Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamilla kamaa.

CHLOPAK POWIEDZIAL,ZE MAM KRZYWE NOGI:(

Polecane posty

Gość kamilla kamaa.

jak ubralam rajstopy i krotka miniowke..wiem o tym mam lekko krzywe w kolanach bo sa szczuple bardzo szczegolnie w lydce:(nie powinien tak mowic.mimo,ze to wiem ,zalamalam sie:'-(

Gość kamilla kamaa
dodam ze powiedzial mi to moj chlopak.wkurzylam sie i przez to nie poszlismy na impreze.zmylam makijaz ,rozebralam i poszlam spac.chociaz nie powiedzial tego tak zlosliwie i chcial isc.mi zrobilo sie przykro:(

Gość kamilla kama
poza tymi nogami jestem ladna kobieta . ale mam taki charakter ze jak ktos mi cos takiego powie to odrazu jest mi przykro i trace ochote na wszystko:(

Gość kamilla kamaa
co wy byscie zrobily na moim miejscu?

Gość na poczatek strzel sb z paltza
:D

Gość hm ja bym sie odgryzla
I tez go urazila... np w lozku albo po seksie gdy zapyta jak bylo to moja odp ''mogles sie bardziej postarac'' albo ''srednio'' lub ''no widac,ze dzis zmeczony jestes''..,na bank go urazi :p

Gość prawictwo pospolite122
ale to nie była szczerosc, tylko chamstwo ..

Gość kamilla kama
sexu nawet nie bylo i wielce zdziwiony dlaczego.bylam u niego na weekend. miala byc impreza,specjalnie kupilam nowa kiecke.zmarnowal mi impreze,moglam isc z kolezankami bez stresow i na luzie.

Gość kamilla kama
jeszcze mi powiedzial NIE PRZEJMUJ SIE DUZO OSOB MA KRZYWE NOGI No kurwa to nie musial mi w ogole tego mowic ,zmarnowal mi wieczor.dobrze wie ze jestem strasznie wrazliwa :'-(

Gość koniobijcaJ
zrob mu loda

Gość kalimka
Chłopak się zachował bardzo dobrze,bo szczerze ci powiedział jak wyglądasz. Wolałabyś ,żeby po imprezie cię znajomi obgadali,że masz krzywe nogi i w dodatku chodzisz w miniówie? Widocznie to sie bardzo rzucało w oczy. Mam koleżanę,która ma chude , trochę krzywe nogi i jak założy miniówę i szpilki to wygląda jak z kreskówki. Podziękuj facetowi,że się nie ośmieszyłaś.

Gość kamilla kama
a no maja prawo. mimo tego lubie ubierac sie kobieco na imprezy np w spodniczki,sukienki itp.w nastepny weekend ubiore sie tak samo i bez stresu ze ktos mi bedzie gadal pojade z kolezankami bez niego.i bede sie dobrze bawila

ale gdzie jest napisane , ze osoba z krzywymi nogami nie moze załozyc mini ? Jakas księga ? Podaj zrodło

Gość kamilla kama
i co to znaczy ze cale zycie mam w spodniach lazic? nie bede mu dziekowala. on sie uwaza za nie wiadomo kogo a sam idealny nie jest.

Gość Vonita92
tez mam krzywe nogi i sram na to :D zebym to nogami sie jeszcze przejmowac miala ;)

Gość kamilla kama
jak bym go nie kochala to bym mu powiedziala zeby szukal sobie innej z prostymi .

Gość kamilla kama
chcialabym tak jak ty sie nie przejmowac.ale nie potrafie.zawsze staram sie wygłdac super. ale nog nie zmienie.moze jakbym przytyla to by lepiej wygladaly. ale to nie mozliwe,bo nie potrafie przytyc,takie geny.

Gość kalimka
A niech sobie nosi mini,tylko niech sie nie zdziwi jak się ludzie będą patrzeć i śmiać. Na ulicach ciągle się spotyka dziewczyny,które nie są świadome tego jak śmiesznie wyglądają.

Gość Vonita92
;D trza sie nauczyc zyc takim jakim sie jest a nie zalamywac .

Gość kamilla kama
bo ludzie sa pojebani nic tylko sie lampia tymi galami i obgaduja .kurwa mam zly humor masakra

smiesznie , ale dla innych kobiet. męzczyzni inaczej to postrzegają .

Gość kamilla kama
ostatnio widzialam faceta w mini i szpilach on to mial dopiero krzywe nogi.a wcale sie nie przejmowal .no i ja go podziwiam heh...

kalimka - ludzie to takie stworzenia którym wiecznie coś nie pasuje. Jakby każdy miał się tak obcymi przejmować to nikt by z domu nie wychodził

Gość kamilla kama
bede nosila mini tak czy inaczej.a do chlopaka czuje zlosc .

Młoda jest, to niech chodzi w mini jak ma ochote... Rozumiem, gdyby nadwagę miała, to może razić, można jej zarzucić, że o siebie nie dba. No i można zapytać "po co sie tak ubierasz? schudnij najpierw!", ale na skrzywienie nóg nikt wpływu nie ma! Taka sie urodziła, to co? Ma sie np. całe życie latem kisić w długich spodniach? Może na plaże niech też całe życie nie chodzi, bo nogi ma troche krzywe. Ja sobie np. naprawde dlugo wkrecałam ze mam strasznie krzywe nogi, no okropne.. I właśnie tak robiłam! 30 stopni, lato, a ja w długich spodniach, a jak! Bo przecież jak ja bede wygladac w krotkich?! Pośmiewisko z siebie jeszcze zrobie, co inni powiedzą, o rany, rany... Obgadają mnie. Aż z 2-3 lata temu doszłam do wniosku, ze przesadzam. Że naprawde marnuje czas na umartwianiu sie. I wiecie, żałuje, że tak późno się "ogarnęłam". Nie ma sensu robić z siebie męczennika, bo naturze coś nie wyszło i obdarowała nas tak, a nie inaczej, trudno, życie toczy sie dalej. Im mniej my zwracamy na to uwage, tym mniej zwracają inni. A facetowi jak nie pasuje to jego problem, oraz nie powinien tego wytykać swojej lasce, każda kobieta jest świadoma swoich mankamentów, jak sądze. Więc gdyby mnie ktoś chciał z tego powodu obgadywać, że moje nogi nie są idealnie proste (a nie są, mimo, że np. mój facet idzie w zaparte że przesadzam), to droga wolna, mam w dupie, autorce radze tak samo- miej wyjebane. :D Ważne to o siebie dbać, być szczupłym, nogi wydepilowane i narazie.

Gość kamilla kama
zbieram slimaki dziekuje poprawilas mi humor,dziekuje ci:-*masz racje ale ja mam slaba psychike jak ktos mi cos powie przykrego to sie zalamuje.. zaraz wstawie foto na inny temat ocencie czy jest az tak zle..