na imie Daria i postanowilam napisac na forum aby zasiegnac informacji od osob ktore byc moze wiedza troszke wiecej odemnie na temat J. Polskiego w Liceum oraz na Maturze. Zaczne od tego iz mieszkam poza granicami Polski i prowadze swoja nauke tutaj od 7 lat,w przyszlym roku bede podchodzila do CEW ( Centralnych Egzaminow Wstepnych) na UJ (Uniwersytecie Jagiellonskim). Staram sie dostac na Filologie Angielska wiec bede musiala zdac egzamin z J. Polskiego oraz z J. Angielskiego. J.Angielski nie powinien byc klopotem aczkolwiek zaprzestalam swa edukacje w zakresie J.Polskiego na 4 klasie podstawowej;-)) wlasnie dlatego prosilabym Maturzystow aby pomogli/doradzili mi na czym powinnam sie skupic badz jakie podreczniki warto kupic, mam rok zeby przygotowac sie do tego egzaminu. Prosilabym takze osoby ktore studiuja na UJ Filologie Angielska ktore zdawaly CEW o jakiekolwiek informacje na ten temat poniewaz jest tego bardzo malutko w sieci a od Wydzialu rekrutacji zdobylam tylko podstawowe informacje. Z gory dziekuje wszystkim za rady i odpowiedzi !!!:-)))

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować