Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozne takietam

mamy o wzrosciew przedziale 160-165 ile wazycie???

Polecane posty

Gość rozne takietam

jak wyzej.....ja mam 164 akurat i schudlam 6 kg teraz waze 62 kg i wygladam jak mala swinka no moze obwod brzucha sie zmniejszyl. Ile wy przy takim wzroscie wazycie ?

Gość zonaKraka
58, ale jeszcze niedawno 66 (czyli weszłam w nadwagę), zrzuciłam ale chcę jeszcze. Chociaż nie wyglądam źle, ale chciałabym ujędrnić ciało, więc trzeba poćwiczyć. A na grube łydki nic nie poradzę, przynajmniej w miarę kształtne są.

Gość mzxmzx
Oj ja też dużo, 163 i niestety 57.

Gość 162 cm i ważę
71 kg. Wyglądam na mniej niż ważę. Moja waga idealna przy której nie wyglądam jak szczur to 59 kg. Przy 55 wyglądam okropnie.Chwilowo jestem pulchna ze tak to ujmę. ale jestem w 4 miesiacu więc to zlewam. Będę się odchudzać po porodzie.

Gość njhn
164 i teraz 5 miesiecy po porodzie 63kg. A normalnie 56-57.

164-165 i 52 kg :) dziś jest 11 miesiac po cc i ponad 4 lata po porodzie silami natury :)

Gość jaaaaa taka
58 bo mi się przez zimę przytyło. zrzucę ze 3 kg

Gość bahgada
163 cm,54 kg dwoje dzieci,lat 30.Wydaje mi sie ze jest w miare ok

ja jestem po porodzie ponad 3lata przytyłam w czasie ciąży 3Okg, teraz ważę tle samo co przed ciążą, wiele bym dała aby przytyć

Gość pytanie o odchudzanie mam do m
164 waga 60 kg w ciąży nie jestem ale tyje tylko w okolicach brzucha - lepiej ,zeby mi to w cycki poszło

Gość masscan
165 i 50kg

52 :) przed zajsciem w ciąże warzyłam 58,przytyłam w ciąży 12 kg. Karmilam piersią(13 miesięcy) i trzymałam sie diety lekko strawnej:)

Gość tasia216
wzrost 165 waga 52kg.Taka wage mialam przed porodem, po porodzie wrocilam do niej bez problemu.

Gość rozne takietam
oooo jak duzo wpisow...... nic mi innego nie pozostało jak dalej zrzucać zbędne kilogramy, marzę o 54-55...

Gość rozne takietam
mowidka to rzeczywiscie chudzinka z Ciebie... no ale lepiej być szczypiorkiem niż świnką:D

Gość ulalaldadad
166(przed ciaza 56), obecnie po ciazy 59-60, glownie zostalo w brzuchu;/ nie czuje sie gruba ale zamierzam wrocic do wagi sprzed ciazy

Gość gaciePOtacie
164 cm i 63 kg na liczniku... 10 msc temu przez cc przyszła na świat moja córka, przed porodem ważyłam 87kg :D

Gość mloda mama Ewelina
168, 54 pol roku po cc

moja waga przed ciaza to 53kg, po porodzie SN zeszlam do 58kg i dalej nie dalo rady :/

Gość ooogizelooo
169- 56 kg :)

Gość kollsss
ja mam 164 i 61 kg, moja waga idealna to 57 kg, powinno się udać osiągnąć...piszecie o 50 kg przy takim wzroście, chyba zależy od budowy, ale ja jak ważyłam 54 kg, to za chudo wyglądałam...a co dopiero 50 kg...

Gość zimowa mama
Mam 164 cm wzrostu. Aktualnie waze 62 kg i tez czuje sie jak wieprzek. Moja normalna waga sprzed ciaz to 55 kg i z tym czulam sie ok. Po pierwszej ciazy zostalo mi 8 kg, po drugiej 6 kg liczac od wagi sprzed ciaz. Moj mlodszy syn ma 1,5 roku, a ja musze zrzucic te 6 kg,ale jakos nie mam silnej woli. I o to jestem na siebie wsciekla.

Gość niecale 2 lata po porodzie
165cm i 55 kg, przed ciaza wazylam tyle samo w okresie zimowym, latem waze 51- 53 w ciazy 'dzieki' cukrzycy ciazowej przylam tylko 10kg, ktore wlasciwie zniknely od razu po porodzie, brzuch oczywiscie dluzej wracal do formy ale do sedna- ja tam bym chciala przytyc tak do 5kg, bo teraz jestem za chuda, wiec przy takim wzroscie optymalna waga wydaje mi sie 58kg

Gość huehue92392io4i9438
164 --- 55 kg --- 26lat

Gość gruba_swinka9284
Ja mam 159cm i ważę 87kg:( Gorzej już chyba nie można. Dodam, że mam malutie piersi i zero bioder, wyglądam więc jak pączek. Przed ciążą ważyłam 70kg i jeszcze mniej więcej wyglądałam jak człowiek, zwłaszcza, że mąż się znalazł:) Teraz niestety tragedia. Niestety wszystko co zjem momentalnie idzie mi w wagę, nawet głupi kawałek ciasta, a staram się jeść rzadko. Teraz niemal się głodzę. Ćwiczyć nie mam kiedy, tzn. staram się co drugi dzień ćwiczyć na rowerku w domu, ale szybko dostaję zadyszki i muszę zejść. Mąż mnie olał - myślę, że ma kogoś, bo wiecznie znika i unika seksu (w sumie się nie dziwię). Zajmuję się teraz non stop sama dzieckiem, jak podrośnie to spróbuję schudnąc, ale co mi po tym, jak i tak przy moim wzroście i braku kobiecych cech mogę sobie pomarzyć o szczęściu:(

Gość ja ważę 51 kg przy 169 cm
jak na 35 lat i troje dzieci, to raczej nie mam co narzekać;)

ja tak jak w stopce :) waga jak poznałam meza 55kg a z przed ciąży 58kg ;) dopiero po 1.5 roku schudłam bo nie miałam silnej woli ani motywacji :o ale jak się wzielam za sb to szybko poszło ;)