Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktktk

odtrącił mnie. czemu?

Polecane posty

Gość ktktk

ostatnio miał być nasz pierwszy raz. całowałam go, on mnie i zaczęłam ściągać mu koszulkę i spodnie, a on nagle mnie odtrącił, powiedział, że nie jest gotowy. znamy się kilka miesięcy. poczułam się strasznie. czemu nie chciał?

Gość ktktk
pytałam, to mówił, że nie jest gotowy.

może bał sie że mu nie wyjdzie? moze przegadajcie sprawe ze nie wymagacie od siebie fajerwerków, że nic sie nie stanie jak nie wyjdzie na poczatku, trening czyni mistrza;) żebyście się nie stresowali aby dla was nie była to trauma

zresztą nie bierz sobie tak tego do serca, jest równouprawnienie więc i faceci mogą czuć się niepewnie i zrezygnować, nie zadręczaj się ;) e tam odtrącił ;) zestresował? nie przejmuj się to najwazniejsze

Gość ktktk
ale on mial już swoj pierwszy raz, mial dwie dziewczyny.

Gość Andrioii
krypto gej

Gość ktktk
no na pewno seks dla niego to wyrażenie uczuć, ale mówił, że mnie kocha wiele razy.

Gość o ranyyyy
" pytałam, to mówił, że nie jest gotowy." a nie możesz przyjąć że naprawdę po prostu nie był gotowy? :O:O:O

albo może zacznij byc bardziej chlodna i obojetna, żeby to on sie starał, faceci to zdobywcy, wiec moze daj mu mozliwosc zeby sie wykazal, wtedy sie dowartosciuje... no nie wiem, w razie co wiec że tego kwiatu jest pol swiatu i jedna ni udana proba to pryszcz;)

Gość ktktk
ale on jest czuły, tylko po prostu seksu nie chciał.

no to na pewno nie nalegaj bo poczuje presje i sie zniecheci, spróbuj cwiczyc silna wole Ty i nie myśleć o tym co by moglo byc i kiedy, może to i lepiej, czesto seks psuje relacjie i jako facet to ma on chyba plusa że nie wykorzystuje sytuacji ;)

Gość o ranyyyy
" pytałam, to mówił, że nie jest gotowy." powtórzę pytanie: dlaczego nie możesz przyjąć że naprawdę po prostu nie był gotowy?

Gość shejk
widocznie nie spodobałaś mu się

Gość ktktk
ale od razu pojawia się pytanie "dlaczego?", że może go nie podniecam, może mu się nie podobam.

Gość o ranyyyy
ale co "dlaczego" Dlaczego nie był gotowy? Może uznał, że lepiej poczekać. Może dla niego seks to coś wyjątkowego, może chce się najpierw upewnić że jesteś odpowiednią osobą.

Gość ktktk
dlatego, że to nie był jego pierwszy raz, że mi ufa, że mnie kocha.

nie byłby z tobą gdyby tak nie było, a jesli jest tylko dla samego bycia to nie musisz sie meczyc w takim zwiazku, a na pewno nie mozna sie zadreczac i obwiniac, siebie nie zmienisz

Gość ktktk
już sama nie wiem co on czuje. przez to jego odtrącenie pogubiłam się i czuje się jak dziwka, bo to ja nalegałam.

Gość o ranyyyy
przestań się nakręcać, to po pierwsze. Pewnie nic złego się nie dzieje, a Ty szukasz nie wiadomo jakich przyczyn. Poczekaj, zobaczysz że za chwilę sam wyjdzie z inicjatywą.

Gość xxxavant
bo jesteś zbyt brzydka, proste jak jebanie którego ci nie dał

zreszta to są delikatne i indywidualne sprawy, matko po za tym czemu od razu jak d...? za duzo stereotypow kobiecych masz w glowie, czuj sie po prostu jak kazdy czlowiek ze słabosciami, wszyscy mamy je, szczegolnie w sferze pożądania ;)

Gość zawiedziony1410
ile macie lat?

Gość ktktk
dlatego, że to przeważnie faceci nalegają na seks, a tutaj ja wyskoczyłam i czuje jakbym była pierwsza lepsza, że dla mnie to przychodzi od razu, a tak nie jest. ja mam 22 lata, on 24.

Gość Fvandera
Heheh za wysokie progi :)

Gość Stanislaw Sho
musisz doszukiwać się drugiego dna? widocznie nie podobasz mu się i tyle

oj tak się zaklada kulturowo/stereotypowo że to faceci pierwsi o tym myślą tylko , tym sie nie przejmuj, nie tylko męzczyżni maja prawo do myslenia o tych sprawach, spojrz na to inaczej, jestes chyba wolna kobieta? a ze ty przejelas inicjatywe w tym przypdku nie oznacza od razu ze to jest twoją regulą

eh na forum widac kazdy zna proste odpowiedzi by komus dowalic i sie dowarosciowac... marne to i czas wyrzucony w błoto